★ host host host

Min son hostar konstant! Stackarn, ingenting hjälper! Fjärde dagen med feber också... Lillfis. Hoppas han blir bättre snart!

Vilken jäkla regnstorm det är ute då! Mamma mia, var kom den ifrån?? Skulle varit kanon mysigt om det var snö istället men vit jul är ett minne blott.

Idag har jag klippt mig och färgat håret, tur att man har en granne som är frisör =D Det blev annorlunda med typ lugg åså men man måste ju variera sig, eller hur?? Avskyr att bara klippa mig likadant jämt, lite enformigt. Ska fixa naglarna sen också, efter Parlamentet... Jobbdag imorgon så är det bara på med nagellack och smink och allt vad man nu dränker sig i. Ska ha min nya tröjja också...Jihooo. Älskar nya kläder.

Annars så har jag bakat lussekatter idag, Micke och Wille har bakat pepparkakor samtidigt och sedan kom Tant Cattis med ett pepparkaks hus som han fick dekorera helt själv =)





Världens finaste pepparkakshus!!!

Annars så har vi lekt med Pingu leran. William är ju sjuk och hade så tråkigt så han fick öppna en julis, från Pingu. Han blev jätte glad och har lekt massor med den. Måste erkänna att jag också tyckte den var jätte kul!! Cammen också för den delan, som var här igår. haha



Va diggar ni min Pingu?? *asg*

Som sagt, Cammen var här igår, med Cribbe och Joline, vi hade det jätte mysigt! Jag höll i Joline hela tiden och hon bara sov, så vaknade hon och spejjade läget men somnade om =) sååååå söt!!!

Men hjälp vilket läbbigt väder!! Huga!!! Vi gick till affären förut idag med solsken och myspys. Matade änderna gjorde vi men nu helt plötsligt är det värsta ruggvädret. Om bara Micke skulle vara hemma så skulle vädret var myspys faktor, han är och spelar fotboll den busen...

Snart börjar Parlamentet, det är inge roligt utan Björn Gustavsson men hoppas ändå på ett bra avsnitt.

Har egentligen massor att skriva men det får vi väl ta sen!

Puss å kram å snart är det juuuuuuuuuuuuuuuuuul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  WIIHOOO!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Emelinda

Jättesöt Pingu ju :P



Vill ju se bild på nya frillan för tusan!!

2008-12-21 @ 21:24:11
URL: http://emelinda.blogg.se/
Postat av: Emelinda

Nej jag var bara rutten i magen igår och så är jag illamående. Men det kan lika gärna vara för att jag druckit för mkt kaffe vilket det troligtvis är :P Men jag nojar mig ju att det är kräksjukan eftersom jag möter så mkt människor på jobbet.



Ha en riktigt fin jul nu gumman!! Pussar & kramar till er alla

2008-12-21 @ 21:45:31
URL: http://emelinda.blogg.se/
Postat av: Janet

Ååååååh.... vilket fint pepparkakshus.. ;)

Kan du inte skicka hit Wille så han får göra ett åt mig med!! =)

2008-12-22 @ 08:47:20
Postat av: Gud mor o Gudfar

Vad duktig han e o dekorera ,hoppas han mår bättre på Julafton ,vi sätter in peng som vanligt på konto.

Många Julpussar o kramar på er x-tra till Wille

2008-12-22 @ 16:22:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0