★ Julafton??

Sovmorgon hela helgen! Tack min underbara son som sovit extra länge =)

Igår var jag, mamma och min morbrors tjej ute i skogen för att plocka svamp. Det hade inte kommit upp mycket höstkantareller men det var på gång! Mest kryllade det nog av fästingar! Fy fasen, jag hade nog bara 2 st klättrandes men mamma hade typ 15 st! Jag har fortfarande inte kollat om någon har satt sig, dumt, jag vet. Jag väntar med att ta bort dom tills mensen är slut, för de kan hjälpa till att tömma.

Vi åkte till Gammelmormor på kvällen för att lämna blodriskorna, hon var lika gullig som alltid! Om än lite mager och blek =( Idag borde vi hälsa på farmor också, det var länge sen det med. Men på något vis är jag så sugen på att åka till IKEA. Fråga mig inte vad jag ska köpa för det vet jag inte! Bara sånt där vanligt Ikea ryck... Men det är nog bäst att stanna hemma, annars blir man väl fattig. hoho

Familjen Nyberg kommer till byn idag, så vi ska träffa dom, men har inte köpt nån Välkommen till världen present än eftersom alla i hela världen är ju sjuka jämt. Idag är det söndag så en fin present känns avlägsen...

Igår hade vi storstädning här hemma. Eller ja, halvt iallafall. Putsade alla fönster på nedervåningen, hivade alla utblommade blommor och städade av hela altanen. Kändes verkligen som att jag välkomnade hösten. Med vemod.
Nu väntas mörkare, kallare tider. Allt man ser är mörker, mörker och bitande kyla. Magsjuka, förkylningar, magsjuka, snor, spyor, VAB, elände. Det finns 1 ljus punkt på hela vinterhalvåret. Det ä'r Julafton. Men hur mysig är den utan snö? Den är över på en pisskvart och lämnar mest disk och tomma plånböcker efter sig. Vad munter jag låter? Hahahaha, äh, det stämmer u, eller hur?

Nu vankas det frukost! Mumsens!

Tjingeling

★ Röjke söjke

Börjar halv 1 idag, lite special tider eftersom dagis är stängt idag. Fick byta och ha mig, så istället för att sluta kl 17 idag måste jag ju stänga kl 19 =( men men, bra att det gick att lösa så iaf =)

William har blivit som jag. Beroende av Crisp`n Light. Jag kan inte ha ett paket hemma för det tar slut såååå fort. Nu har jag köpt hem ett paket och William tar en. Efter en. efter en, efter en...Haha.

Han är blöjfri nu på dagarna men inte alls på nätterna, han har kissat igenom 3 nätter i rad nu. Men men, det kommer väl =)

Jag drömmer så sjuka drömmar nu för tiden, märks att det är merre på gång. Drömmer alltid så sjukt då.
Men jag drömde bla att Cattis var gravid och de hade gjort om sovrummet jätte fult. En varsin säng i vardera ände av rummet vilket jag tyckte var så konstigt, men det var ingen fara, för bebisen skulle sova mellan dom. Vilket jag inte förstod i drömmen eftersom de hade varsin säng. Och på väggarna hade de planscher av nakna män, bla en kille som satt på en annan och posade in i kameran lite åmande. Jag tyckte det va så konstigt att de hade såna bilder överallt.
Tror jag ska slå upp lite i drömboken.

Wille börjar bli trött, blir en tidig lunch för att sedan lägga honom för att sova middag. Då drar jag iväg till jobbet.


★ Moj moj

Den här listan finns ju överallt så varför inte kopiera lite? Med egna svar förstås...

1. Din mobiltelefon: Samsung L760

2. Din äkta hälft: Mikael Neiberg

3. Ditt hår: Nyklippt

6. Det bästa du vet: Kärlek

7. Din dröm inatt: Att jag travade och galopperade på Maxi på grusvägarna vid stallet

8. Din dröm/ditt mål: Frisör

9. Rummet du är i: Vardagsrummet

10. Din hobby: Hästar, djur

11. Din skräck: Döden

12. Vill du vara om 6 år: 2 barns mamma

13. Var du igår kväll: Rejält trött

14. Vad du inte är: Neger

15. En sak du önskar dig: Fast jobb

16. Var du växte upp: Järna/Trosa

17. Det sista du gjorde: Gav mig själv lavemang som inte fungerade alls

18. Dina kläder: Invirad i en filt

19. Din TV: Plasma, 50"

20. Ditt husdjur: Rocky, Bea, Stöke och Löke

21. Ditt humör: Hyfsat

22. Saknar du någon: Ja

23. Din bil: Skoda Fabia Combi

24. Något du inte har på dig: Stringtrosor

25. Favoritaffär: Polarn&Pyret

26. Din sommar: Jobb, jobb, jobb

27. Älskar någon: Ja gud ja!

28. Favoritfärg: Det mesta

29. När skrattade du senast: Idag

30. När grät du senast: Oj, ingen aning

I Måndags köpte jag en Keno för 22 kr. Jag vann 310 =D


★ hong kong

Klockan är redan massor, men jag är inte speciellt trött eftersom jag toksomnade med William på dagen. Jag har inte sovit middag på flera månader, och om jag gjort det så har det varit max en kvart, en powernap. Men idag gott folk, sov jag i 3 timmar! Ojojoj...Men det var skönt iallafall =)

Fast nä, nu börjar jag känna mig lite trött ändå. haha

Svettas gör jag, fy fasen.

Micke kom hem nyss efter att ha jobbat eftermiddag, så jag och William har myst idag. Vi bjöd över hans farmor och farfar på middag och då passade farfar Percy även på att borra upp resten av handdtagen på köksluckorna. Micke blev glad när han kom hem. Han såg ju såklart ingenting. Så jag bad honom gå och hämta en ny disktrasa till mig, när han precis skulle ta tag i handtaget så ba "Men. Jaha, har Percy varit här?" haha =)

Märks att det börjar bli höst, är så otroligt torr om händerna hela tiden! De slängde ju min nya handcreme på flygplatsen och jag har inte köpt en ny. Kan ju vara farligt med en handcreme, vet aldrig om det ligger en bomb däri?? Terrorist Ida liksom.

Annars så har jag klippt mig idag! Av med det ruttna håret! Nu är det kort. Skulle precis sätta in en bild när jag kom på att det skulle bli för jobbigt *asg*  Jag är nog tröttare än jag tror.

Så, god natt!


★ Filmtajm



Mina fina rabarber som var nyplanterade i början av sommaren



Och här är dom nu! Eller var för nu är de plockade =)

Maxi är hemma hos sin ägare igen, hoppas att han blir lycklig hos sin framtida familj. Om hon nu får han såld för det priset... Annars får hon ringa till mig, det sa jag =) Men jag har nog insett nu att det kanske inte passar med en häst...Jag vet ju inte hur det blir på jobbet och så vill vi ju ha en till bebis så småningom. Så att köpa en häst i nuläget vore nog dumt. Men det var underbart dessa veckor som jag tog hand om honom! Han är guld värd.

Jag var i väg och hyrde film som vi snart ska se på, kommer inte ihåg vad den hette men det blev en komedi, såklart. Det var ju jag som hyrde =D

Jag VAB:ar imorgon, Wille är krasslig, snoret rinner och han hostar. Så jag är hemma imorgon med honom så är Micke hemma på Tisdag.

Nähepp, nu vankas det movie!

★ Arn

Tack för igår Kenzie och David! =)

Full rulle på jobbet igår, sen kom Micke, David och Kenzie och hämtade upp mig så drog vi till Heron.
David hade ett rejält sug efter Pizza Hut så där satt vi och mumsade goda pizzor med dyrt vitlöksbröd =D
Sen bänkade vi oss framför Arn. Åh. Den var så bra!!! Jag och Kenzie grät. Såklart ;) haha. Jag tycker att man känner känslorna så bra i Arn, i sorg och lycka så känner man liksom med dom. Känns som man är där. Oerhört välgjord film som jag bara älskar!!!! Vill se den igen...

I onsdags så var jag och Kenzie i stallet och putsade på Maxi sedan åkte hon och jag och åt pizza då med... Fasen, vi äter pizza ofta tillsammans tror jag! Gjorde vi ju här i somras också. hoho.

Maxi åker imorgon. Johnny kommer förbi ikväll och lämnar hans bil och hästsläp. Snällare människa får man leta efter! Helt otroligt! Vad ska man ge honom som tack för hjälpen? Förslag snälla!!
Ska ut snart och ta hand om Maxi och tvätta av honom, han rullar sig ju så förbannat så han är aldrig ren =D haha

Wille är ju hos sin farmor, jag saknar honom nåt så förbannat! Måste åka och hämta honom, han vill nog vara med i stallet kan jag tänka mig. Så, äta, duscha och åka till Plutt!

Tjing!

★ Ambulans

Ambulansen kom till grannen här rätt över och dom har varit där inne ett bra tag nu, de var ute och hämtade britsen men dom kommer ju aldrig ut! Jag är en hemsk människa för jag är så nyfiken på vem i familjen det är och vad som har hänt.

Och regnar gör det.

Vänta, nu händer något... Det var dottern i familjen...Stackarn! Hoppas det inte är något allvarligt! Hon såg helt slut ut =(

Nu ska jag duscha. Fasen, kommer ju aldrig iväg!! Ska ju åka till jobbet snart...

★ Fin bild



Var ju tvungen att sätta in en bild på Wille och Pippi. =)

★ God Morgon!

Allt jag skrev igår. Det klickade jag bara bort. Tror ni att jag blev glad? Svar Nej.
Ikväll blir det bio med bästa Kenzie och David! Vi ska se Arn, tvåan, vad den nu heter. Så dom hämtar upp mig på jobbet så drar vi till Heron och äter god mat och ser på movie =)

Vill bara visa er hur jag har det när jag kommer till jobbet på mornarna,
Detta ska alltså föreställa vår arbetsbänk som ALLTID ser ut så här efter att kollegan har stängt:



Själv städar jag ju alltid så när jag lämnar stället så ser det ut så här:



Varför är det så svårt för en del att städa efter sig? Det är ju en självklarhet! Det ska kännas bra att öppna upp porten för att starta arbetsdagen. Tillexempel så är det ju bara jag som skurar golvet. När jag gick på semester så skurade jag golvet efter stängning och lämnade kvar hinken med vattnet i. När jag kommer tillbaka så står hinken kvar i samma position med typ mögel och alger i. Fräscht. Det var inte gulligt att tömma den. Varför är det bara jag som städar?? Helt otroligt. Tänk vad fint det skulle vara i våran lilla butik om alla hjälptes åt.
Ajja skit samma.

Kom ju på att jag har nån semester bild på Wille i mobilen som jag ska föra över. Alla andra är ju på kameran.



Kolla in snyggingen! Oj ojoj vad han hade kul i Turkiet!



Glass i stora lass efter maten! Gud vad han åt glass, haha =) Hål i tänderna AB.



Och här har vi ju bröderna grus. William har döpt ena katten till Pippi. Det är ju hur gulligt som helst!
Den högra kissen är Pippi.

Idag börjar jag 12. Jobba dagen ut sedan bär det ju som sagt av till Heron.
Jag som glömde köpa ny mascara igår, skit också...

Nej nu ska vi äta frukost!

★ Hemma

Kom hem kl 4 inatt/morse. Allt flöt på hur bra som helst, planet landade tom 20 min tidigare =) Så vi gick och la oss direkt, Wille drog en välling sup sedan somnade vi som stockar allesammans och sov ända till halv 12. Helt underbart!

Men hörrni, vilken semester vi har haft!! Helt ofattbart hur bra vi har haft det! Vi har verkligen levt i lyx, blivit uppassade och serverade hela dagarna. William har badat, badat, badat och lekt och lekt och åkte vattenkanor och allt kul man bara kan göra! Jag har så mycket bilder jag måste sätta in, mycket fint =)

Vi träffade ett par nya kompisar också =) Synd bara att de bor i Dalarna =( Men vi ska träffas igen!! Så är det bara. Wille blev helt kär i Helene. hihi. Och alla var vi lika sjuka, samma sjuka humor och vårat mesta samtalsämne under veckan var om bajs. haha, härligt att det finns hopp om människor ;) Att inte alla är torrbollar. hoho.

Just nu är jag hos mamma, jag har ju ingen dator hemma, den har Linda och Stoffe. Vi skulle åka dit idag hade jag planerat men Micke har gått och blivit förkyld så jag vågar inte ta några risker. Skulle aldrig förlåta mig själv om vi smittade ner en liten nyfödd Mini Linda.

Snart ska vi åka och hämta Williams katter, vi längtar så. Cammen tycker det ska bli skönt att de blir hämtade för de är tydligen vildingar! haha =)

Nähepp, släpa ner sin mätta kropp nerför trappen och get going då!
Sjukt mätt, vi har ätit emmagjord pizza...ooh.

★ Hoj

Ska strax göra rent till marsvinen och lägga in massa god mat, så ska vi äta frukost, hänga tvätt och göra allt det sista...Sen ska vi flyga flygplan. Usch. William är inte så exalterad över resan, han är mest exalterad över att få träffa mormor som ska skjutsa oss till arlanda. Hehe

Vi åker tidigare så ska vi lämna av våran bärbara dator till Linda och Stoffe på BB. Så har de något att göra, är ju mobilt bredband på denna. Då kan Linda surfa var hon vill hemma när hon har ont och inte kan röra sig...
Jag har inte köpt någon present till dom! Usch jag skäms... Men jag har bakat hennes favorit kakor och lånar ut datorn så länge så får hon något när jag kommer hem. Är det OK eller är jag världens sämsta moster då?
Skäll på mig sen...

Min son är ingen rolig son. För att gnälla lite. Denna resan kommer nog inte bli så underbar som vi trott...=(
Varför måste barn vara i trotsåldern??? Det är ju så onödigt!!!

Jusste, måste vattna blommorna!

★ Välkommen till världen

Välkommen till världen Kim!





Kim är en knubbis på hela 4120 gram och 49 lång. (kort) ;)
Och jag hade rätt, en mini Linda med mörkt hår!
Han bara sover och sover tydligen, och äter sig mätt från bröstet. Hur bra som helst!
Synd bara att jag inte får träffa honom på 100 år! Typiskt...Men när jag väl träffar honom så ska jag gosa som aldrig förr =)

Nu när all nervositet för kejsarsnittet är över så börjar jag få äckligt pirr i magen pga flygresan. Sånt där pirr som man inte vill ha, man vill bara trolla bort det! Olustig känsla med lätt illamående...Usch, nu börjar det...Huga!! Bubblar i magen och har sig....Om Linda skulle läsa det här nu så vet hon hur jag har det =) Vi är så lika hon och jag...Då skulle hon tycka synd om mig.

Jag fryser, det är väldigt kyligt nu för tiden och jag är SÅÅÅ sugen på att plocka svamp! Det ska jag göra när jag kommer hem, vill du följa med mamma? Jag har en känsla av att det borde krylla av svamp nu när regnet kommit.

Nehepp, om man skulle ta och packa det sista =) Tvätta mina foppatofflor som luktar skunk efter all svettig tid på jobbet...

Cattis, jag känner mig lite ruskigt illrig!

★ Nervös!!

Jag är nervös! Min syster ligger på operationsbordet just nu i skrivande stund. Nu skär dom upp hennes fina mage med brutala knivar...usch. Nej jag gillar inte det här alls! Varför valde du att snittas för Linda?? Jag sitter ju som på nålar här ju... Väntar bara på ett sms där det står att alla 3 mår bra. Jag tror att bebisen har svart hår. Som en liten mini Linda. Jag vill veta om jag har rätt juuuuuu!!!!!   =)

Börjar jobba kl 12 idag. Blir nog lunch på mc Donalds. Orkar verkligen fixa matlåda. Sista dagen ju. Men jag har inte fått något schema. Vet bara att jag jobbar idag sen vet jag inte alls hur jag jobbar efter semestern. Måste verkligen prata med "chefen" idag.

Jag är nervös över att resan inte ska bli som vi förväntar oss. I och med att William är i trotsåldern...Men men, ingen idé att gå och spekulera i det, blir man ju inge lycklig av =)
MEN, däremot så ska det ju komma världens oväder har jag hört på TV:n. och vi ska ju flyga...Och jag är ju flygrädd. Mamma...Undrar på om jag ska grogga innan jag stiger på planet? Hehe...

Nu ska jag gosa med min son, han gosar med pappa i soffan och ropar på mig; "Idaaaaa"!!
Haha

Puss

★ Trött

Jag är så trött. Så trött så trött så trött. Usch. Sov middag med William förut, tror jag sov närmare 2 timmar, skulle bara vila i 30 min sa jag. Jo men eller hur =)

Vi packar på väldigt bra och jag måste åka och hämta hem havre så Maxi klarar sig medans jag är borta, så ska jag lämna av det och hö+ ta hand om honom. Men först måste jag laga middag ju kom jag just på. Och så ska vi träffa Kenzie och Theo. Sen kommer syrran förbi en sväng. Ja, jag vet inte hur jag ska hinna allt.

Jag är väldigt grinig känner jag. Känner mig bara så utmattad. Micke bara gnäller på mig. Han har varit konstig flera veckor. Han har 30 års kris. Eller så får han känna på hur det är att vara pappaledig. Det är ingen dans på rosor. Han gnäller efter några veckor med en lillkille som klarar sig själv i stort sätt. Han drog iväg till fotbollen som en avlöning igår kväll. Men jag då, som var hemma i 2 år och styrde allt? Karlar. Gnäll för mindre.

Helvete vad arg jag är. Tror jag drar till Maxi nu och andas lite. 

★ wonderful world

Men oj vilket härligt väder!! Helt underbart ju!
Dagen började med att man höll på att smälta bort. Åkte till stallet med Camilla och vi bara stånkade och stönade. Kläderna var som fastklistrade på våra kroppar vi var så äckligt varma. Sen började det droppa lite regn så vi släppte ut hästarna som i samma veva fick komma ut till ett skyfall! De blev helt till sig och galopperade iväg som dårar och sen började ovädret. HUGA! En blixt lyste upp och strax därefter kom en härlig smäll. Jag och Camilla blev lite småskrajja men vi stannade kvar i stallet en stund och snackade skit. Så bestämde vi att precis efter nästa blixt så springer vi till våra bilar och sätter oss i säkerhet. Då kom värsta blixten och PRECIS efter som världens jäkla dunderbrak så där stod vi och skrek! LIVRÄDDA! Hahahahaha vilka fjantar vi är! Väl inne i bilarna satt vi och skrattade och tittade på varandra. När jag sen åkte hem så åkte jag typ igenom allt för blixten lyste upp min väg och det dundrade och brakade.
Väl hemma så hade inte Micke tagit in marsvinen!! Stackarna, alldeles blöta var dom =( Också där kom jordens jäkla smäll! Och så har det hållt på ända från kl 13 och fortfarande nu. Fast mest muller. Regnar, regnar och regnar. Helt underbart!

Åkte till Marita och åt fyllda lövbiffar, åt ute på altanen, det regnade så mycket att vi fick skrika till varrann för att höra. Underbart! Jag älskar regn! Kanske ska flytta till England?

Tror jag ska borsta tänderna på Wille och sedan gå upp och natta det lilla åbäket...

Jobb imorrn!!

★ hoj

Det jag skrev igår publicerades aldrig. Och i utkastet fanns bara en rad av det jag skrev. Suck.

Imorgon blir det ingen smörgåstårta, hoppas ni inte gråter blod! haha, för det gör jag!! Jag är så sjukt sugen på en bit smörgåstårtjävel =D
Men det finns ju inga ingredienser för att baka. Helt sjukt! Willys igår var ju bara vidrigt rent ut sagt! Flugor precis överallt och bara mjuk, rutten frukt, inga räkor.. Ica Maxi hade inge bröd, inga räkor så jag gav upp. Jag var på dåligt humör och kände bara att Micke kan få baka sin jäkla smörgåstårta själv!! Haha...Ibland tröttnar man på att alltid vara den som får baka och dona och se till att allt är till belåtenhet. Tänk om någon skulle baka till min födelsedag? LYX!! =)
Nä, så det får bli något annat att bjuda på, antar att jag bakar, hmmm...

Nästa vecka åker vi till Turkiet! Beställde från Tax Freen igår, Camilla beställde 2 limpor cigg för 249:- Det är väl ändå väldigt billigt???

Stackars Stoffe igår, haha, han fick vara Bind delivery! Jag fick oväntad mens mitt på ljusan jobbet och hade inget kort med mig så jag kunde inte köpa bindor heller. Så Stoffe brummade ner med bindor till mig! Haha.
Dom är bra att ha, Linda & Stoffe, sist när det var skyfall och jag var blöt som en amöba så kom dem ner med kläder till mig. Alltid så ställer dom upp =)

Nu ska jag och Wille gå och gunga! Jag är ledig idag för sen så blir det jobba av!! Hela helgen och sjukt länge på måndag å tisdag. 8-22. Med en rast. Jippi. Blä. Men men, bara att se glad ut =)

RSS 2.0