★ Trött

Stormen Pär har dragit in, fast denna gång heter den visst Tuva. Men jag kallar all blåst för Pär.hohoho
Jag är trött, fastnade framför Ghost Whisperer och såklart så får jag för mig att det spökar här nu! För vi två olika tillfällen denna vecka när jag har sövt William så har hans leksakshund satt igång och spelat. Scary tycker jag... Sen tyckte jag det lät som om någon skar något på diskbänken, då började Marsvinen tjuta som de alltid gör när någon skär någe. *nä jag skrämmer inte upp mig själv!!* Usch nu blev jag rädd! Jävla Pär och härja utanför också, blir räddare då. Igår tittade jag på Det Okända- gissa vem som drömde mardrömmar hela jävla natten!!! Jag förstår inte varför jag blivit så skrajjsen av mig. Måste ha med åldern att göra, börjar bli ruskigt gammal nu! Blir ju 24 i år ;)

Jag kissar på mig snart fan. Ooo sitter och hoppar för det börjar snart rinna längs stolen....Sådär, nu är jag nyfjölad! *aaah*

Är så trött och tanken på att jag måste hänga tvätt nu lockar inte så bra...

Tack Pappa för all hjälp som jag får imorgon! Vet inte vilka ord jag ska beskriva min tacksamhet!
Har gråtit i en timme idag efter ett samtal med HUH. Ni skulle bara höra vad jag fick utstå, fy fan säger jag bara! Men imorgon åker Nacho iaf, pappa skjutsar honom till Arlanda så får han bo hos en HUH medarbetare så länge. Attityden han kan få helt plötsligt kan ha och göra med att han håller på å bli könsmogen, mycket testoseron som han inte kan hålla styr på. Men det är bara en spekulation och hon ska nu följa upp honom och se vad som är galet. Utan pappa vet jag inte vad  jag skulle göra... Underbart med föräldrar som ställer upp!!!
                                                                 Jag tok älskar dig pappa!!

Jahapp, hänga den djuriska tvätten, slå av diskmaskinen, borsta nötterna och TOKSOVA! Är helt slut efter gråten, blir så trött av att gråta...

Puss på er och god natt!


★ Nacho

Nacho blir ett halvår här i dagarna, vet inte vilket datum det är bara...
han börjar bli könsmogen och gör hemmagjorda Barbaras gjorda av mattor och annat han kan jucka med =D

Känner att det är bäst för honom om han åker snart! Eftersom vi bara är jourhem så har vi inga plikter gentemot honom förutom att ta hand om honom och ge honom mat i väntan på ett permanent hem. Men efter 3 veckor här hemma så testar han gränserna och när det kommer till hugget så får jag nog. Han tvärvänder på en halv röd sekund och blir så jävla läbbig att jag bara vill fly. jag känner att jag inte klarar av det, så det är bäst för honom om han får flytta snarast till en person som Vågar ta tag i problemet. För hundar som nafsas och småbits är ju inget problem, så gör de ju när de är valpisar men just det här. Nej. Spelar ingen roll vad folk säger eller ger mig för tips, rädslan försvinner inte för det...

Ville bara klargöra det! Vi är väl inga hundmänniskor helt enkelt och det är väldigt skönt att inse det.
Hoppas bara han får komma till ett bra hem snart och bli en riktigt fin hund för det vet jag att han kan bli.

Emelinda, hur kollar man IP nummer, gillar inte heller när folk är anonyma =D

★ Good Morning


Lugn morgon FÖR EN GÅNGS SKULL!! Gissa om jag njuter! Nacho har hållt sig i skinnet hela morgon och varit lugn. Men han fick ett ryck och började bita i mitt byxben, när jag tog bort honom blev han arg, skällde en gång och visade tänderna! Vad har hänt??? Varför är det bara mot mig?? Jag som blir så jäkla rädd! Jag har blivit hundbiten förut så jag vet ju hur jävla äckligt ont det gör, ärret sitter så fint som ett V på mitt finger, format efter hundens tand...
Syns inte så jätte bra eftersom jag alltid tar kort med mobilen, men kanske ser ni det ljusa V:et? =D

                                              image8

Det väntas dra in en storm över Sverige idag. Tycker det alltid blåser?? Och var är vintern?? Vi fick lite snö i November som varade 3 dagar men det är allt. Annars bara plusgrader och regn. Det är såååå jävla tråkigt!

Oj vad William leker, han tar ut alla sina klossar och säger Bumbaa neeee, brum brum, neee, pappa Naaej!! Brumbaaaaaa.....hahaha Snutt! =) Min lilla älskling som inte kan prata än... Det han säger är:

Mimmi= William, men också benjamin
Mamma
Pappa
Brumbrum= Bilar och dammsugare
Umba= Farmor, farfar och mormor,morfar
Täcke
Mmmm nam nam= vad gott! ;)

Ja vafan säger han mer...Massa gagga språk ;)
Han gör sig förstådd ändå, han är jävligt bra på att uttrycka sig utan ord. Det fungerar jätte bra.
Micke var också sen med att prata så jag försöker att inte lägga så mycket vikt vid det men det är svårt. Observera att jag skrev försöker. =) 
Hahahaha nu leker han med ett litet tåg och guuud vad han gasar! Brrrrrrrrrr låter det när han kör på väggarna och sitt egna huvud *skrattar* Nähepp vad tyst det blev. han fastnade vid sitt duplo.

Nu ska vi klä på oss och gå med Nacho. Har inte hört någe mer från Carina, har skickat ett sms men inte fått nå svar. Suck. Slutar väl med att vi alla ligger sönderbitna här hemma...

★ Jag ger upp!

Full rulle hela dagen! Vi gick till affären och handlade lite, William ville inte gå men inte heller åka vagn! Då är det tur att pappa är med! Då får man rida axlar =)
 image6

Sen när vi kom hem så blev det fjärtig pytt i panna till lunch. William ska ju såklart hjälpa till! (Mest med att sprätta pytten åt alla håll)
image7

Sen så gjorde jag rent marsvinsburarna i vanlig ordning så nu är de glada!
Tog med Nacho på en prommis när jag skulle tömma sopsäcken med gammalt spån och hö men bara det när allt är slängt och sopsäcken ihopvikt under armen så får jag för mig att ringa till Kenzie. Mitt då så kommer ju stormen Pär och vecklar ut hela säcken så det ser ut som om jag har världens största bajspåse i beredskap! *asg* Där går jag på ängen och pratade i telefonen med största påsen fladdrandes omkring mig full med luft...haha jaaa =)

Eme, har du gjort om mitt typsnitt? Det känns annorlunda? Hmmmm

Jo, nu till rubriken; Jag ger upp! Jag ger upp Nacho helt och hållet. Jag är livrädd för honom! Han kom emot mig i köket när jag och Wille lagade mat, morrandes och skällde, visade tänderna och försökte hugga mig, när jag blev arg så blev han argare och jag blev räddare så jag lyfte upp Wille på diskbänken och ropade på Micke. Kontaktade genast Carina på Hundar Utan Hem men det lät som om hon inte trodde mig. "Men han är ju bara 5 månader!!! Låter ju lite märkligt" Sa hon...Ja men han gjorde så...? Jag sa iaf att jag är rädd och han måste flytta snart, hon skulle se om hon kunde få tag på nån beteende kunnig som kan ha honom ett tag och göra en utvärdering. Hon skulle kontakta mig ikväll... Det spelar ingen roll vad folk säger nu för här stannar han INTE!
Det var det här alla varnade mig för och det känns så ruttet att alla ska få rätt jämt...Aldrig gör man nå bra!
Dessutom bet han sönder mitt nya armband =(

Men men efter regn kommer solsken ;)  så Örebro, here I come!!! hahah måste bara boka biljetter först, men sånt fattar ju inte jag nånting utav så jag skulle nog hamna i Korpelombelo ifall jag beställde. Måste be någon om hjälp. Här hemma är det kaos just nu. Gissa om jag längtar till att få åka bort en hel jävla helg!!!!! Från Fredag till Söndag =)  Tack älskling!!

★ Örebro

Jag vill åka till dig Eme  nu i helgen!! Vill verkligen så gärna så jag dör. Micke säger att han kan skrapa ihop pengar men då är frågan hur jag ska klara mig där borta? Med mat och allt sånt där? Kan väl iof ta med mig mina Cambridge soppor och slurka på men hur kul är det då?? Man vill ju gärna njuta lite när man kommer hemifrån...
Det är någe helt ofattbart att en familj kan få såna här ekonomiska bekymmer. jag klappar ihop snart alltså...
Tänk om man kunde vinna en hel hög med stålar!!

En liten hög med femhundralappar. Tänk vad lycklig man skulle bli. Alla bekymmer bara PUTS VÄCK!

Annars är det en riktigt tråkig dag idag, regnet droppar ner så ruttet från himlen, Wille är busig men ändå trött och Nacho är totalt asdäckad! Vi ska ta och gå till affären snart, men vi väntar tills Nacho sovit färdigt och är busig.
Men Wille skulle just nu behöva vila i vagnen nerbäddad undan regnet för han skuttar runt här och gäspar.

Slutligen vill jag Gratulera Jossan och Jens som väntar barn! GRATTIS! 
(ja, jag har fått tillåtelse att skriva det här)

Känns som om det är graviditets bomb just nu! Alla är gravida tycker jag...Alla förutom jag, Emelinda och Cattis =D haha

★ Good Morning

William hälsar god morgon med sitt legobyggande!

image5





Och Nacho tog sömnmedel igår i form av Mickes skosule sura stank =D




image4

Nu ska vi äta frukost. Snålgröt idag igen *ryyys*

★ hihi

Rolig länk! = http://www.student.nada.kth.se/~su98-jli/psyc-test.html

★ Helt slut!!

Idag är en sådan dag där jag omöjligt kan förstå hur folk orkar med att ha valp och småbarn. Jag står inte ut en sekund till just nu!!! *MORR*
Värker så förjävligt i mig så allt jag kan tänka på är Godis. Det är min tillflykt. Vill burra ner mig i soffan, grävandes i min påse och titta på ett skittråkigt program på ljudlös. Att bara få vara. Bara få ligga där, med fötterna i Mickes knä där han ger mig världens bästa fotmassage. Längtar tills han kommer hem till mig. Min älskling som jag älskar så otroligt mycket!! Är det iöverhuvudtaget möjligt att vara så här kär efter 7 år tillsammans =)
                                

Jag älskar dig Mikael! Tack för att jag får vara din fru och mamma till din son.

★ Snopen!

Satt och åt lunch i godan ro när det plötsligt ringer på mobilen. det var ingen mindre än Sara E!
Jätte kul att hon ringer! Vi ska försöka ses imorgon, hon har en valpis på 12 veckor som jag vill träffa =)
Jag vill ju så klart träffa henne också! haha

Sitter här och väntar på att Wille ska vakna... Han har sovit i 2 timmar nu, vill så gärna krypa ner till honom men jag vet att jag bara blir tröttare av det.

Fick mitt sjukintyg nu! Så nu kan jag skriva in mig på arbetsförmedlingen utan att vara rädd för att få ett jätte dumt arbete... Känns tryggt! =)

★ Hemma

Åkte till stallet och upptäcker att Anneli är hemma! Jag går in för att fråga vad jag egentligen gör där?? Jag är fan urfattig och åker inte om jag inte måste. Då erbjöd hon mig jobb, både som hästflicka och ett annat pappersjobb. Jo men vafan, det kan jag pyssla med i väntan på något seriöst! Så hon kommer hit i veckan och lämnar över alltihopa så har jag något att göra sen, det vill jag lova! =) Då får vi iaf lite matpengar!! Det känns så underbart, men det kommer kännas bättre när jag har grejjerna här, då är ju allt 100%.

Då ska hon kolla om Bea är med bebisar också för hon bara expanderar i size, alla får lika mycket mat men hon börjar närma sig enorm. Bea är alltså ett av William marsvin =)

Happ, äta mat då, klä på sig eftersom jag nyss duschat. Så ska Micke åka till jobbet och jag får klara denna dagen själv...

På Torsdag ska jag provrida ett fullblod =D

★ God Morgon!

Morgonrundan avklarad, frukosten likså. Måste åka till stallet snart, har ju lovat Anneli att ta hand om hennes hästar idag, hade jag vetat att jag inte har råd egentligen att ens åka bil dit så hade jag ju sagt nej. Jag lover er, våran ekonomi denna månad är helt overklig!

Micke fick bra lön så vi köpte en ny barnvagn till William eftersom hans gick sönder. Han betalade in extra på en avbetalning så vi blir av med den nångång. Mamma fyller 50 och jag har köpt present till henne. Matförrådet är helt slut, finns knappt några basvaror. Så när jag fick min föräldrapenning så skulle vi åka och handla mat. Mickes pengar var slut och vi litade helt på mina. MEN, jag fick bara 2000:-!!!!!!! Så, 3 personer ska äta och leva av 2000 spänn i en hel månad och då är Wille mjölkallergiker också, hans mjölk kostar det tredubbla än en vanlig. Sen såklart  pajjar ju tvättmaskinen! Våran förra var bara 2 år och 1 månad- garantin var i 2 år!! Kan man ha mera otur?? Jag undrar vad som ska hända näst? onda ting kommer alltid i 3. Först pajjade barnvagnen. Sedan tvättmaskinen. Vi väntar på den tredje. Vad fan det nu kan va...Vågar inte ens tänka på det.

Idag är ingen bra dag. Jag är trött och har ont, uppstressad och har ekonomisk ångest upp över öronen" Varför får jag inget jobb för?? åååååå. Micke jobbar eftermiddag idag och jag är små orolig över hur jag ska klara denna dagen. Inget är bra idag!!!!

*arg*

★ Invigning

Här med klipper Drottning Ida av banden till min kära blogg gjord av the one and only Emelinda.
*tar fram min vackra drottning hand och klipper vaaaackert*

SÅ! Nu vill jag inte vara drottning längre, nu tar vi fram den där sjuka Ida. Ida som har snuskig humor och kan vara äckligt ärlig. Men som också är väldigt lättstött och för tillfället- Jävligt arbetslös!!

Så, vad fan ska man skriva om nu då på den första blanka sidan. Är det så här det känns att få skrivkramp?
Jag har alla förutsättningar för att skriva nå smarrigt!
Micke jobbar, William sover, Nacho är lika däckad som en torkad säl, marsvinen har fått sitt god natt äpple.
Och jag sitter här. Jävligt godis sugen. Har inte ätit godis på flera dagar. Pga av en orsak, inte alls att jag vuxit upp till size 3000 utan för att vi är så jävla fattiga! Så, här med måste jag meddela att: Nacho kan ej flytta in till oss permament för att tvättmaskinen pajjade och en ny kostade oss det lilla vi hade kvar...+ Willes sparpengar *baby, we will pay you back* Kul...Hmmm. NEJ! Älskade Nacho...Hoppas ingen vill ha dig så du får stanna läääänge här hos oss!

Att ha Nacho här hos oss har verkligen väckt liv i vårat vardagsliv! han kom in som en frisk fläkt och yrde runt i våra liv. Underbart!

image2

Älsklings William ligger och gnyr där inne, snart brakar det ut i magknip! japp NU!
Jag får springa emellan. Han får körare. Förstår inte att han får så här på nätterna emallanåt?? Och det är bara när Micke jobbar som det händer. Aldrig annars!  Så här fint brukar han sova =)
image3

I sin nya fina säng! Helt otroligt detta med barn alltså. Jag har läst "sluta tjata att barn är meningen med livet" ett flertal gånger men jag säger det igen: Barn ÄR meningen med livet!! Finns inget i världen som kan slå det.
Vi drömmer varje dag om ett syskon till William men det går trögt, den förbannade mensen kommer vareviga månad men vi hoppas att det blir våran tur inom en snar framtid =)

Oj vad jag vill skriva en massa nu men inte orkar ni läsa om allt tjat jag har inombords! haha

★ Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0