★ Gott Nytt År!

Valborgsmäss

Vad liten bilden blev *asg* Skulle ju bli ett maffigt GOTT NYTT ÅR!!!!!! Men ajja, får gå ändå. hoho

Nytt år redan. Imorgon är det vårsidan. Imorgon är det rätt sida på året WIHOO!!!! Vår, blommor, värme, sol, fågelkvitter, pirr i magen och lycka. Åh. Var hälsad Våren!!!

Vad tycker ni om detta året då? Ett bra år tycker jag...Mycket jobb vilket jag är tacksam för. Ett nytt liv har man fått.
En härlig resa till turkiet, lyxhotell och bara underbara minnen.

Ikväll blir det god middag hos Emelie och David. Lite alkohol för herrarna och en massa massa myspys för mig och Emelie. Måste fixa mina naglar nu om jag ska hinna. Håret ska fixas,sminket....Vill ha massor med smink! Det är ju nyårsafton Much is more. I like it. Mamma sydde upp mina nya vita byxor så dom ska jag ha ikväll. Bara det att jag inte har några skor!!!!!!!!! *GAAAAAAH*  Finns ett par stövlar på rea, 399:- som jag vill ha. Jag MÅSTE ha dom. Dom är med klack fast utan klack så jag kan jobba i dom också. Jag är lite sent ute bara...hmmm....fanns massvis kvar av dom så kanske blir det ännu mer rea på dom sen? You never know...

                                                   

Vilka är snyggast? Båda 2 va? Ja jag måste köpa båda... Den första har jag redan testat och vet hur skön den är...Den andra borde vara lika skön tycker jag...

Nä ni ungdomar, måste fasiken börja med naglarna nu!
 
Tjipp!!

★ El Bildo De Bloggo!

Hejhopp!!!

Det var länge sen jag skrev nu, har haft fullt upp med allt möjligt! Jobb, barn, familj och allt sånt där som man har i sitt liv. hihi.

Julafton var underbar!!! Den bästa julaftonen jag kan minnas på vääääldigt läääänge!!! Vi började med att fira jul hos Willes farmor, åt julplanka och William fick lite paket. Sedan åkte vi till mina föräldrar, mamma jobbade och kom inte hem förrens 19:30 men vi var ju där innan. Innanför dörren möttes vi av tända ljus, julmusik, glögg på värmning och glada barn. I alla åldrar =) Julstämning AB, och väntan på mamma gjorde allt så mycket mer spännande. Annars brukar allt vara över till efter Kalle men nu var allt så perfekt, det snöade ju även några flingor vilket verkligen var pricken över I:et.
William somnade kl 18 på julafton, han var såååå trött men vi fick väcka honom när mamma kom hem. Då åt han ännu en middag och höll sig vaken genom klappar och paket =) Sov till 10 dagen efter allihop så det var najs!

Vi har i våran familj nu börjat med en liten utlottning innan jul, alltså att vi lottar vem vi ska köpa julklappar till, istället för att köpa till alla så köper man bara till en, men alla får ju ändå =) Så koncentrerar vi oss på barnen istället.
Men jag var tvungen att köpa till alla ändå, haha...Jag hade fått utlottat att köpa till mamma så hon fick ett par gardiner till hennes nytapetserade kök.

Mamma fick även en Soda Streamer av oss och syrran med familj, hon blev glad, fick även med massa smaker och sånt. I den familjen så dricks det sjuuukt mycket Loka annars... Tänkte att hon kunde spara in några kronor...

Linda och Janet fick presentkort på H&M för en symbolisk summa på 100:-var.

Pappa fick en konsertbiljett till AC/DC av Linda, Mig och vår farmor. Ni kan ju gissa att han blev glad! Vi trodde att han kanske skulle fälla en tår, men han bröt ihop och grät den lille storken. Så underbart att han blev nöjd. Även fast han får gå själv, vi hade inte råd med 2 st biljetter tyvärr... Huvudsaken är att han får se dom och uppleva dom. Väl där inne så är han säkert så innesluten i hela AC/DC grejjen så han märker väl inte att han är själv, eller ja, hela globen är ju proppfull så ensam är han ju inte =)



Modiga Wille får paket av tomten =)



Benjamin har bråttom =D haha



Även Kimpa vågar möta tomten



Hmmmm, vad är det här?



Läser jag rätt??? Står det AC/DC på biljetten????



Å pappa bryter ihop av lycka =)



Dags att torka tårarna och smälta den bästa julklappen på länge =)



Kanske ska kusinerna starta ett band?



God Jul säger Kimpis

William har fått massvis med julklappar! Han har fått så många så jag vet inte var jag ska börja. Varenda en har varit klockren och han älskar dom allihop! Hela denna julen har varit så fantastisk. åh.

Inte heller Linda och Janet kunde hålla sig inom ramarna så båda hade köpt julisar till mig med =) Av Linda fick jag Yankee Candles, doftar underbart! Samt världens snyggaste vita byxor- som jag kunde ha!!!!!! WEEE!!! Blev så glad så jag nästan började gråta *fniss*

Av Janet fick jag ett set med deo och duschcreme och läppglans. Sedan ett blypp! (lypsyl, eller Läppsyl som jag säger)

Pappa fick mig på utlottningen och av honom fick jag Darins cd skiva. Underbar är den. Den går varm, hemma, i bilen och på jobbet *fniss* Jag är verkligen allätare inom musik... allt från Elvis Presley till rå techno... tihi!



Tjockis hälsar... 



Hittade denna bara, haha. Fin bild tycker jag. Från ån här i byn...



Camillas och Cribbes lilla Joline. På denna bild läskigt lik Camilla men nu börjar hon bli mer och Cribbe hållet...

Idag så kissade William på sig...på mitt täcke som han hade dragit ner i golvet. Då blev längtan efter en torktumlare alldeles för stor så vi drog till Expert och köpte en. ÄNTLIGEN! Men nu är vi utfattiga *asg* Fasen, nya månaden har inte ens börjat...ojojoj. Ibland gör man lite knäppa saker men vafan. Det löser sig =D

Nehepp, undrar om man kanske ska vara lite social här hemma med min käre make?
Han kollar ju iof på hockey så han verkar överleva =)

Puss på er alla!

På Fredag är det sista blodprovet förresten sen får jag mina hormoner!!!!Längtar!!

Puss igen. Tjing!

★ God Jul!

God morgon alla härliga nissar!

Här kommer en hälsning från William:

  jjjjjjjjjjhgffdaAwqiupssdffgghjjj

Han skrev att han har fått öppna några julisar =)  Pärlor och pärlplattor, en film och världens största bilbana! Som killarna nu bygger ihop!

Jag har LÄNGTAT till den här dagen något så galet!! Äntligen är den här, Julafton. Jag längtar efter god mat, paket, umgänge men mest till att få GE paket! Igår kväll så öppnade jag och Micke ett varsit paket så det blir mindre att släpa på, jag fick 8 st tallrikar, önskar att få hela setet någon gång. Skit snygga, svarta med en blomma på, ska ta kort så ni får se. Vänta lite, springer ner och tar kort med en gång.



Inte världens bästa bild som vanligt men det är ju med mobilen så vad ska man förvänta sig =)
Jag såg dessa tallrikar i höstas och ville bara ha, men blev för snål när jag såg priset. Micke är så gullig som kom ihåg det så han köpte dom till julis =) Jag ÄLSKAR att få inredning, och jag tycker verkligen att porslin är en del av inredningen.

Igår sålde vi sjukt mycket på jobbet och jag hade så ONT i ben och fötter. Jag kände bara ångest inför min promenad hem från bussen. Jag vet, det är inte långt men när jag får mina "ont attacker" så känns det som man trevas genom en oändlig öken av brännande smärta. Jag ringde till pappa och frågade om han ville skjutsa hem mig. Han ville inte vilket jag VERKLIGEN förstår eftersom han bor ju ändå en mil ifrån mig typ, hehe. MEN, när bussen glider inså ser jag pappas bil stå där och jag blev så glad! Världens bästa pappa, honom har jag turen att ha =) Älskar dig pappa!!

Jag tycker synd om Tjockis och Spinkis som ska vara ensamma här hemma hela dagen... På självaste julafton! Stackars dom =(

Jag börjar bli sjuk. Igen. Suck. Blä, ont i halsen.



Så här ser man ut då...Som en Adolf.

Jäklar vad klockan är mycket, måste verkligen hoppa in i showern. Jag har inga kläder att ha på mig heller så jag måste stanna någonstanns och handla något.

Puss å hej å GOD JUL!!!!


★ host host host

Min son hostar konstant! Stackarn, ingenting hjälper! Fjärde dagen med feber också... Lillfis. Hoppas han blir bättre snart!

Vilken jäkla regnstorm det är ute då! Mamma mia, var kom den ifrån?? Skulle varit kanon mysigt om det var snö istället men vit jul är ett minne blott.

Idag har jag klippt mig och färgat håret, tur att man har en granne som är frisör =D Det blev annorlunda med typ lugg åså men man måste ju variera sig, eller hur?? Avskyr att bara klippa mig likadant jämt, lite enformigt. Ska fixa naglarna sen också, efter Parlamentet... Jobbdag imorgon så är det bara på med nagellack och smink och allt vad man nu dränker sig i. Ska ha min nya tröjja också...Jihooo. Älskar nya kläder.

Annars så har jag bakat lussekatter idag, Micke och Wille har bakat pepparkakor samtidigt och sedan kom Tant Cattis med ett pepparkaks hus som han fick dekorera helt själv =)





Världens finaste pepparkakshus!!!

Annars så har vi lekt med Pingu leran. William är ju sjuk och hade så tråkigt så han fick öppna en julis, från Pingu. Han blev jätte glad och har lekt massor med den. Måste erkänna att jag också tyckte den var jätte kul!! Cammen också för den delan, som var här igår. haha



Va diggar ni min Pingu?? *asg*

Som sagt, Cammen var här igår, med Cribbe och Joline, vi hade det jätte mysigt! Jag höll i Joline hela tiden och hon bara sov, så vaknade hon och spejjade läget men somnade om =) sååååå söt!!!

Men hjälp vilket läbbigt väder!! Huga!!! Vi gick till affären förut idag med solsken och myspys. Matade änderna gjorde vi men nu helt plötsligt är det värsta ruggvädret. Om bara Micke skulle vara hemma så skulle vädret var myspys faktor, han är och spelar fotboll den busen...

Snart börjar Parlamentet, det är inge roligt utan Björn Gustavsson men hoppas ändå på ett bra avsnitt.

Har egentligen massor att skriva men det får vi väl ta sen!

Puss å kram å snart är det juuuuuuuuuuuuuuuuuul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  WIIHOOO!!!!!!!!!!!

★ Bussrunkar`n

Igår när jag ställde mig i busskuren så satt det en tjej där och såg alldeles rädd ut, precis när jag undrade så utbrast hon "Det står en man bakom mig och runkar!!!!!" Det var ju mörkt så jag såg inte, så jag gick bakom för att se, då sprang han iväg, knäppte byxorna och fortsatte springa. Hur vidrigt som helst!!! Jag ringde Micke och sa att han måste ringa polisen. Men poliser kan ju vara bra i vårat samhälle, efter  30min i telefonkö så gav han upp. Då satt väl gärningsmannen hemma och åt skinkmacka med sin familj. Södertälje säger jag bara. Fy fan.

Vilket jäkla ruskväder!!! Ska åka och lämna William hos morfar nu, vill inte dra med honom i folkmassorna i Skärholmen, det blir bara synd om honom, köerna lär juinte vara korta direkt...

Tjing tjong!

★ Adolf

Första julklappen till Micke inhandlad. Imorgon blir det fler! Jag hittade den mest perfekta julisen till Wille idag, som jag givetvis köpte. Halva priset var det ju också. Jag köpte Pingu lera! Hur sött som helst, Gör din egna pingu!

Fasiken vad jag längtar till Julafton alltså!!! Åååååååå!!!!!!!!!!!!! Snö?

Nu ska jag gå upp och sova. Fast jag sov till halv 11 idag. Eller hela familjen gjorde det...så jag är inge trött.... Wille har legat med feberfrossa inattså han tog sig en rejäl sovmorgon. Me like.

Prutt och god natt

★ Tråk

Min syrra tycker jag ska blogga mer men jag har ju ingenting att skriva! Jag jobbar som fasiken nu över jul

Nu fastnade jag framför Insider, som handlar om äckliga människor eller en äcklig jävla idiot som skär sönder hästars slidor! En stackars häst blev sönderskuren så livmoder och alltihop åkte ur, hon dog ju såklart. Med våldsamma smärtor. FY FAN säger jag bara! Hur kan man vara så STÖRD så man gör något sådant?? Dagens värld. Dagens Sverige, vart tog människorna vägen? Finns ju bara odjur kvar. Usch.

Ainuld.

Jag är trött men har inte lyckats varva ner än, så jag blir vaken ett tag till...

Fick beröm av regionschefen idag, något i stil med "Jag är väldigt nöjd med dig, du har utvecklats något enormt sedan du började och jag vill definitivt ha kvar dig i företaget" Det ni!!! ;)  Sånt mår man bra av att höra...

Längtar till helgen, då blir det julhandel i Skärholmen...ojojoj vad folk det kommer att vara folk. Huga! Men det får gå ändå, man har ju armbågar!

Ja,så roligt inlägg blev det...nu ska jag öppna fönstret för det är så varmt här inne.

Huvudvärk.

God natt.

★ Storken

Det börjar bli mer och mer påtagligt nu när folk frågar när det är dags för syskon.
Därför väljer jag att berätta vad det är jag och Micke går igenom just nu så kanske frågorna om ett till barn minskar...

Vi har träffat en läkare som har konstaterat en medfödd förändring på mina äggstockar, min kropp kan inte producera ägg så läkaren kan inte förklara hur vi fick William förutom att han använde 2 ord som Mirakel och Lyckträff.
Han kan ännu inte berätta hur allvarligt detta är då vi har några tester kvar att göra. Men som det ser ut nu så har jag ont om hormoner så jag ska få börja med en hormonkur för att få igång ägglossningen. Har vi otur så får vi gå så långt som provrörsbefruktning, men har vi tur så räcker det med att äta hormoner, jag har ju ändå lyckats få barn naturlig väg en gång...Då borde det ju gå en andra gång- men man vill inte hoppas för mycket...

Men sista veckan har varit jobbig, en känslomässig resa mellan förtvivlan och hopp. Jag har hakat upp mig på "jag kan inte få barn, jag kan inte få barn, jag kan inte få barn" Men jag ska försöka vända det till att det är inte omöjligt, eftersom jag har ju en liten son. Samtidigt som jag tror på detta, att allt kommer  ordna sig med en hormonkur så väcks jag med att inte ta något för givet. Så vi tar en dag i taget. Imorgon ska jag lämna prov och på Tisdag är det Mickes tur. Om 16 dagar är det dags igen för ett prov och sedan ska jag få påbörja behandlingen. Jag längtar!! Vill inget hellre än att påbörja detta! Vi vill ju så gärna ha en liten bebis. Vi har längtat så otroligt länge.

Det är så konstigt för jag trodde att jag skulle bli gravid om jag gick ner i vikt och var säker på att det var det som doktorn skulle säga åt mig. Och när jag har sagt det till alla så har dom svarat "Men nejdå gumman, försök bara koppla av så ska du se att du blir gravid" Och sen nu när jag vet varför jag inte blir med barn då säger samma personer "men det kan ju ha med din vikt att göra, försök gå ner lite" Då blir jag faktiskt ledsen... NU vågar folk komma med dom kommentarerna, nu när jag fått en diagnos. Suck. Och självklart är det ju alltid hälsosamt att vara smal det är ju ingenting jag sticker under stol med. Men snälla, skippa dom kommentarerna tack. Nu vill jag bara koncentrera mig på det här.

Nu vet ni vad som försigår i våra liv...

Snälla Storken, vi står med öppna armar och välkomnar dig.

Annars så var vi på bio igår. Det var jätte mysigt! Det var tur att vi inte hade något att äta eller dricka inne på bion för filmen var spännande från start till slut. Och Keanu Reeves var väldigt fin att titta på =D
Vet ni, vi ligger faktiskt kvar i sängen! hihi. dags för frukost... 50års kalas idag. Men jag är sjuk. Får se om jag stannar hemma och snörvlar istället.

Puss och kram på alla som jag tycker om.

★ Åååå Kevin!

JAAAA!!! Kevin vann =) Weeee =) Å han var så lycklig så han grät! Åååå lilla Kevin, som jag vill adoptera.

Kenzie grät också, typ =D Tack honey för en underbar kväll! Fasen vad vi moffade, jag VET att jag kommer må illa imorgon. Don´t look forward to it... Det var så härligt att få skratta, gud vad vi har skrattat =D Haha...

Så härligt, jag sitter i sängen nu och Micke har bäddat rent, helt underbart! Så underbart att få lägga sig i nybäddat.

Imorgon blir det bio! Micke fick biobiljetter från jobbet så vi ska se The day the earth stood still. Med Keanu Reeves. Mums fillismaskens, han är fin att titta på! Ska bli så underbart att få komma iväg på en mysbio efter allt som har hänt. Kenzie och David ville hänka på, dom skulle kolla upp barnvakt bara... Sist vi var på bio så såg vi? Vad såg vi?? JOO! ARN 2...Jag och Kenzie grät- såklart. Haha =)

Ååååå det var så mysigt, jag fick lyssna på bebisens hjärtljud ikväll! Kenzie har ett såkallat Angelsound som man sätter mot magen, hjärtat lät som ett tåg, så himla fint att lyssna på.

Annars- ont i halsen. Inte ens Mucoangin fungerar. Då är det illa.

Näää men va ruttna! Jag ska lösa korsord. Är inte ett dugg trött. Sov till 9:30 idag och sedan sov jag middag för jag mådde dåligt. Så nu sitter man här och ruttnar.

Puss åhej leverpastej

Och ett stort grattis till Kevin...hihi=)

★ tråk

hemkommen från jobbet för en timme sen, Tomtenatta men gud så dött!! Och så tråkig tomtenatta, vad ju ingenting, inga julstånd, ingenting speciellt. Eller jo Markoolio stod och gapade en låt. Men oj så spännande =D haha

Jag är trött som en dåre men måste varva ner, skulle aldrig kunna somna nu iallafall. En godispåse skulle verkligen inte sitta helt fel just nu... Men drömma kan man ju alltid göra...*mmmm gooodis*  Törstig som ett as. varmt här inne...bläää... godis?

Har inget intressant att skriva...hmm...

God natt

★ Adolf

Idag har vi varit i lekparken och Wille har busat omkring, jag frös mest =) Malin och pojkarna kom förbi så vi snackade lite skit, lille Fabian sov hela tiden, sjukt söt!

Kenzie/Emelie (har ångest för vad jag ska kalla dig vännen) kom förbi med tacos ikväll, vi moffade tills vi låg i en varsin soffa och stånkade. Hämtade ner kuddar och täcken, sedan låg vi och mös till Ugly Betty och Desperete Housewives. Hur mysigt som helst! Tack älskade vän för att du tar hand om mig =) Du är bäst!

Jag saknar William. Han ligger där uppe och sover i sin säng. Vill ha han bredvid mig, imorgon ska han få sova hos mig, när Micke jobbar natt, vi ska gosa som dårar =) Älskar min lilla Adolf!!

Fasiken vad jag fick ont i halsen. Vad hände?? Ska jag bli sjuk nu helt plötsligt? hmmm....

★ Tandläkare

Igår var vi ute och åt med jobbet. Sjukt gott var det! Jag tog en fet oxfilé med klyftpotatis och riktigt fet bearnésås till. Självklart doppade jag i ketchup =D Jag fick göra en special made meny för mig =D haha det var ju bara sån där konstig mat typ "...På en bädd av Karljohansvamp" Eller "...Cognacbräserad oxfilé med  mozzarellafyllning med bajs sås"
Jag villeju bara ha en gammal hederlig Kött,Pommes med bearné. Blev positivt överraskad när det verkligen var ugnsbakad klyftpotatis också, inge friterat påsskit. Behöver jag säga att det var underbart gott?? Det var sådär äckligt perfekt kött och allt var så MUMS!!!!  Tack Ur&Penn för en underbart god middag! *tackar och bockar*
Ska stanna på detta jobb för alltid, får ju sjukt bra julklappar och sjukt goda middagar.
Till skillnad från Mickes jobb, han blev snuvad på julmiddagen pga finanskrisen och måste börja jobba annorlunda. Men som sagt, han är glad att han får behålla jobbet. Förhoppningsvis?

Var hos tandläkaren imorse, inga hål. Good for me.

När jag kom hem igår så tror jag chocken lade sig och när jag började varvade ner så fick jag sådan yrsel, har haft hela natten, vaknat av att allt snurrar och när jag gick på toaletten så fick jag hålla i mig, jag ramlade i väggen, typ som när man gör norsk fylla. Yrseln har hållt i sig ända fram tills någon timme sen.
Annars mycket tårar, klump i magen..oro. Micke ska åka till jobbet om en timme, jag vill inte vara själv, tänker förmycket...men men...

Onda ting händer i 3. Astma, detta, och vad händer näst?

Nu ska jag laga mat.



★ Mitt mirakel

Det finns mirakel. Det vet jag. Jag har ett hemma. Han har döpts till William och är min son. Jag älskar honom mer än någonting annat och det är honom jag lever för.

Ta aldrig någonting för givet.

★ Vab...



Min duktiga lilla sonis som tar sin astma medicin alldeles själv. Han gör allt själv, hämtar kitet, skakar medicinen, sätter in den i den där rostfria sedan sätter han på masken helt rätt och tätt och andas in 6 djupa andetag =)
Efteråt så applåderar vi alltid och öser beröm över honom. Jag är så ruskigt stolt över honom!

Idag så VAB:ar jag. Igen!!! Jag skäms ju, jag vabbar ju jämt nu för tiden. Men vad ska man göra? Kan ju inte trolla... Men det känns så dumt och jag får så dåligt samvete varenda gång. Men jag ringde dagis och dom sa att dom är stenhårda med att inte släppa in barn som är dåliga i magen. Man vet ju inte om det smittar. Jag själv hade ju blivit fly förbannad om någon annan förälder hade gjort det... Wille är alltså purken i magen. Tillochmed så han bajsade på sig i sömnen =( Så vi fick duscha honom. Men han äter bra och är pigg men ändå så är det något som är knas med magen. Min lilla räka, tycker så synd om honom när han är sjuk! Kanske måste han få öppna en julklapp som tröst?? Eller hur Linda? =)

Förresten så har vi klätt granen redan. Alla julklappar låg i en hög på golvet och det såg så tråkigt ut så Micke smet ut till garaget och hämtade vår lilla gran så klädde vi den, William var så STOLT när det var klart så han hoppade jämfota och jublade (skrek) =D  Han vill helst inte vänta till julafton, han är där och pillar på paketen, småöppnar dom och liksom smyger. Haha. Snutt =)

Nu ska vi dansa!

★ Julklappar

Innan jobbet idag så har vi köpt massa julklappar! Jätte skönt för nu är allt klart förutom till Micke och Kim... Men det är snart fixat!  Micke jag satte oss på köksgolvet för att slå in alla klappar. Det gör vi varje år, lite av en tradition =)

Micke och Wille har varit hos syrran idag medans jag jobbade sedan åkte vi och handla på Maxi, Wille var snortrött och somnade på 2 sekunder när vi kom hem, han ligger där inne och kramar sin Bamse =) Så sött!!

Vad önskar jag mig i julklapp?? Jag vet inte alls vad jag vill ha! Darins nya skiva..men sen då?? En torktumlare skulle ju sitta fint men det vore väl att ta i julklapps väg *asg*  Äh, bara att inse att man börjar bli gammal och att julklappar inte har samma innebörd som tidigare. Hoppas bara att vi kan fira jul hos mamma och pappa också...annars blir det ingen jul!

Vad ska jag skriva om??? Har bloggtorka...


 

RSS 2.0