★ Dumdedumdilej

William sover som en klubbad säl, Micke jobbar, så vart hamnar man om inte här?? =D
Imorgon ska vi iväg till IKEA!! Jiihooooo!!!!
Välja kök...vilken djungel! Men vi ska dock ta det enklaste och billigaste. Vill ha såna luckor jag har nu och handtagen sätter vi över på de nya luckorna.

Många undrar varför vi ska byta kök så jag tänkte ifall ni orkar bry er om att läsa om det så varsågoda:

Vi sa i början efter våran köksrenovering att "detta får duga tills vi slår på stort och köper nytt"
Men,
När vi bytte diskmaskin så behövde vi byta blandare pga av någonting som jag inte fattar mig på, vi har ännu inte gjort det och det är tydligen inge bra enligt Micke och Percy. (När morsan var här så hade vi en sjö i sopskåpet) När man ändå ska byta blandare så vill vi byta ut hela diskbänken som är ett ruggigt 70-tals exemplar. Och om vi gör det så kommer det fiiiina (not) kaklet att förstöras, så då måste man byta det, när man är igång och byter kakel så måste man ju måla/tapetsera om eftersom det blir ju skarvar och skit. Vi måste byta fönstret eftersom det har spruckit. Alla som varit här vet ju att golvet är ju inte det finaste, det hamnar smulor och annat jox där under som ligger och möglar så det vill vi ju byta. Till en plastmatta som håller länge och tål all vatten och gegga som hamnar där var dag pga en liten William. När vi då ändå har bytt allt det så varför inte bara riva ner de läbbiga skåpen också? Vi har bara lackerat om utsidan av luckorna men så fort man öppnar dom så ser man hur fräscha de egentligen är. GROSE!! På bilden nedanför ser ni hu hur snyggt sågade våra bänkskivor är så det vill man ju byta ut också...
Frysen har trasiga plastfack på varje plan, emellanåt måste man sparka in lådorna. Ibland vill det inte kokas på spisen, för plattorna blir olika varma hela tiden. OCH vi orkar inte ha det så här. Så därför väljer vi att bygga ut vårat huslån och byta ut hela det här jäkla ruttna köket!! Vi har inte lån över miljonen vilket vi absolut inte ska ha heller så vi är inte oroliga på någe vis. Vi vill ju ha fler barn, så byter vi inte ut det här köket nu så vetefan när det blir och då har nog blandaren hunnit läcka ut litervis med vatten...Eller nåt.
IKEA HERE WE COME!!!

Annars så är ju Plutten skitsöt när han hivar i sig kaviar

image63

Eller vad säger ni?? Han ÄLSKAR kaviar *fniss*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0