★ Tupperware

Gröna Lund var jätte roligt! Om än MYCKET folk! Tycker det blir mer och mer folk för varje år. Det är alltså Scania dagen en gång per år som vi går på, gratis alltihop. Jätte kul =)  Benjamin och William åkte karuseller och spelade på godishjul. Jag och banjo åkte Vilda Musen, jag skrek mer än vad han gjorde men han var helt chockad när riden var färdig. haha stackarn! Han sa att han höll på att spy för han blev så avundsjuk! "-Avundsjuk?? Du menar inte åksjuk då??" Jooooooo sa han då =D Han är så söt!
Dom hade gjort om en massa på Grönan, det var mycket finare och mysigare! Och en ny bergochdal bana, den vill jag åka! Den verkar askul!

Igår var jag och svärmor på Tupperware party, köpte en Speedy Chef. Äntligen har jag den hemma =D
Så ikväll ska jag baka när jag kommer hem, måste ju testa den! Micke blev jätte glad när jag kom med den, han har tjatat om den i ett år typ *asg*  (han är en värre Tupperwarenörd än mig)  Vi var hemma hos konsulenten, jag känner henne men aldrig varit på hennes partyn, hon får MVG++ av mig! Och så har hon en egen Tupper shop hemma så man får med grejjerna med en gång =D ME LIKE very much! Så till henne kan man knacka på när man vill och köpa =)

Börjar 12 idag, innan jobbet ska jag kolla på djuraffärn efter sällskap till Rocky. Hoppas dom har någon fin hona som han kan få till sällis i buren. Jag var ju så förväntansfull på bebisar så jag att de ska para sig en gång innan han blir steriliserad...  Nån i den här familjen måste ju få bebisar eftersom vi aldrig får det...

Denna vecka börjar min halvtid. Kommer känner super! Och på onsdag ska vi på föräldramöte på dagis. Ska bli väldigt spännande att få träffa alla föräldrar! Jag har ju verkligen ingen koll på någon.

Gud vad katterna busar! Haha dom är så roliga att titta på =)

På Onsdag kommer de från en fönsterfirma för att mäta våra fönster och ge offert...

Tjing!

Kommentarer
Postat av: Kenzie

Mysigt med grönan men fy vad hemsk med Bea :-( Hoppas du hittar någon sötis till Rocky.

Hoppas vi kan träffas snart, hör av dig när du kan. Puss

2008-09-29 @ 10:35:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0