★ Studsmatta, blommor och marinella

Trosa hela dagen. Har haft underbart trevligt! Varit med mamma, åkte med min lilla farmor och köpte blommor till min altan. Vi var på Trosaportens dag och strosa, Benjamin hoppade studsmatta, cyklade enhjuling och åkte nån form av skate/snow board. Märklig sak som snabbt blev Benjamins favorit.

image173

Han borde gå med i cirkus skolan den där lilla filuren...
Med hans balans så klarar han allt!

image174

Altanen under om målning invändigt...

image175

Nyplanterade blommor! Blir fint sen när de tar sig och blir maffiga.
Observera att altanen inte är målad än på utsidan...blir finare snart =)

Micke och jag har precis ätit tacos, men jag var inte så hungrig. Det gick ner ändå...hehe
Vi är barnlediga!!! Hur skönt som helst!! Så säger min underbara mamma att jag får låna Clion imorgon till jobbet vilket innebär att jag kan sova till kl 9! Minst!! Jag blev så glad! Åh =) Bussarna på söndagar går ju inte efter mitt schema om man säger. Haha

Medans jag och min farmor var i växthusen och shoppade blommor så åkte Micke iväg och spelade fotboll. Wille sov då och när jag kom hem hade han vaknat. Han låg som en bebis i mammas famn och bara låg där. Även fast jag kom hem så bara låg han där och njöt, hans Mommo. Som han har tjatat om i flera dagar! Hihi

image176

Myspys hos mormor!

image177

Han brydde sig inte om mig som står där bak och gosar med syrrans ruttna hund Terry.

image178

Bästa kusinerna äter glass i soffan

Var på bolaget förut och köpte lite till grillfesten som vi ska ha, några timmar senare så låg denna iskalla underbart goda Baccardi i min mage och skvalpade. Den var så kall så den var frostig. Ojoj vad gott det var!!

image180

Och nu kommer den. Bilden som Linda tvingade mig att sätta in. Hon kallar min kommande grillfest för den "Tragiska" eller hur var det nu??? hahahahah. jag tänkte faktiskt att jag skulle dricka denna på festen:

image181

Kan nog bli gott detta...hehe

Nä men hörrni, om ni bara visste hur mycket jag njuter av att vara barnfri. Åh =)
Och bara tanken på att man har mammas bil imorgon. Ååååå!!! UNDERBARA HELG!!

Nu ska jag se när Brolle sjunger Elvis (hur sexigt som helst) sedan är det nedbäddning med täcke och kudde i soffan. Kolla på tragiska låtar på Eurovision för att sedan ligga som en mördad säl i bingen.

Trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0