★ städa

Städa...städa, städa!!! städa bort all magsjuka, bäddat rent överallt ännu en gång, dammat, dammsugit och skurat toknoga i sovrummet, eller ja, övervåningen i överhuvudtaget.
William har inte spytt sedan i måndags kl 21 så jag ser honom som frisk nu? Om han än äter lite dåligt, men han är pigg nu, samma gamla Wille =) Så härligt att se.

Jag har inte sovit ett skit inatt, William har snurrat och snurrat och snurrat, hans mage har bubblat rejält och jag har hela tiden trott att han ska spy, så jag har legat beredd. Och Micke har snarkat, mina ben har gjort ONT och halsen är ut och in. Så det blir  till att sova middag sen *längtar*

Fick mejl ifrån JULA, fick inte jobbet...vad ovanligt!!! Jag blir fan förbannad nu! Varför ska det vara så svårt att få ett jävla jobb??????????????

William är törstig, ska gå ner och ge honom vatten.

Kommentarer
Postat av: Kenzie

Man räknar minst 48 timmar från senaste symptomet (kräk el diarré), gärna 72. Syrran blev smittad en vecka efter att Ebba varit sjuk, så den där jävla skiten kan egentligen smitta ännu längre. Skönt att höra att han mår bättre iaf.

2008-02-27 @ 12:54:53
URL: http://kenzies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0