★ Canal Digital är skit!!!

Varför ska man alltid bli kissnödig och klia i öronen när man målar naglarna??
Helt otroligt!! Men nu är de fina, så skönt med långa nails igen. Det är liksom jag...

Vad ni än gör, så skaffa inte Canal Digital!!! Vi har haft problem från dag 1 och problemen slutar aldrig!
Det börjar med att vi åker till El Giganten för att köpa ett Canal Digital paket, vi köper till en box som vi betalar på plats. Men vi fick aldrig med någon dosa och tv sladdar. Så det skickas hem till oss. Nån vecka senare kommer nån tjomme och installerar skiten men det funkar inte, boxen var trasig. Så vi blev hänvisade till El Giganten för att byta, så vi åker upp till Kungens Kurva där vi köpte den men de kunde inte hjälpa oss så de hänvisar oss vidare till Södertälje. Väl där kan de inte hjälpa oss alls och hänvisar oss till Canal Digital. Men de vill inte kännas vid problemet och bollar oss till El Giganten som bollar oss tillbaka osv, osv, osv. De skyllde på varandra hela tiden. Efter många om och men så säger en röst på kundtjänst "Då skickar du den till oss så skickar vi ut en ny".
Jahapp, det va ju lätt! Varför inte säga det från första början??
  Sedan ett tag efter så ringer en tjej på uppdrag från Canal Digital för att fråga hur läget är och om vi är nöjda, när Micke då berättar vad som hänt svarar hon: "Ja, men det kan du inte ta med mig" Nähe? Du frågade ju?
Å sen nu då...Får Micke hem en räkning där de vill att vi ska betala boxen en gång till!!! WHAT??? Skiten kostade ju nästan 2000:-, ska vi betala dubbelt?? Micke blev så jäkla less och kontaktade dom IGEN. Nu vill de att VI SKA ÅKA TILL EL GIGANTEN FÖR ATT GÖRA ETT ÅTERKÖP PÅ BOXEN!!!!!!!!   Men snälla jävla idioter??!!??
Vad håller de på med?? Menar dom verkligen på fullaste allvar att vi ska åka 190 mil för att lämna tillbaka boxen och vänta på en annan som Canal Digital skickar ut??? NEHEDU TACK!! Vi är så ruskigt besvikna.
  Micke säger det att "Dom ska komma hit och plocka ner skiten för jag vill inte ha det längre!!!!"
Nä usch. Idioter är vad dom är. Vi skulle ha tagit Viasat...varför gjorde vi inte det för?

Imorgon är det Trosa som gäller, lite Trosa portens dag sedan Västerljung för blomshopping. Micke ska spela Match i Västerljung sedan.... Sen kanske det blir så att Wille sover hos Marita för hon ska ändå va barnvakt på söndagen eftersom vi jobbar båda 2...Om det blir så så ska jag och Micke ha lite romantic evening med tacos och sånt =) Kommer inte ihåg sist Wille sov borta...JO, det var när vi var magsjuka här hemma och inte var fullt kapabla till att ta hand om Lillsparris...Skulle vara mysigt att få vara med Micke för att sedan sova länge på morronen. Ända till 9 vore en dröm =)

Neheni, nu borde jag kunna gå och kissa va? Om inte annat så kom Micke hem nu så han får väl dra ner brallorna på mig och sen torka murran. hohohoho

God natt på er! Ledig dag imorrn. Mer än najjs.

Kommentarer
Postat av: amanda

Händer i helgen då?
/a

2008-05-23 @ 22:59:45
URL: http://missperssons.blogg.se
Postat av: ewe

Ida, vill du ha hjälp... jag har hela konsumentköplagen hemma. :) Du ska få ersättning för alla bilresor.

2008-05-24 @ 11:10:37
URL: http://fruktbrallan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0