★ Jag?? Vuxen??

Skulle ha jobbat idagm men igår blev min rygg mördad, så illa att Micke fick lämna jobbet och köra hem mig. Hade så förbenat ont och det såg ut som jag skitit på mig. Så jag bytte min dag idag till Fredag istället.
Väl hemma så visste jag inte om jag skulle ligga still eller försöka röra på mig, men Micke gav mig jordens mördar massage så jag skrek jag ut. Det hjälpte lite faktiskt, nu kan jag röra på mig obehindrat men smärtan finns kvar där inne och gror. Hoppas bara den inte bryter ut i samma utsträckning. Usch.

Tog en tripp till Nyköping gjorde vi, för att se om jag behövde nya glajjer, mycket riktigt, nya dorer behövdes! Men synen hade blivit bättre faktiskt, kan ni tänka er??? Halvblind som man är. Jag är väl lite trög men jag trodde aldrig att en syn kunde bli bättre när den väl blivit sämre... Så beställde 2 par, ta 2 betala för 1 =D Kungligt =)

På förmiddagen var vi i Trosa på biblioteket och läste böcker med William sedan åt vi riktigt onyttig mat från Krilles. Återvände till trosan nu på kvällen och inhandlade en BH och tröjja på LadyM. Hade presentkort på 700:- så jag la bara till 89 riksdaler. Najs Prajs. 

Så var ångesten här då. Micke har nämnt några gånger idag att han mår illa. Allt jag kan tänka på är magsjuka, magsjuka, magsjuka. Nu jobbar han natt, vilket innebär att William sover bredvid mig (vill inte sova själv) så för minsta ljud han gör så får jag klump i magen och ångesten knakar. Finns det hjälp att få eller blir jag inspärrad för livet? Usch nu knorrar det i hans mage. Fan va jag bygger upp slott av ett sandkorn. Gör en höna av en fjäder. Gör ett hav av en droppe. Peruk av ett hårstrå. Bajskorv av en prutt. Hahhahaha fan jag kanske är lite trött ändå. Suck. Vuxen, vaddå? Ska man va sånt?? Tycker jag låter tråkigt. Så här definerar jag en vuxen:

Kaffedrickare
Strikt
Tråkig
Torr
Gammalmodig
Allmänt rutten

Så nu förstår väl att jag aldrig vill bli det??

Kommentarer
Postat av: Linda

Så jag är vuxen med andra ord då jag dricker kaffe.... men jag tycker oxå bajs är roligt... jag kanske tillhör den skalan då vuxna kan vara roliga å omogna... ha ha..



För i tyskland där är alla mkt roliga... Å du måste läsa det med dialekten annars blir det inge kul...

haha..



För så fort man klättrat över berlin muren så är alla genast mkt roliga å det bästa av allt... det är inte DYRT.....

2008-11-06 @ 00:00:24
Postat av: Emelinda's blogg

Men att ha emetofobi har väl inget att göra med om man är vuxen eller ej ;)



Du har inte åkt på ryggskott då???



Måste också kolla synen. Funderar på att kirra linser, skönt att variera kanske.

2008-11-06 @ 08:25:02
URL: http://emelinda.blogg.se/
Postat av: Hanna

Godmorgon!

2008-11-06 @ 08:34:44
URL: http://honhannah.blogg.se/
Postat av: Jennie

Tycker synd om dig för det med magsjukan, kan man inte söka för det o få någon hjälp? man kan ju typ "bota" flygrädsla o annat kanske, går att ordna med din "ångest" för magsjuka oxå? Hoppas ni slipper skiten iaf !

2008-11-06 @ 09:13:33
URL: http://www.metrobloggen.se/jenniepennie
Postat av: Erika

HAHAH ja förlåt jag skrattar så när jag läser din blogg, dina roliga kommentarer. ASG HAHAHHAHAHAHHAH.

2008-11-06 @ 14:40:29
URL: http://metrobloggen.se/ameliaakillesmamma
Postat av: Erika

men hällå det där lät ju typ sarkastiskt så va det verkligen inte menat, jag tycker om att läsa din blogg för du brukar skriva så roligt, så det lät lite bättre:-) Kram

2008-11-06 @ 14:41:57
URL: http://metrobloggen.se/ameliaakillesmamma
Postat av: Cattklutt

så du menar att du inte är allmänt rutten???! klart du är =) det är vi alla =D så liiiite vuxna är vi nog

2008-11-06 @ 18:24:41
Postat av: Erika

Ja visst har han... Tiden har gått så fort, fattar knappt att han kan gå redan hahaha, nä men det har verkligen gått fort. Han pratar och har lärt sig så mycket genom dagis:-). Mår ni bra annars?

2008-11-07 @ 07:43:08
URL: http://metrobloggen.se/ameliaakillesmamma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0