★ Barkaby

Härlig dag idag! Den har tillbringats i Barkaby, har köpt massa roliga saker. Bla ett par Puma skor för 230 kr och ett par Timberland stövlar för 499. Roligaste var ju Polarn o Pyret outlet =D Fanns inte så mycket i Willes storlek men vi köpte strumpor, tröjja, termobrallor, termovantar, mössa och strumpor och tröja till Benjamin och vantar och tröja till Kim. Allt detta gick på 890:-, hur billigt som helst! Bara termobyxorna har de i ordinarie pris så... =)
Micke köpte ett par jeans inne på Lacoste, det var rea på rean så 499:- kostade dem bara! och pappa fick nya AC/DC skivan, han blev glad =) 

Imorgon så ska vi åka och beställa skjutdörrar till våran soon to be- walk in closet. Så fort Micke vaknar (jobbar natt) så åker vi, sedan åker jag till stallet för jag är hästvakt i helgen, ska rida och ta in hästarna kl 17. Sedan är det middag hos Kenzie kl 18, men det hinner jag ju aldrig, så jag gjorde henne ledsen... Hon gör ingen mat till mig så de slipper sitta och vänta. Men kl 21 åker ju Micke till jobbet igen så jag måste vara hemma då. Jag är ingen vidare gäst jag... =( 

Jag måste sova...Wille somnade nyss. Han somnade i bilen hem och sov i 30 min och hela allt blir förstört. han kan verkligen inte sova på kvällen. Han FÅR inte sova middag. men att han somnar i bilen kan man ju inte direkt förhindra...

Har så otroligt ont så jag blir deprimerad. Hela min vardag rasar. Ska bli otroligt skönt att få snusa häst imorgon.
Kan någon bara kassera vinterhalvåret??  

Kommentarer
Postat av: Erika

Hej gumman! Hur har ni det? Här är det tröttsamt hahaha nä men barnen kan vara lite alltså BARA LITE jobbigt ibland;-)... Vore kul att ses, jag vet att jag skulle hört av mig till dig men jag har glömt. FÖRLÅT!!!!!



Puss Erika

2008-10-25 @ 10:41:55
URL: http://metrobloggen.se/ameliaakillesmamma
Postat av: Matilda

Åh vars köper du skjutdörrar??Vi ska börja renovera här..typ allt nästanbävarkramen!

2008-10-27 @ 11:56:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0