★ 24? Usch

God Jul. Det var minus 3,6grader imorse. Jag gick upp halv 7. Usch. Satte på mig mjukisarna,borstade gaddarna och skulle köra bilen till dagis för att underlätta hemfärden sen. Men våran härliga lilla Skoda var täckt av is som var nästintill omöjlig att få bort. Fick bort lite på framrutan, och fick köra med nedvevda sidrutor. *asg*  Men trots den snålskrapningen som tog evigheter så missade jag ju bussen såklart. Fick köra rally genom hagarna och tjuvparkera vid nåt ruttet företag.

Framme på jobbet bjöds det på sjukt god frulle och jag vräkte i mig som aldrig förr. Detta var ju egentligen min lediga dag men kl 08 så vankades det möte på lilla svettiga Ur&Skur.  Iklädd i de bästa av de bästa- mjukisbrallor och osminkad. *aaaaah* Tills chefen frågade mig om jag kunde jobba över. "Hoho, godkänner du mig så visst" sa jag och skrattade. Men tur nog så fick jag jobb ute i skylten. Skylta om lite i Fas 1. Blev bra, jag är ju bäst- såklart. Men vi får väl se om något är ändrat imorgon ;)

Jusste, jag fyller ju år idag. Har verkligen inte den känslan! Usch, jag är så gammal. 24 år. Fy fan. Tragiskt. Nästa år blir jag 25. Usch!!!!  Har redan fått 25 års kris. Huvaligen.
Det bästa med denna dag var ju helt klart när min kära stork pappa kom förbi helt un noticed med en röd ros. Jag blev så otroligt glad! Fasen va gulligt av min lille far =)

Fått veta att jag jobbar på Kims dop. Kan ingen jobba åt mig så är det kört =( Jag måste byta med någon. Har inte råd att ta ledigt en lördag, inte nu när jag jobbar halvtid. Usch, detta ger mig ångest. Lilla Kimpa som Wille säger. Haha...Kimpa. Var är skinnpajen?? ÅÅÅÅÅÅÅNEEEEJ, min tönt till make visste inte vad en skinnpaj var!!!! hahaha, han trodde det var en paj med skinn på *asg*  

Varför kallar Micke mig för klickstjärt?

Kommentarer
Postat av: Linda

JAG ASGRAVAR JUST NU ÅT DIN KÄRE MAKE.... HA HA HA... EN PAJ MED SKINN PÅ.... Å JAG VRIDER MIG AV SKRATT.... HA HA AH AHA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, Våra makar är ju så underbara....



Grattis igen.....

2008-10-29 @ 23:21:22
Postat av: Jennie

Gosh jag har fan 30årskris o jag är "bara 23" =)

2008-10-30 @ 09:40:14
URL: http://www.metrobloggen.se/jenniepennie
Postat av: Emelinda's blogg

Hahahaha men Micke då!!!! Paj med skinka på?



Du har ju iaf kommit någonstans i livet, en annan som nyss blivit sambo o troligen är lååångt ifrån barn & giftermål, ja JAG börjar få åldersnoja!!



Puss o kram söt

2008-10-30 @ 09:52:30
URL: http://emelinda.blogg.se/
Postat av: Carro

grattIS, GRATTIS, graaaattiiiig!

:-)

2008-10-30 @ 22:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0