★ tjingeling

Snart dags för sängen. Trött som ett as. Har jobbat idag, va bra att det inte regnade något i Södertälje! Vilken tur att jag inte var så blöt när jag kom in till jobbet att det droppade om mig. Jätte bra att jag inte behövde ta av mig strumprona som droppade. Hoho. Jag var verkligen dränkt! Men i våran härliga värme på lilla Ur&Penn så torkade jag snabbt.

På Fredag direkt efter jobbet så bär det av till Katrineholm för att hämta hem Maxi. Min nya gosegris. Hoppas bara att han är en gosegris nu också ;) Det lär ju märkas...Hoho!
Han ska stå hos Camilla, ett stenkast härifrån, billigt och bra! Kommer bli kuuuuuuuul!!!  Förhoppningsvis...
Jag längtar så tills han kommer hem. Han behöver verkligen ompysslas...han behöver gå upp ca 100 Kg, klippas, trimmas, duschas och gosas. Ojojoj, vi ska bli bästisar han och jag =)
Men, han är 8 år och inte inriden, så jag har jobb framför mig. Men jag har ju ridit in en Tinker kille förut så jag har ju lite med mig i bagaget. Ska bli ett sjuhelsikes äventyr!

Jag är trött men vill inte gå och lägga mig...Men vafan ska jag göra uppe? haha...såååå kuuul är det ju inte.
Nä, duschen nästa...Lång dag imorrn!

★ stadsloppet...

Vilken jävla dag. Fy fan. Jag längtar så OTROLIGT mycket tills denns förbaskade sommarkampanj är över. Den är inte rolig på något sätt. Det är ruskigt synd om mig, det ska gudarna veta ;)

Ikväll var det stadsloppet, jag, Micke och William åkte ner och tittade på när min syrras man sprang. han var så duktig så! Jag är verkligen impad, en annan käkade hamburgare medans de andra hurtade. Haha =)
Men han såg inte ens trött ut ju när han kom springandes, helt sjukt. Och då var det ju ändå i slutet...
Sen gick vi förbi tullen, som var proppfull vid 21:30. Folk var så fulla så de inte kom in. Och vid Bomans står det VUXNA människor med systemet påse i handen och tok spyr. Spyan stod verkligen rätt ut, helt sjukt hur mycket det får plats i en mage. Sen va det massa spy kluttar på hela vägen också. Väldigt trevligt att vuxna människor grisar ner så förbannat. Vidrigt!!  När vi gick där och tittade på alla människor så kände jag bara... Nää?? Vad håller dom på med??
Jag föredrar verkligen familjelivet.

På söndag så åker jag till Katrineholm för att titta på en häst!!! En Tinker kille på 160 Cm:



Den här mys ponken ska förhoppningsvis komma hem till mig snart =)
Jag är kär redan....

Wille somnade kl 23 idag!! hoho. Eftersom vi var i Trosa på stadsloppet.
Han var lagom trött kan man säga... Jag med, efter den här mördar dagen! Så det blir soffan en stund, sedan så blir det sängen!! sköööönt

Å törstig...


★ Muttcutts

sådärdå, då kunde jag logga in. Datorn har bara stått och tuggat varje gång jag försökt att logga in.

Idag börjar jag jobba 12 och micke börjar 2. Så idag ska William få åka till Kolmården med farmor, Mascha och Seroscha. Vet inte om några fler skulle med. Informationen är alltid luddig eller ingen alls från det hemmet...

Wille är tokig här hemma! Han springer omkring och skriker MIIIIIMMIIIIII!!!!!! Mimmi är ju alltså han...

Igår fick jag dricks av en kund! Haha, visste inte att man kunde få det av att jobba i butik. ;)
Jag fick iaf en femtio lapp! Tycker jag är mycket. Jag blev alldeles generad och kände mig urdum! Hoho men det blev en glass, cola och äpple till mellanmål. Sen fick Wille alla mynten att stoppa ner i hans spar ko. Han blir ju lika lycklig varje gång han får pengar att lägga ner där i.

Wille står här och säger att vi ska "Gå" för vi ska till affären för både han och Micke tycker att jag är seg. haha
Han vill åka i morfars bil. Han är helt frälst i den! Haha, knasunge!

Jag har en grej på gång...Åh. Snälla säg att den går igenom!!!! Nyfikna? hihi

Muttcutts! - Från vilken film?

★ Örebro

Här sitter jag, och det blev inte långvarigt. Wille och Micke är uppe och duschar och nu ropar de på mig. Hang on!
Så, tillbaks...

Idag så vankas det tripp till Örebro, till Eme för att hämta hennes soffor, ska bli sååååååååå najs att äntligen få soffor som vi alla får plats i =) När jag sov hos henne över en helg i februari så blev jag helt kär i hennes soffor och ville helst ta med dom hem. Och nu får jag ju det =D *wiihooo*
Så då åker nuvarande soffan upp i bajs rummet. Bra, för då har vi någonstanns att sitta när vi tittar på One Tree Hill, vi ligger miljoner med avsnitt efter pga att det är liiiite obekvämt att sitta på en varsin köks stol *asg*
Avsnitten är alltså på våran stationära dator...

Igår så brann det i våran ugn!! Hjälp säger jag bara! Det gjorde verkligen att vi MÅSTE köpa en sån där brandsläckare! Man kan få köpa från Scania för nån fem hundring. Det MÅSTE vi verkligen göra.
Jag gjorde lasagne som bubblade över och då la Micke i folie men efter en stund så tog folien eld! Usch det va så läbbigt!

Men vafaaaaan, jag fick ingen löne spec idag. *suck*  Jag vill ha den. NU tack... Varför få den en dag innan?? Då kan de ju lika gärna strunta i att skicka ut den...

Näheni, nu ska jag duscha. Eme; bli inte rädd sen, för jag kommer osminkad! Så förbered dig på det värsta så kanske den värsta skräcken blir mild. Det bara rinner och rinner från mitt öga, förstår inte varför!  

★ åååååh

Hemma igen. Och jag ska säga er gott folk. Att denna resan, var jävligt välbehövlig!!!
Igår åt vi buffé för att sedan bänka oss i baren där det intogs drinkar



Sedan så slocknade vi i varandras famnar i hytten, hur mysigt som helst! Tills Micke börjar snarka...

Vi vaknade halv 8 imorse, som vanligt när vi väl är lediga. Så vi knatade upp till frukosten och njöt av en härlig frulle! Jag proppade i mig tills jag bara tittade på min tallrik och suckade ut ett besvärligt "Nää..." Då var jag ruskigt mätt.



Fin utsikt vid frukostbordet =)



Det här godiset var ju bara TVUNGET att inhandlas i Taxfreen.
Kommer ni ihåg detta godis?? Måsskitar, kloakslam och allt vad det hette.
Detta är Sophögen, en samling av alla smaker. MUMS!!



Denna Pingu kopia fick Wille. Den heter Pingo. Haha, verkligen kopia...
Sen fick han ett Duplo set som han blev överlycklig av! Kul =)

Ja iallafall, efter frukosten så strosade vi runt lite, spelade lite på automater för att sen gå till hytten och duscha. Sedan somnade vi ännu en gång i varandras armar och det var sååååå skönt att få sova middag bara så där...
Sen åt vi världens godaste lunch! Ryggbiff...Ojojoj säger jag bara. Satana Perkele vad god den var *smaskens*
Och det blev ju såklart mera taxfree under dagen, man hittar nåt nytt varje gång man är där inne. Konstigt...
Vi hann även med en bio- Indiana Jones, Micke satt som klistrad, jag var mest nöjd över att få sitta och bara vara. Titta på bio och som sagt- bara vara.
Efter det hörrni gott folk! Gled vi ner i bubbel poolen! Det var bara han och jag där vilket var heeeeeeeeeeelt underbart!!! Man skulle ha en sån där hemma, feta jacuzzin. Det vore något det!

Så under denna underbara resa har vi verkligen hunnit med varandra! Det var så härligt, jag längtar till nästa gång! Hoppas det blir snart =)  Vore kul att åka ett gäng, vilka vill med? =)

Nähe, nu ska jag glida ner i soffan till min make som jag inte får nog av!

Puss




★ Midsommar

Här sitter jag hos svärmor och väntar på att Micke har sövt klart Wille, då ska vi bege oss till Värtahamnen för att checka in oss på en Åbo kryssning =) Det ska bli underbart härligt att få komma iväg bara han och jag =)
Bara det att det blåser ju så förjävligt så jag har redan blivit sjösjuk!! Hmmmm.... Hoppas att båten är stor och stabil så att det inte märks. Men tänk om det blir som när Janet åkte på Barbados kryssningen? När det var tornado och hon låg och spydde...Eller som när Linda åkte när det var snöstorm...Hmmm

Annars har vi varit i Västerljung idag, jag gjorde matsäck till oss, nybakta rustik baguetter med Philadelphia, kalkon, rödlök, paprika, tomat och massa sånt där gott =) Micke gjorde sina jäkla briemackor med massa snubb i *urk*

Och så träffade jag finaste Kenzie också, det bästa av allt ;)  Ska bli så kul nu när dom flyttar till Vhd, är det den 12 Juli eller hur var det?

Jusstjäklar, vi måste fixa nån bra lastbil så vi kan hämta alla soffor hos Eme, det är ju typ 100 st känns det som. Eller 2 =)

My god, jag är fortfarande bajsmätt efter picknicken oh Marita (svärmor) håller på att duka fram grillat....Ojojoj, det står jg över. Jag hoppar på buffén ikväll istället =D 

ooh, tax freen, den längtar jag till!!

★ Bilder i oändlighet

Jag förstår minte att vi ser så lugna ut på varenda kort? Haha...fasen, så var ju inte fallet, ett bra exempel på det är ju att Emelinda inte kommer ihåg att vi sa hej då ens *asg*

Men här kommer det lite smått och gott från lördagskvällen:



Ok, det där var visst inte från lördagskvällen. *asg* Men han är ju söt, ser
ut som han säger "Talking to me??"



Bästa Kenzie!



Jag och finaste Emelinda



Cattis, vad har du släppt lös för rykande bomb??



Eme och Maria



Marcus (balle) och David var mindre glada när Spanien gjorde 2-1



Mig själv...ser helt böjd ut. Bananhuve!



Ja, jag är lite ego...



Det var ett jäkla puffande, cigaretter så långt lungorna kunde nå...



Eme och Linda



Jag och min älskade make =)

Som sagt, jag förstår inte hur alla lyckades se så lugna och allvarliga ut?? Så var väl inte kvällen heller?? Eller hur tjejer? Haha, nästa gång får vi säga "Omelett" vid varje tagning. Hoho

Nu när jag ändå är varm i kläderna så måste jag sätta in korten från när Benjamin sov här:







Snacka om utslagna hjältar!

Nu ska jag klippa av mina naglar faktiskt, dom är för långa känner jag, så får de allt bli snäppet kortare..
Sen blir det nog bums i säng!

Tack för mig!

★ Good Morning

Om en timme bär det av till jobbet, idag har jag verkligen ingen jobblust, den har varit borta länge nu. Men men, det blir väl bättre!

Ikväll när jag kommer hem så ska jag sätta in bilder från festen, som för övrigt var väldigt trevlig!
Mycket sjuk humor, malins syrra va ju skadad!! Haha, på ett bra sätt förstås =)

Om 3 månader får vi en ny inneboende, oj vad vi längtar! =) Nyfikna?

Jag har inte så mycket att skriva, som vanligt. Mitt liv är inte så spännande just nu, det bara rullar på =)
På Fredag är det Midsommar, då är jag ledig, kan ni tänka er?? hoho



Wille och Benjamin åker karusell, som galningar!

Nehepp, kleta på sig lite smink då...

★ Djup besvikelse...

Vilken besvikelse. I alla år jag kan minnas är det olidligt varmt på Trosa Marknad. Men idag vaknar vi till regn. Mörkt, grått, kallt. Men why? Våran tradition, grillfest på marknaden, hur gör vi nu då? Kan man grilla på altanen eller kan det ta eld då? Familjen, alla ni som är brandmän, kan man göra det? Jag är helt upprörd här hemma, jag accepterar inte det här!!
Vem bestämmer vädret? Inte fan är det gud iallafall, den skitstöveln finns inte ens. Fjant.

Nä men ärligt, min partystämning som varit på topp i 2 månader har på 1 sekund dalat ner till -0.
kul i jul då.... *drar en djup suck*

Det måste spricka upp annars gräver jag ner mig!

★ Förlossningsberättelse

Förlossningen i mina drömmar:

Jag skulle vara hemma och utvilad, vattnet skulle forsa ut och värkarna skulle starta. Jag skulle duscha och ha det skönt, vara hemma X antal timmar och åka in i det sista.
Jag skulle inte ha någon smärtlindring- "Smärtlindring?? Det behöver INTE jag!!"
Det skulle ta max 5 timmar sen skulle han vara ute. Jag skulle inte spy, inte sy i underlivet och jag skulle gå och duscha direkt efter förlossningen. Jag skulle åka hem dagen efter.

Så här blev förlossningen:

Jag vaknade 08:55 Fredagen den 21 April 2006 med mensmol i magen. "Åååå" tänkte jag *hoppas hoppas* Jag låg kvar en timme i sängen och mensmolet kom och gick. Jag blev lite pirrig. Vid 10:00 åt vi frukost och vi klockade "värkarna" för de va liite starkare, de var någorlunda regelbundna och vi höll tummarna. Kl 11:00 gick jag på toaletten och det sa bara PLOPP i toaletten och när jag torkade mig var där blod på papperet.Slemproppen hade lossnat! "MIIIIIICKEEEEE!!!!!"
Vrålade jag för full hals inne på toaletten. "Mammaaaa, hjälp..." Utbrast jag. Ganska genast blev smärtorna värre och jag flög in i duschen i hopp om att det skulle lindra lite.
"Jag vill inte föda barn, vill inte Micke!!" Jag var livrädd och inte alls så där tuff som jag väntat mig. Jag stod och pep i duschen och var verkligen RÄDD och smärtan blev värre, kunde inte stå kvar i duschen så jag hoppade ut och ringde förlossningen.
De tyckte jag skulle komma in pga av mitt blodtryck och för att jag hade yrsel och illamående, jag ramlade till höger när jag gick. När vi kom in 13:18 var mitt blodtryck 130/92
Och jag var öppen 3 cm. Pga av blodtrycket så fick jag tid för ev igångsättning samma dag Kl 16:00. Så vi åkte till min syster, hon bjöd på mat på en restaurang och jag pinade i mig för nu var inte värkarna nådiga! De kom regelbundet och syrran va rädd att jag skulle få Bäbis där inne! Haha =) Vi gick hem till henne och upp för alla hundra trappor och jag flög in i duschen. Stod där dubbelvikt och pep som en gris och tyckte otroligt synd om mig själv!
Kl närmade sig 16:00 så vi begav oss till förlossningen. Där konstaterade de att kalaset redan var i full gång och jag behövde ingen igångsättning!

Kl 15:45 kopplade de CTG och det var helt OK tills hjärtljuden sjönk till 50!!! Jag fick panik och började skrika på Micke, jag tryckte på knappen och de kom in, slängde ner mig på sängen och de vred och vände på mig, ryggstödet på sängen flög ner med ett brak och jag låg bara och skrek "MIN BEBIS!!!!" Tårarna sprutade och till slut började jag hyperventilera. Det tog ett himla bra tag innan jag återhämtade mig!

Kl 17:00 Fick jag lavemang, hade hemska värkar samtidigt och jag började gråta, mycket för att det kändes "kränkande" och för att det var obehagligt, rädd var jag med.
Men jag sprang in på toan och ojoj där var det tarm tömning! Samtidigt med värkarna, ångrade jag mig att jag gjort detta, men visste att det skulle vara skönt senare när jag väl låg och krystade. Jag stapplade mig till duschen och stod och pep och lät som ett djur.
Barnmorskan kommer in och säger att nu är det dags för lustgas. De lindade in mig i en handduk och vi sprang till förlossningsrummet, allt för att hinna innan nästa värk kom.
Hann precis in till rummet. De kopplade CTG.

18:00 Satte mig på en pilates boll, Micke höll varma handdukar mot min rygg och jag fick lustgas. Först slängde jag bara iväg den, fy vad den va obehaglig!! Men jag lärde mig och då kunde jag inte släppa den ur sikte. De sätter även in en akupunktur nål i huvudet. Den va väldigt lugnande tycker jag! Skulle vilja ha sådana hemma! ;)

20:25 Lägger doktorn EDA och jag hoppas att smärtan ska försvinna, alla underbara historier om att smärtan försvinner och att de inte känner ett skit. Det tar aldrig och jag skriker om mer.

21:48 Lägger doktorn om EDA:n och gud vad ont jag har nu! Jag har skrikit i flera timmar och nu har jag nästan panik. 3 stycken personer får hålla i mig så doktorn kan lägga EDA:n och det va sååå himla jobbig! Som att vara i en tvångströja! Men det hjälper lite faktiskt, men jag skriker fortfarande vid varje värk.

22 April

00:10 är jag öppen 6 centimeter
01:15 är jag öppen 7 centimeter
03:34 är jag öppen 10 centimeter men har inga kryst tendenser.

Jag är helt slut vid det här laget och vill bara gå hem. Jag skriker och vrålar vid varje värk och har vid detta laget hunnit spytt som en gris flera gånger =( Jag tyckte så otroligt synd om mig själv och ropade på mamma hela tiden. Jag skrek rakt ut att "NU GÅR JAG HEM! JAG HAR ÅNGRAT MIG! KAN MAN INTE REKLAMERA????"

05:15 börjar jag krysta aktivt, jag ville skrika för att hitta kraft men jag fick inte skrika. För att jag tog i vid bröstet då, jag skulle hitta kraften där nere- vilket jag gjorde bättre om jag bara var tyst och koncentrerade mig. Krystvärkarna var ingenting. De sa bara åt mig att "Taa iii nuu dåå!!" och jag klämde på. Kände huvudet mellan benen och Micke höll på med filmkameran. Plötsligt sa barnmorskan att han kan vänta med den för detta skulle ta tid!
Då blev jag väldigt besviken och kände att jag tar livet av mig här och nu så hittar vi alla ett slut på detta elände. Men 2 krystvärkar senare så kände jag hur någonting bara flög ur mig!
VA?? Sa jag, redan? Har jag fött barn?
Hon bad den andre medhjälparen om sugen och jag tänkte nej, han andas inte!! Men han hade bajs i munnen =( och det räckte med att hon torkade ur det. Hon höll upp honom och bad mig titta. Jag utbrast bara "Åh, en William" Så det blev ingen Wilhelm. William var det första jag sa och det kändes så rätt!

När jag fick honom på bröstet så kände jag inte så mycket. Ville bara att Micke skulle ta honom så jag fick återhämta mig. Han hade värsta konhuvudet och jag minns jag tänkte: "Vilket fult huvud han har" sedan sa dom  att det blir normalt snart.
Jag lade också märke fort till hans hud. Han hade avskavd hud över hela kroppen =(
Jag utbrast "Han har den där sjukdomen när man tappar hud!!" Ska tillägga att jag har oroat mig för den sjukdomen ända sedan jag såg en dokumentär om den tidigt i graviditeten.
Men då fick jag reda på att mitt fostervatten var så gott som slut, tomt i min mage.
När de skulle ta hål på hinnorna kom det bara liite liite och ingenting kom ut med honom.

Väl inne på BB efter ett par timmars sömn känner jag att "jag ska minsann åka hem ikväll och visa upp honom" Men framåt kvällen när alla läkemedel och salvor slutat verka så faaan va ont jag hade mellan benen! Bestämde mig för att stanna ett par dagar till! Haha

Det var tur det för den natten fick jag inte sova med William, han fick gulsot så han fick sola solarium i 6 timmar den natten. De tog blodprover var sjätte timme och han fick ersättning var fjärde timme. Han hade en misstänkt infektion i kroppen som "gick tillbaka" och ingenting hände med den. Jag stannade i 4 dagar och dessa prover togs hela tiden.
Det var jobbigt varje gång de skulle sticka honom i handen, men han var aldrig ledsen, han bara låg där förnöjt och va hur gulli som helst =)

Jag ville bara dela med mig ;) hoho

Vill ha en till...Åh.

★ God natt





Detta känns ju som ett minne blott! Fy fasen vad kallt det är ute!
Och vi som ska ha grillfest imorgon...Vi lär ju få sitta inne! Blä




En trött stork i våran säng

Äntligen slutat för den här veckan. Jag är så obeskrivligt slut. Jag orkar inte ens gå upp och lägga mig. Så skönt att bara sitta här... ojojoj. Det är nu man ska vara as rik och ha ett eget spa med anställda...Najjs.

Nämen hörrni, jag är så trött  så jag inte vet vad jag ska skriva om.

God natt

★ Fan...

De sjuka drömmarna fortsätter! Inatt drömde jag nåt jätte sjukt men har glömt bort vad. Jag vaknade och tänkte "Vilken jävla dröm, den måste jag komma ihåg!!"  Men nu är den som bortblåst...

Ska snart knata till bussen, som för övrigt alltid är sen nu för tiden så jag får hoppa av den och ringa efter skjuts! Helt sjukt. Ska fan ha pengar av bussbolaget...Idioter.

För övrigt så avskyr jag jobbet just nu. Kroppen värker i varenda liten beståndsdel så nu har det börjat om, kommit tillbaka eller vad man ska kalla det. Fibromyalgi. Har väl mått bra för länge...
Med den nya kampanjen vi har, 50% på allt i butiken så är det SÅ MYCKET att göra!! Det är för mycket. Vi behöver vara en personal till. 90% av kunderna är ruskigt otrevliga. Riktigt oförskämda!! Jag orkar inte ens vara trevlig längre, de som ens har en tillstymmelse för att börja bråka så vänder jag. Jag fattar inte hur dom orkar hålla på??

-"hej, jag har krossat glaset på klockan, jag vill ha en ny"
-"Har du försäkring på klockan då?"
-"Nej, jag har ju garanti kvar!!" (kunden är arg redan nu)
-"Krossat glas går inte på garantin tyvärr, den täcker bara fabrikationsfel"
-"Men hon jag köpte den av sa att det skulle gå på garantin, hon rabblade upp en jäkla massa som garantin stod för!"
-"Hon pratade nog om försäkringen då, för där ingår allting som hon troligtvis rabblade upp!"
-"Nej verkligen inte, och bla bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sen slängde hon ur sig en spydig kommentar i dörröppningen:
"Tack för ärligheten!!"  GAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Folk kan väl åtminstånde försöka LÅTA trevlig när dom försöker med nåt... nej, så otrevlig som möjligt.

Sen typ

-"Hej, jag vill få batteriet bytt!"
- Jag har massor att göra, jag vet inte om jag hinner det ens under dagen.
- Jag kom hit för att få hjälp och då förväntar jag mig att få det och blaaaaaaaaaa blaaaaaaaaa blaaaaaaa!!!!

Som om jag är gjord av tid!!?? Ställer jag mig och byter batteriet så gnäller den mils långa kön och det suckas och stönas och man får höra alla möjliga otrevliga kommentarer, men gör jag det inte så får jag höra av kunden hur dålig jag är.  Usch... vantrivs nåt så för jävligt just nu. Men om kunderna kunde vara lite trevliga så skulle det ju förbättras markant!

Sen kom en kvinna in och ville få hennes klocka kortad. Lika där så hade jag jobb upp över öronen och sa även där att det finns inte tid idag.
"Men jag vill ha det gjort inom en kvart för jag ska med bussen till vagnhärad och dom går inte så ofta!!!"
Men vaddå JAG VILL? Det slutade med att jag kortade klockan efter min arbetstid och lämnade den hemma hos henne i vagnhärad. Sjukt att det ska behöva vara så. För jag orkar inte höra längre hur jävla dum i huvet jag är.

Nu ska jag gå till bussen. Sen ska jag låsa upp helvetes porten. Fan vilken ångest jag har.

★ Drömmar

Va har jag för störda drömmar?? Helt sjukt... För tre nätter sen så drömde jag att jag  var otrogen med mitt "ex"(?) Kan man kalla det så? Iallafall med Magnus, drömmen var flirtig och rolig. Igår drömde jag att jag var otrogen med Adde/Andreas, Emelindas kompis pojkvän som jag bara har träffat EN gång! Han och jag hade lattjo lajban. Och nu inatt då!! Sjukaste drömmen! Då drömde jag att jag var otrogen med Fredrik, Emelindas ex. Vi va typ kära och jag sa aldrig att jag hade familj, men han hade hockeyfrilla, en grå hårfärg!! Han sa att han skulle slinga det en nyans till Nr 2.
Drömmen var lång och det hände så sjuka saker!

Varför drömmer jag att jag är otrogen för?? Fattar ingenting...

Nu ska vi äta frukost sen ska jag dra till jobbet! Tjing tjong!

Förresten, ingen som vill åka till Örebro med mig och hämta soffor?? Du får gärna bära dem också =D

★ arg

Jag är arg. William har förstört mitt smink. Så nu får jag gå osminkad varje dag. Tänker fan inte ha nån grillfest osminkad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

★ Storm?

Trött trött trött. Omskyltning idag, skulle jobba 8-22 men det blev ändrat till kl 20 istället pga av lite saker men man kan säga att vi blev ganska så inlåsta!!! Ojojoj, hjälp för att vara inlåsta i ett mörkt kringlan. Knarrande ljud och läskiga saker överallt! TUR att det inte är vinter för då hade det varit kolsvart kan man säga, och TUR att jag inte var ensam! Jag hade min kollega som sällskap, som var så kissnödig att hon var tvungen att kissa i skurhinken *asg*  Nee, usch, tycker synd om henne, förstå hur kissnödig man är då. Stackarn!  Men trekvart efter så kom en turk vakt och räddade oss. Behöver jag säga att han glodde ner i min urringning? Hahahaha, Janet, jag hade linnet som vi båda köpte, du vet ju hur urringat det är, och sen min nya bh på det, det gillade han ;) Haha

Ååååååå imorgon är vi lediga! Hela familjen, guuuud va skönt!! Ojojoj, vågar knappt tänka på hur najjs det ska bli =)
Och på lördag är det den årliga grillfesten! Wihooo!!!! Ska bli så kuuuuul!!! Få umgås med vänner och bara ha kul, va så länge sen. Vi bara knegar och tar hand om varandra här hemma, jag och micke gör aldrig något kul tillsammans, men på lördag smäller det =)
Jag skulle vilja åka på kryssning...

Vilket halvt oväder det blev då, blåser som fasiken, jätte mysigt =) Älskar busväder!! Det är romantiskt, och spännande! Så nu vill vi ha ett rejält åskväder! Så Wille vaknar, så kan vi titta på blixtarna tillsammans =)  Han har aldrig sett ett åskväder...

Idag när jag åkte hem från jobbet så såg jag 2 rävar vid olika tillfällen! En rävunge vid väg kanten (skit söt!!!) och en springande räv med något stort i munnen. Vågar inte ens tänka på vad det var...Tänk om det var en katt? =(

Nä usch vad trött jag är, det får bli lite tabletter och sen i säng. Har ont i kroppen idag =(   Bara det inte börjar igen nu, har mått bra overkligt länge... Men knäna är röda så..you never know...

Nä vilket pladder det blev idag...bäst att sluta innan ni somnar!

God natt på er !


★ Helluuuuuuuuuu





Nyss hemkommen från stavgång på 40 minuter. Var tvungen att ta dessa vackra bilder.
Jag mötte ett rådjur med hennes kid i skogen, å herregud vad sött!! ojoj, får man ta hem??

Jag har inte kunnat blogga på evigheter så jag sätter in en liten bild resumé av dagarna som gått:



Målat altanen och planterat lite flowers. Måste plantera nå mer men fantasin är död.



Äter glass nere i hamnen



Mums med jordgubbar!!



Wille får en puss av Märta

Nu har min man vaknat till liv, han ska jobba natt inatt. Så nu ska vi trängas i duschen tillsammans, liiiite trångt om man säger så ;)

Skriver mer sen.

★ Synd om mig

Ja det är det faktiskt! Det är riktigt synd om mig. Jag blir aldrig frisk!!!
I söndags kväll så gick jag spåret och vet inte om det är det som ställt till det.
För på natten där kunde jag inte sova, det bara körde i magen, högt så jag vaknade av det. Gick inte att sova alls. Så när jag gick upp på morgonen så var jag ju såklart TRÖTT, mådde inge bra å gick på toa, jag fick inte i mig nån frukost och funderade på om jag skulle stanna hemma. Men vikarien kunde inte hoppa in så jag tänkte att "vafan, herregud, det går över" Under dagen fick jag i mig en risifrutti men den kom ut igen, jag mådde illa och kände mig yrslig, jag hostade och allt va bara jobbigt. Jag trodde jag höll på att bli magsjuk. Så på lunchen så gick jag upp till fikarummet för att lägga mig i soffan, då fick jag sprängande huvudvärk och åt en bulle med mycket socker för jag tänkte att det kanske skulle lindra. Men sen kände jag att det var på väg till migrän sedan däckade jag! Återigen fanns ingen vikarie så det var bara proppa i sig värdelösa tabletter och jobba dagen ut. och jag säger bara USCH! Det var det jobbigaste jag har gjort på länge! Migrän i 30 graders värme, MASSVIS med köpglada kunder och där står jag, ensam anställd med smink överallt och ser allmänt läbbig ut. Kunde inte ta upp huvudet så jag pratade med dom och stirrade i backen. Allt jag gjorde gick i slow motion och dom bara suckade. Väldigt stressande vill jag lova!!  Så jag ringde mamma för att fråga om hon kunde hämta upp mig från bussen och skjutsa mig hem och snäll mamma man har så ställde hon upp! Så jag köpte med en tårta som hon och pappa fick mumsa på...
 Väl hemma så lägger jag mig i soffan men då kommer migränen på riktigt! Ögonen bara rann och jag kunde inte prata eller röra mig. Så Micke fick nästan bära upp mig för trappen, och så ringde han och sjukanmälde mig. Helt totalt jätte däckad!!! Fy fan säger jag bara. Idag är jag hemma med efterdyningar och en jobbig hosta. Vad ni än gör, skaffa aldrig migrän och hosta samtidigt! Vet ni att huvet sprängs i atomer varje gång man hostar!!

Snart ska Plutt hem från dagis och Micke kommer inte hem förrens ikväll så vi får se hur jag klarar av resten av dagen. Jag är hängig kan man säga... Soffan har varit min bästa vän idag. Men jag har faktiskt städat lite också, höll på att spy på all skit. Urk.

Känns så dumt att sitta inne en sån här fin och solig dag. men men...

Visst var det roligt att läsa mitt självömkande inlägg???

Kan inte någon bara skriva ut en hostmedicin till mig som fungerar?????   GAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0