★ Nää. Går inte!

Nej. jag kan fortfarande inte förstå hur det kan vara nedvärderande att sätta sin son på trappsteget? Jag har hängt upp mig på det här nu.

Vad är skillnaden? Att sitta instängd på sitt rum eller sitta på ett jäkla trappsteg?
Att sitta på rummet och fundera över sina synder? Eller på trappen? Fick en kommentar om att det är hemskt när "folk står och glor" men jag vet inte vem som står och glor. Inte gör jag det iaf. Jag fortsätter pyssla med mitt tills han kommer och ber om förlåtelse.

Man kan va på sitt jäkla rum, trappen, soffan varsomhelst för att ta en Time-out.

Men det ska bli kul att se hur ni tacklas med era trotsiga 2 åringar. Antagligen blir dom som monster. För det är ju hemskt att bestraffa dom... Men jag vet inte, innerst inne kanske William toklider och mår jätte dåligt och har fobi för trappen? Kanske därför han äter bra och sover bra, springer i trappen som en tok och glad jämt? För att han mår dåligt?
Eller ska det vara tvärtom då? Spinkig mager liten sak som inte äter och bara gnäller. DÅ kan ni komma till mig och säga att jag gör fel.

Tills dess kommer jag fortsätta med trapp-metoden.
Medans andra kör fem.minuters metoden.
Eller skrik-hur-mycket-du-vill metoden.
Låter sina spädbarn ligga ensamna i egna rum.
Eller låter dom sova i mammas säng tills dom är 10.

Ingen av dessa barn lider idag...Eller har dom men för livet?

Jag blir så frustrerad över argumentet bara. Över sättet det framförs på.

Äh skitsamma.Skit på er.


Kommentarer
Postat av: Emelinda's blogg

Ja skit på dem :P

2008-10-05 @ 17:49:36
URL: http://emelinda.blogg.se/
Postat av: S

Eller hur! Jag ser inte heller att det ska ha någon betydelse, som du sa en time-out kan man ha vart man vill!

2008-10-05 @ 18:52:47
Postat av: Karin

men hur kan ni på fullaste allvar tro att en två åring kan tänka över sina synder... halllåååå han är 2 år! Hur ska ett barn veta vad som är fel om man inte förklarar utan slänger upp en på ett jävla trappsteg... Grymt å elakt i mina ögon. Tänk över själva hur ni beter er å sätt er på trappan då för då kanske ni lär er.... Man ska tillrättavisa barn inte bestraffa... Usch grymt...

2008-10-05 @ 19:45:10
Postat av: Linda

Ja ida jag står fast vid att det va grymt det du gjorde.. Å ja mamma skicka in oss på rummet när vi var elaka... Men inte när vi var 2 år utan runt 5-6 års ålder när man faktiskt förstår bättre.. Å jag får fortfarande en klump i magen när jag tänker på att lille wille faktiskt bestraffas... Usch mår dåligt av bara ordet.. Du förklara ju inte ens för han i går vad han gjorde för fel utan sa bara hastigt att så där gör man inte ,gå å sätt dig på trappen... HUr ska han veta vad det är man inte får göra.. tänk på att han är bara 2år...

2008-10-05 @ 22:38:43
Postat av: Klutt

Jag tycker att du ska fortsätta med din metod om du tycker att den funkar. Själv anser jag inte att det är en bestraffning, utan en time-out. Få tid att lugn ned sig. Visst jag kan ju inte tala av egen erfarenhet, har ju inga barn. Men jag säger bara vad jag tycker verkar vettigt.

2008-10-06 @ 17:13:29
Postat av: Anonym

Tycker att du klutt som du kallar dig inte ska säga så mkt då du inte har några barn...

2008-10-06 @ 21:14:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0