★ God kväll

Ledig idag! Gav mina 4 onödiga jobbiga timmar till sommarvikarien. Vi hade ingen barnvakt idag eftersom  Micke jobbat natt och sover den tiden jag jobbar. Så jag hade tur som kunde ge bort mina 4 timmar =)
Så jag har umgåtts med William idag. Det har varit så kul, min underbara son! Som by the way är i trotsåldern =D MEN, det är en rolig trotsålder för han är så kul när han blir sur! haha. Armarna i kors och så rynkar han ihop hela ansiktet. Haha tokunge... Han blev sur på affären idag men jag och Micke ba "Jaha, va sur då" Så gick vi vidare. Då kommer han efter, skitglad "Hej mamma!!" haha, ja så sur va han. Så det gäller att inte ge uppmärksamhet. Om man gör det så utnyttjar han varje tillfälle och trotsar ännu mer...skitungen är smart =)

Lite bilder från min dag:



William gungilungar



William plockar blommor till mig =)



William OCH jag gungar. Fy fasen vad jag blir åksjuk!! haha
kan inte gunga längre, fy fasen vad jag mådde illa!
Va tvungen att springa in på toa efter och tömma lite tarm...



William fixar lunchen!! Våfflor =)



Sedan blev det kvällsdopp på Lammsjön! Fast här står han och kissar =)
Eftersom vi alla badade tillsammans så har jag inga plask kort...

En underbar dag har det varit! När killarna gick och la sig så blev jag uttråkad.
Jag åkte ut till Maxi en andra gång och bara var med honom i hagen. Satt där och tittade på alla tokiga, hispiga hästar som for runt som kuttaperkor. Jag förstår att dom blir halta stup i kvarten som dom håller på!
Maxi är så söt, för han följde efter mig var jag än gick, med huvudet mot min rygg följde han varje steg jag tog. När jag sedan gick ut från hagen från den andra ingången längre bort så ställde han sig och frusta efter mig! Då kunde jag verkligen inte bara vända om och gå, det gick bara inte! Så jag gick  in igen och gosade lite till =)
Fasen vad jag älskar den hästen! Han har fyllt varenda lilla ångestfyllda tomrum jag hade efter Boll. Om jag inte kan behålla den här hästen vet jag inte vad jag gör...
Tidigare idag så var vi på promenad, jag satte på han sadeln med hängande stigbyglar. Så nu kan jag inte hålla mig längre! Imorgon åker hjälmen och säkerhetsvästen på och jag hoppar upp på honom! Och hoppas att jag får stanna kvar =D Om jag flyger av så flyger jag lika snabbt upp igen ;) Jag är sååå ridsugen!! Vil känna hur han känns. ÅÅÅÅÅÅ alldeles härligt pirrig är jag =) *weeeee*

Har bestämt mig för att åka till ÖB nån dag, köpa lite billiga borstar eftersom jag bara lånar Camillas just nu. Jag har ju verkligen ingenting kvar efter Boll. Så när hon sa att ÖB har massa billiga hästprylar så kom jag ju faktiskt på att dom har det, jag hade bara glömt det. Då slipper jag slänga ut flera hundra på att åka till Hööks och köpa dyra saker...=)
Billigt är bra! =)



Världens finaste Maximilliam



Kolla in hans nyklippta fötter!! Pottfrilla *asg*

Om jag ändå får stallplats någonstanns i höst...Fullt överallt!
Vill verkligen ha kvar honom ju...Annars går jag under.



Kommentarer
Postat av: matilda

Fin han är din Maxi :) Håller tummar o tår att du får behålla honom!(lite av ego oxå, så jag kan komma till dig o kika på han ;) )

kramkram

2008-07-13 @ 08:08:47
Postat av: Anonym

Ett tips; Har sett att Rusta och Stadium säljer häst saker oxå, men vet inte om alla gör det eller om det bara är vissa butiker..

Förövrigt jätte söt häst :)

2008-07-13 @ 10:23:32
Postat av: Emelinda's blogg

Ja Rusta & ÖB har ju billiga hästprylar :) Okej då, han är rätt fin för att vara häst :P

2008-07-13 @ 15:35:23
URL: http://emelinda.blogg.se/
Postat av: Caroline

Ja annars har de ju en massa i Ullared. Om man har vägarna förbi där.

2008-07-13 @ 19:06:39
URL: http://line73.blogg.se/
Postat av: Titti

Finns mycket hästprylar på "Karlsson" i Strängnäs också...

2008-07-14 @ 18:44:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0