★ helluuuuu

Snabb inlägg! Ska snart åka till jobbet. Idag börjar en kampanj värre än någon annan, så kom och fynda =D
Gick bra att jobba igår, no problem =) Gjorde min första bankning också *stolt* Men vi får väl se om det blev rätt *asg* Kanske blev helt fel, vad vet jag =D

Inatt så har Maxi fått sova inne. Han har 2 stora bitsår på halsen, jag tvättade av dom så fick han stå inne och vila upp sig inatt. Det verkade vara uppskattat för imorse när jag kom såg han sådär härligt nyvaken ut! Han hade legat ner också, på sitt egna bajs, så han hade 2 st härligt fina bajsfläckar på sin fina vita päls. Jag släppte ut honom och han gnäggade efter de andra, då kom de springandes. Hans värsta fiende Flurre kom emot honom med öronen framåt, de nosade på varandra men sedan så högg Flurre efter honom. men ingen attack. Men då kom hans enda vän Oban och räddade honom, så gick de iväg tillsammans för att beta =) Härligt att han har någon iaf!

Idag tar jag bilen till jobbet. Måste till Odal (granngården) och köpa häst salva och sårtvätt och lite sånt. Stackarn kommer ju  vara uppäten snart!  Slutar halv 5 idag vilket är skönt! =) Speciellt när det är så här fint väder!

Puss och hej på er!

Kommentarer
Postat av: Kenzie

Stackars Maxi, hoppas han kommer in i flocken ordentligt snart. Du måste lägga upp bilder på honom. Puss

2008-07-09 @ 09:03:24
Postat av: Emelinda

Ja stackars totto, hoppas de andra accepterar honom snart.



Var in på Ur & Penn idag. Finns ett par klockor jag skulle vilja ha, men det är ändå 400-500 tillsammans på rean o det har jag inte råd med.

2008-07-09 @ 12:25:38
URL: http://emelinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0