★ Röjke söjke

Börjar halv 1 idag, lite special tider eftersom dagis är stängt idag. Fick byta och ha mig, så istället för att sluta kl 17 idag måste jag ju stänga kl 19 =( men men, bra att det gick att lösa så iaf =)

William har blivit som jag. Beroende av Crisp`n Light. Jag kan inte ha ett paket hemma för det tar slut såååå fort. Nu har jag köpt hem ett paket och William tar en. Efter en. efter en, efter en...Haha.

Han är blöjfri nu på dagarna men inte alls på nätterna, han har kissat igenom 3 nätter i rad nu. Men men, det kommer väl =)

Jag drömmer så sjuka drömmar nu för tiden, märks att det är merre på gång. Drömmer alltid så sjukt då.
Men jag drömde bla att Cattis var gravid och de hade gjort om sovrummet jätte fult. En varsin säng i vardera ände av rummet vilket jag tyckte var så konstigt, men det var ingen fara, för bebisen skulle sova mellan dom. Vilket jag inte förstod i drömmen eftersom de hade varsin säng. Och på väggarna hade de planscher av nakna män, bla en kille som satt på en annan och posade in i kameran lite åmande. Jag tyckte det va så konstigt att de hade såna bilder överallt.
Tror jag ska slå upp lite i drömboken.

Wille börjar bli trött, blir en tidig lunch för att sedan lägga honom för att sova middag. Då drar jag iväg till jobbet.


Kommentarer
Postat av: Jennie

vad är Crisp`n Light=)?

2008-08-30 @ 09:33:19
URL: http://www.metrobloggen.se/jenniepennie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0