★ Hemma

Hemma. Nice. Micke borrar de sista hålen i betongen, låter förjävligt!!  William är kvar hos farmor för han sover så vi svängde av här för att borra lite...Wille blir ju så himla rädd annars. Snart ska vi hämta honom.
Jag saknar honom något förjävligt!! Han sov borta inatt så nu står jag snart inte ut längre...

Fast vi var barnlediga så stupade vi båda i säng som ett pensionärspar. Inget romantic här inte, haha. Annars kan man ju passa på att njuta lite extra när man är barnledig men inte igår inte. Vi hade inte barnvakt för den saken heller så. Jag tog ju 8 bussen imorse, Micke åkte redan 05:20  (fy) så då skulle marita vara tvungen att hämta William vid 07:30 och ge han frukost och hålla på. Så då tyckte vi att det var bättre att de kunde ligga och dra sig tillsammans hemma hos svärmor och äta frukost i lugn och ro...Men satan vad jag saknar min älskade son. Min mimmi =)

Det gick bra på jobbet idag. GUUUUUD vilken skillnad att jobba med Victoria. Herregud, jag är inte alls sådär äckligt uppstressad som jag är med den andre...Jag vill jobba med Victoria jämt nu ju...typiskt... haha.

Nehepp, göra sig redo för Mimmi hämtning då...Jippiiiiii!!!!!!! =)=)=)=)=)=))=)==)=)=)=)=))

Puss

Kommentarer
Postat av: Emelinda

Hihi ja det gör jag bannemej :P Ska bli sååå kul :)

2008-04-05 @ 16:41:29
URL: http://emelinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0