★ utslagen hjälte


Utslagen hjälte med 160 i puls. Det blev Nyköping! Orolig mamma kan bara inte sitta och titta på.
Väl framme fick han jätte hög feber, därav pulsen, med lite pyssel och vätske ersättning så kunde vi åka hem efter en timme. Han har varit så duktig min lilla bebis, han har sprungit till toa varje gång han skulle spy! Medans han har sovit och vilat så har jag städat! Putsat fönster, torkat av hela altanen, dammat, dammsugit, skurit både över och undervåning, tvättat, skurat toaletter osv. Men så här dagen efter så ser det ju välbebott ut igen. Hur lyckas man?






Gjorde världens godaste sallad igår, eftersom jag nu väntar på att själv bli magsjuk så vill jag bara ha lätt mat i magen, så jag gjorde en sallad med kyckling, pasta, bacon och så klart gurka, sallad, tomat, paprika m.m med en örtdressing som jag blandade i. Det var jätte gott! Det ska jag slänga i mig innan jobbet sen. Börjar kl 14.

Min älskling äter en isglass till frukost. Han vill inte äta nåt =( Men det kommer, isglass och cola får han hela dagen om han så vill! Finns inga regler när man är sjuk =)

Nu ska jag däremot äta nå yougurt...lätt ska det va...Om max ett par dar är det ju jag som ligger som en klubbad säl och spyr som en gris. uh.

Puss

★ magsjuka



Här ligger min magsjuke lille son och vilar. Min lilla spybäbis =(
Det är jätte synd om honom!  Bara inte jag blir smittad nu, då tar jag livet av mig!

Annars så ett STORT GRATTIS till Familjen Ribberfors som har fått en liten flicka! Är ruskigt nyfiken på namn, vad ska tösen heta?? åååå hihi =)

★ Stöke med löke

Sitter i sängen och vilar mig, snart dags att knoppa!

Har haft en underbar förmiddag tillsammans med mamma, jag lämnade Wille på dagis, gick hem och bytte om sen kom mamma och hämtade mig för lite shopping och fika. Det var jätte mysigt, det är väldigt sällan vi umgås så det var kul =)

Imorgon ska jag vårda om hennes fötter, jag älskar att fila fötter och klippa tånaglar, gillar även att pilla mjäll, hudflagor, öronvax osv. Och då gäller det inte bara mig, geggar gärna på andra med =D haha, visst låter jag normal? Finns inge värre än när man ser ett gult öronhål, man vill bara in där och röja!

Jag är ledig nu i 2 dagar, det behöver jag så jag ska njuta till fullo, varenda minut! Jag lovar att det regnar imorgon bara för det, men om det gör det så går jag inte till dagis med Wille, då blir jag ju dyngsur, äger inga regnkläder.
Cattis åkte till Grekland i fredags morse och ända sedan dess har det varit underbart varmt väder här hemma, "otur" när man åker iväg till varmare nejder så är det rena sommaren här hemma.
Miss you CattDjuret!!! Dags att komma hem nu och ta hand om mig!

Igår var familjen Ribberfors här på  lite grillning, det var supermysigt som alltid! Fick känna på bebis sparkar vilket var helt fantastiskt! =)
Längtan till en liten har gjort sig påmind hela dagen idag, mest på Rusta, när jag hittade ett par tapeter som jag bara VILLLLLLLL ha som fondvägg i flickrummet, underbara med fjärilsmotiv. Jag vill verkligen ha en liten flicka, men om jag någon gång blir gravid så blir det säkert en grabb =D Vilket skulle vara underbart det med, syskon...vilken härlig dröm...

Förlängning på hockeyn, va jobbigt då måste jag ju va vaken ett tag till *fniss*

Hejja Grossman!!!  (Vagnhäradsbo som spelar i NHL)

Puss

★ ajajaj



Williams sandlåda är en succé! Han älskar den.

Igår var det ju som sagt städdag här på området, jag och Micke och en annan lagade fågelgungan i lekparken, nu är den helt utbytt, så himla fin! Gungbrädan behöver lagas bara också men det hann vi inte med.
Efter städdagen med korvgrillning och massvis med lek så åkte vi till Trosa och köpte oss en varsin mjukglass. Underbart väder igår ju och årets första glass satt inte helt fel. Sedan blev det Trossen och köpte hem god mat som vi med en gång satte igång att göra iordning när vi kom hem. Helgrillad fläskfilé, rotsaker i ugn och hemgjord tzatziki.
Micke stönade genom hela måltiden, så jag tror han tyckte det var gott =D

Inatt har jag bokstavligen talat kvidit av smärta! Mina armar var helt kaputt inatt! Jag fattar inte vad det är som händer med mig, jag har så fruktansvärt ont, så här illa kan det väl inte bli av Fibromyalgi? Nu har det gått överstyr tycker jag. Börjar tröttna rejält.

Ska snart bege mig till jobbet, jobbar till 16:15, så det är väl dags att fixa till det sista och brumma iväg...

Puss på er

★ phuu

mina fötter dör. Känns som att de ruttnar innifrån. Gulligt va? Haha.
Kom precis hem från jobbet. Tog ledigt imorgon för att få vila och bara mysa, men kom ju på att det är städdag här på området!! Fyy...blir inge vila då ju. Otur. Haha. Hoppas på fint väder bara =)

Vad ska jag skriva egentligen? Ingenting. Nu ska jag mysa med Micke.

Puss

★ William 3 år

Grattis min älskade Pluttelutt på 3 års dagen!

Jag är sååååååååååååååå trött. Jag har stressad sönder mig dessa dagar. Å tanken på att man ska jobba hela veckan ut + måndagen blir man inte piggare av. Skulle suttit fint att få ledig iaf 2 dagar denna veckan MEN jag ska inte gnälla, det är bra att jobba! Ska vara tacksam....

William sitter bredvid mig å äter jordgubbar. Stora snutten, redan 3 år...Ojojoj.

I augusti är det bröllop! Mickes "bror" ska gifta sig, jätte kul! Jag längtar, haha. Älskar bröllop! Men jag blir aldrig bjuden *asg* Men nu så ;)

Nä men gud va trött jag är, var inge bra att jag satte mig ner ju...bäst jag gör någe annat.

Puss

★ Sovmorgon



Hej hopp! Fick sovmorgon idag, hela familjen sov till 10. Eller aah, halv 10 för syrran ringde och väckte mig och Micke halv 10. Men det gör absolut ingenting, bara bra! Jag blir bara tröttare ju längre jag sover.

Vi ska åka och storhandla nu, sen ska jag jobba 14-19.

Förresten, glutta in mina Paris Hilton läppar. Fet underläpp och smal överläpp. Jag vill verkligen fylla i överläppen men Micke skriker rakt ut varje gång jag nämner det! haha... Vi får väl se om jag kommer med något plut sen när jag blir rik.

Nej nu måste vi verkligen åka!

Puss

★ Bampnisse

Underbar helg! Varit ledig fredag, lördag och söndag. Underbart...Eftersom jag bara är ledig en dag nästa vecka.

I lördags så lämnade vi av Wille hos Cattis å Nicko ett par timmar så brummade jag och Micke in till Tälje för att köpa paket till William. Vi hittade massor med coola grejer som vi köpte. Hoppas han blir nöjd den lilla amöban...

På kvällen kom Cattis förbi med gödning. Pizza, godis, chips, dip och läsk i mängder. Jag var så MÄTT, Ni vet så där äckligt mätt så man ångrar sig att man åt överhuvetaget. Jag somnade i soffan tillochmed =P Dreglade lite men sen vaknade jag till liv och fick i mig lite mer godis. William sov hos mormor med Benjamin, så vi fick sovmorgon idag =)
Sov för länge tror jag, för jag har varit slö hela dagen. Bakat kringlor idag har jag gjort, skulle göra munkar också men kom på att jag inte har nån olja. Igår bakade jag bullar. Ska choklada kakor, baka munkar, rullis, tårta och kanske snickers rutor om jag får tid över. Kalas på onsdag...

Imorgon blir det storhandling innan jobbet! Tror nog vi behöver handla hem halva Ica.

Har egentligen massor att skriva men nu ska jag natta Wille...Han däckade och sov middag efter han kom hem från mormor så han är vaken lite längre ikväll =) Mysigt.

Men ååååååååååååååååååååååå glömde ta en Samarin hos mamma juuu. Ibland ska man strypa sig själv.

★ Obese

Varför är det moln idag? Det tycker jag är onödigt!

För första gången så spelade jag Wii igår! Vi har haft det i 18 år men jag har aldrig testat...Men jag slog Micke i boxning och så har jag joggat och gjort andra träningsövningar. Aerobics var roligast! Gick balansgång, men när jag skulle hoppa över den tuggande saken så hoppade jag AV brädan, haha, det skulle man ju tydligen inte göra ;) Fick börja om.
Dessutom fick jag värsta feta gubben och mitt BMI är Obese. Fy. haha. När jag tänker Obese så är det dom som bara ligger ner och inte kan röra sig för att dom är så feta. Men så är inte fallet då...Men min snittålder är 27, till skillnad från Mickes, 62!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAAAAA i´m married to an oldie.

Vad kan man hitta på idag då? Nu är hela familjen nyduschade så strax vankas det frukost. Men vad vi ska göra hela dagen lång vet ingen. Förslag?

Jag befaller dig Solen att skina varmt hela dagen utan moln!

Hoppas den lyder mig. Annars får den smaka på smörj!

★ hoolaaa

Wille sover och jag ligger i soffan å slöar. Finns inte mycket att göra ikväll, inget kul på tv:n.

Det var jätte trevligt hos Lotta, kommer bli perfekt för dom att bo där, på Åda. =)

Vad kan man hitta på?? Allt blir så segt när Wille somnat. Hade fotoskrivaren fungerat så hade jag kunnat scrappa lite...

På onsdag fyller lill korven 3 år, det blir firande då för att ingen av helgerna passar att fira...Men alla kan komma då så det blir ju perfekt!

Guuuud vilket intressant inlägg! Nästan så ni häpnar va? haha

Puss

★ gurkolampo

Vädret artade sig så det blev lekparken =) Massor med barn å mitt bland allihop så hittar vi Angela, Williams dagis kompis, så dom 2 lekte med varandra =)
Stackars Ludwig fick en snyting av gungan å började blöda, stackarn!

Vid 14 tiden så åker vi till Lotta och hälsar på, hon har ju flyttat till en ny liten gård  så man måste ju kolla läget!

Ringa Cammen ska jag göra också, babysimmet borde vara klart nu...

Jahapp...nehepp...

Puss

★ äh whatever

Kan man ogilla personer som man inte ens känner? Ja det kan man, så mycket så man blir arg bara man ser dom.

Har inte tagit mig tid för datorn på länge, finns inge kul att göra ändå. Msn fungerar tydligen inte så den kan man ju kassera. Aldrig nån inne iaf. Sorry Cattis att jag inte loggade in men jag somnade i soffan efter att någon träffat mitt huvud med en stor pil av Huvudvärk. Sedan gick vi å la oss kl 21, jag vaknade kl 7 idag och kände mig utvilad. Men då sitter det småpilar överallt på hela kroppen istället. Kan jag nämna nåt ställe på kroppen som inte smärtar?
Det är lekparksträff idag kl 10 men när det är så här kyligt+ont så blir det katastrof och det smärtar ännu mer. Så jag får nog avstå...Men det ser ut som om det kan spricka upp! Hoppas det!

Jag känner mig så negativ idag =( Jag vill ju vara glad men det är så svårt dessa dagar...Orka finna energi när den är bortblåst. William är iallafall som en härlig frisk virvelvind idag, han är så glad och helt underbar.
Vid frukosten så frågade jag om jag fick en puss och plutade med munnen "Nej du får inte, bort med din mun!!"
Haha jag tyckte det va jätte gulligt av min lille fis =) Hans tal artar sig, min farmor sa vid middagen i måndags att Wille pratar precis som min pappa gjorde när han var liten! Hon sa att det är precis som att vara tillbaka i tiden och lyssna på Tord, som min pappa heter. Det lugnade mig...Han säger tillochmed Tallrik precis som pappa gjorde, Tallkik.
Såklart att han pratar som sin morfar, ALLT är ju efter honom! Han föddes tillochmed på morfars födelsedag så dom delar =) Han fick gulsot precis som morfar, han har stora fötter, är lång, ingen annan i någon av min eller Mickes släkt är långa...Bara min pappa som är det...Wille har fått allt efter honom. Jag har en liten mini-Tord här hemma *fniss*

Nu blev jag ju på bättre humör, när jag tänker på hur gullig Wille är och han just nu har pusselbitar som plåster som han balanserar på handen och säger att han har ont.

Igår efter jobbet så kom Cattis och vi gick till HM, hon shoppade loss och jag hittade massvis med Ida kläder som ville bo i min garderob. Men det kunde jag ju glömma. Urfattig AB.
Sen skulle jag åka med till Järna och vänta tills min mamma skulle komma men Cattis busen körde hem mig =) Hon är så snäll. Den bästa =)

Jusste, har jag skrivit om Tjockis? Idag kan han nog få gå ut en sväng tror jag...
Han kom in i Tisdags och bara tvättade sig på snorren hela tiden, då ser jag något stort, brunt, som en vindruva.Blodig och pälslös, såg ut som om han tuggat sönder hela pungen! Så vi fick en akut tid hos Animalen, Micke åkte från jobbet. Då visar det sig att Tjockis troligtvis har bråkat med någon så denne någon har rivit sönder hans pungsäck så hela testikeln hade trillat ur *aj*  Han blev kastrerad så nu är den lille saten punglös! Då är det bara Spinkis to go...Men det får bli ett annat liv. Ekonomin är åt helvete. Vet inte hur länge jag står ut innan jag bryter ihop...Det funkar verkligen inte att jobba halvtid. Så det är verkligen inte aktuellt att skaffa syskon, då skulle vi gå under direkt. Men men, nästa vecka är jag bara ledig en dag och jobbar 7 dar i sträck så jag försöker verkligen jobba så mycket jag bara kan. Vad mer kan man göra? Starta eget, Idas Horhus AB. Kåta karlar betalar även om det är finanskris. 3000:-/avsugning. Bra pris tycker jag.

Ska vi alla supa oss fulla ikväll? Dränka våra bittra problem i sprit.

Summan av detta inlägg? *asg* Sorry att jag är så negativ. Nu ska jag gå å duscha.

Puss

★ God Morgon



Ida hälsar er alla välkomna till en ny underbar dag! Eller nåt...God Morgon iallafall!!



Påskäggs Wille hälsar också God Morgon! Han står i köket just nu och kokar gröt. Och säger att jag är rutten! hmmm

25 års fest igår då. Har ont i huvet idag. Pepparmint shotsen satte sina spår. Skulle ha jobbat idag, men hade Tamara som backup ifall jag skulle vara död. Jag skulle sova hos Cattis så det skulle bli smidigare med jobbet å allt. När jag har packat ALLT och kommit fram till Cattis så märker jag att jag har glömt det viktigaste! Min proppfulla sminkväska! Den är kvar hemma. Å hur ska man kunna jobba utan smink? Man vill ju inte skrämma iväg kunderna! Då blev jag arg på mig själv...Var ju bara att ringa Tamara och säga att hon får jobba. Framåt småtimmarna så började jag må illa (uuuh) så då åkte jag hem, väl hemma nu så skulle jag ju kunna jobba, men då har jag ju ingen bil istället! Den är ju hos Cattis. Suck. Men ah, har ju bara mig själv att skylla. Så alltså, är ledig idag...Helt i onödan egentligen. Som alltid så får jag ångest då, men men...Skitsamma, jag jobbar på Tisdag istället.
Så idag måste jag försöka få hem bilen på nå vis... *gääääsp* Guu va trött jag är.

Blir det någon sol idag då? Återstår att se.

Det va länge sen jag bloggade...har myst med min man eller kämpat med Cattis födelsedagskort, som hon gillade =D Och Tommy också, haha.  Tog inga kort på det, kanske jag skulle ha gjort...;)

Vem vill ha min huvudvärk? Jag bjuder!

Hoppas det är One Tree Hill ikväll, det va ju inget förra veckan...



Rikitg skönhet till sko. Satt som fastklistrade på mina små fötter hela kvällen.

Vad händer idag då? Vad ska man hitta på? Gå till lekparken med Wille...Så han får springa av sig.
Men först ska jag ta en 2 timmars dusch. Och drömma om ett stort hörnbadkar. Jag längtar till den dagen jag blir rik och kan köpa mitt stora badkar. Guuuuu va jag ska bada då! Varje kväll, släcka ner och tända ljus och bara ligga där i evigheter. Med massa härliga oljor...

Ska väl baka också, något gott att ta med till mamma imorgon. Vi är bjudna dit på påskmiddag imorgon, hon har jobbat hela helgen så middagen får bli imorgon =) hennes arbetspass är ju 6:30-18:30 så en middag hinns ju inte med.

Tvätta sängkläderna måste jag ju göra...Måste fan städa hela huset!

Jusste, skjutdörrarna är på plats! Lite lister som ska dit bara så =) Blir nog bra det där, bara en vägg med inredning kvar! Såg en hel "ställning" typ på Ikea för 1600:- Asbilligt ju! Den får det nog bli sen när vi får lite pengar över... Skattepengarna kanske. Fast det mesta ska vi betala skulder med. Det är ju alltid kul.

Gud va Micke grejjar där uppe? Ska gå upp å ge han en kopp kaffe. Och sedan ta en dusch. Slår nog till på 18 timmar.

Puss

★ lovely

Härlig dag! Som börjades med att vara i stallet. Pyssel och mys och sen en härlig uteritt i solen! Varmt och gosigt var det. Men en brunstig Bonny skvätte överallt! Inte lika gosigt kanske *s*

Vi har umgåtts med Malin och grabbarna, fikat i solen på deras trapp och sedan bar det av till Safirens lekpark där ungarna fick busa av sig. William är ju så lycklig när vi är i lekparken. Lille snutte!!

Väl hemma så fick jag fint besök av en stilig pojk som kom med skjutdörrarna. Lite ögongodis i vardagen är aldrig fel!

På kvällskvisten har jag bara suttit i solen ute på altan och bara njutit. Tittat på när William leker. Han har börjat leka själv nu. Så underbart att se. Förut har han inte haft självförtroende till att ta sig an något. Inte ens till att rita... Men nu när han är på dagis mer så har han blivit en helt annan William. Eller ja, inte helt annan kanske men mer öppen och orädd. Det är en sån lättnad. Nu brummar han med sina bilar och grejjar för sig själv, går upp själv på rummet och bygger bilbana.
Very nice att se sin son utvecklas. Hur det går på 3 års kontrollen vet jag inte, ska man rita huvudfoting så kanske han kommer rita kludd. Eller ett streck. Eftersom han aldrig ritar. Talet kommer bli IG... Jag är lite nervös, kanske mest för att få det bekräftat att han är sen. Underutvecklad? Usch...nej...så jag tänker. Men skitsamma, alla som känner mig vet att jag oroar mig för min son och hans utveckling. Men men, en dag i taget. Älskar honom no matter what.

Jobb ända till Måndag nu då. Spännande? Njae...Men bra betalt!

Desperete Housewives ikväll... Det är ju trevligt. Egentligen borde jag putsa fönster nu när solen gått ner. Måste jag?

★ härligt härligt

Djurgår´n i mitt hjärta! SSK får plats också... Bra kväll! 2 härliga vinster. Tack och bock.

Härlig dag idag, varit i Trosa och promenerat, Wille fick glass och några klubbor. Han lekte av sig i Spindelparken tills han fick en gunga på läppen, då bar det hemåt. Väl hemma så cyklade han lite, till min stora förskräckelse så ser jag honom fara ner i nerförsbacken på parkeringen i full fart men han bara jublade och ville åka igen. Hjälp, jag höll på å få hjärtsnurpen ju!! Unge! Sedan fick det bli lekparken här hemma, tills han stupar ner i gruset och började blöda från munnen. Då gick vi in och gjorde middag... Sedan blev det lek på altanen tills han slänger upp sitt lilla kassaskåp i ansiktet så han fick en bula. Då blev det till att baka kakor istället! På kakmenyn stod vaniljdrömmar, vaniljhorn och klassiska negerbollar. Hrrm, förlåt, chokladbollar.

Ledig imorgon också. Skönt, men vad ska vi hitta på? Våldgästa Malin och grabbarna kanske? Kenzie? Ja, nåt kommer vi ju på =)

Idag mellan 14-18 så skulle vi fått leveransen på våra skjutdörrar till garderoben, men icke då. Kvart i 6 ringde Micke och frågade, då skulle han bli lite sen bara, 1 timme- 1,5 men klockan blir ju 22 nu och ingen har varit här. Kul. Nu jobbar ju vi kväll båda två resten av veckan så ingen finns här att ta emot dom om han kommer... Jädra Skånska Byggvaror. Man måste väl handla personligen från ett varuhus och köra hem dom för att vara säker. Lite besviken är jag. Nu har ju vi hållt oss hemma hela långa dagen...Suck suck dubbelsuck.

Nähe...jaha. Jag tackar för mig.

Puss

★ Sovmorgon

Jag tackar min make för en otrolig sovmorgon! Inte en kotte hemma så jag bara är.

Blir spännande att se hur vädret blir, är kallt än så länge men det kan ju ta sig. 
Vill ut i solen!

Smärtan hänger i sig, vet inte var jag ska ta vägen! Den sitter nu i fingrarna, armbågarna, axlarna, knäna och tårna. Den är hemsk, jag vill bara lägga mig ner och dö.

Vad ska man hitta på idag då? Har jag ens energi till att vara aktiv?

Lite värktabletter och frukost så får vi se hur dagen artar sig...

Puss

★ fest

På Lördag är det fest hos Cattis och Nicko, det ska bli så roligt! Det kommer massor med roligt folk, och Runk Benke är också invited. Han tar garanterat med sig sitt smeggel, that´s for sure! Nicko blev alldeles till sig när jag berättade att Runk Benke ska ge honom en spark i rectum. Jag längtar till eran fest Cattis!!!! Den kommer bli så störd...haha =)
Vad ska vi hiva i oss? Iskall Passoa? Vodka red bull, cider? Nä cider låter tråkigt...

Ingen One Tree Hill idag. Jag är helt förkrossad. Kan inte beskriva i ord mina känslor just nu. Uppgiven. ;)

Wille leker ute på altan, hans nya lekplats just nu...

Idag har det inte hänt så mycket, jag har sovit middag. Det var obeskrivligt skönt. Snarkade gjorde jag tydligen *s*

Micke ska snart iväg och spela fotboll. Vad ska jag göra då? =( Finns ju verkligen INGENTING att se på tv, man undrar ju vad man betalar för?

Kanske ska spela tv spel då? Har ju bara spelat en kvart sen vi köpte det, fast då får Micke visa mig hur man sätter på å allt sånt, jag har ingen aning! High Tech!!

Puss

★ meeeh

Att vakna till regn är inte lika underbart som att vakna till sol. Men jag säger som Pippi; "Man får vara glad att man har nå väder alls!" Ja tänk om man inte skulle ha nå väder?

Idag vet vi inte alls vad vi ska göra! Fantasin är som bortblåst. Badhuset då kanske? Nähe det ville inte Micke, kanske åker själv med Wille då? Nåt kul måste vi göra ju! Om vi tar med Banjo då?

William vill leka med Benjamin säger han. Jag vill åka och köpa presenter till Wille, han fyller ju år snart. Men vi måste få lön först, lite svårt annars.

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen vad ska vi göra idaaaaaaaaaaaag?

★ Underbart

så trött så trött så trött. Har mycket fina bilder att sätta in egentligen men jag orkar verkligen inte.
Jag har varit ute heeeela långa fina soliga dagen.

Vaknade med ett riktigt lycko spratt i hela kroppen. Såg ju det underbara vädret och blev bara sååå glad. Tänk vad lite sol kan göra! Vi åt god frukost och begav oss sedan hela familjen till stallet, tog med oss fika.
William fick rida på Jackie och det var ju en succé. Han travade till och med! Om jag får bestämma så ska han definitivt ha en framtid på häst. =D

När vi kom hem så var det ju spisen som ropade på mig, göra lunch! Den åt vi ute såklart, varmt och skönt!
Flyttade på min Clematis och hoppas att den nu tar sig, eller som pappa sa, om inte nu i sommar så ska vi ha hopp till nästa. Pappa kom förbi förut, slurpade en kopp kaffe och busade med William. Jag stod i duschen och undrade vafasen det  var som lät där nere. Men det va ju "Monpa" =)

Efter det så kom svärföräldrarna, Percy satte upp bågen till köket och Maritha lekte med William, medans jag åkte och handlade för att sedan göra en vitlöksgratäng (som alltid tar sån tiiiid att göra)

När den var i ugnen så kom Kenzie, David och Theo . Vi grillade sjukt god mat och moffade som aldrig förr. Jag slurpade ett par cider och David lite vin och öl. Micke har alkohol skräck sen senaste fyllan och Kenzie har ju bebisen i magen. Så det fick bli jag och David ;)  Vem blev gladast åt efterätten? David eller Theo? Glass med maränger och kola sås. *mums*

Theo och Wille har lekt hur bra som helst, dom hade så himla kul! Wille däckade 3 minuter efter att dom åkte. Borsta tänderna, ta medicin, pyjamas och sedan däckade han.

Jag älskar att vara ledig. Jag är sååå tacksam för att jag fått vara ledig idag. Och ska så vara i ytterligare 3 dagar. Underbart!

Sedan jag slutade kortison kuren så vet jag inte vad som har hänt. Jag har så förskräckligt ont, speciellt i fingrarna. Det är som att kuren har triggat upp smärtan. Ska jag ringa läkaren? Fingrarna är som korvar och jag kan inte ens ha ringarna på mig! Tillochmed Kenzie lade märke till korvstumparna. Kommer inte ihåg när jag hade så här ont sist =( Det är så synd om mig, får jag present då? *rådjursögon*

Synd att jag inte pallar lägga in bilderna, vill ju visa min underbara dag ju.

Gäsp gäsp gäsp. Vafan? Ont i halsen? Huh? =(

Värktabletter+sängen=underbart!

Puss!

★ hojhoj

En trött Adolf. Det är jag det. Smet hem 2 timmar tidigare från jobbet, det va nice! Har så ont idag.
Bästa doktorn ringde, alla prover såg bra ut. Hon ville skicka mig till ortopeden då jag har förträngningar i ?? vad det nu heter, men där har jag ju varit förut, kostar bara pengar att springa överallt. Meningen är iallafall att man ska operera dessa förträngningar, men oh no. Ingen operation här inte! Nejnej...Då kom jag med förslaget att jag vill gå till en dietist till att börja med. Som verkligen hjälper mig med maten och vikten. För att ju mer man väger, desto trängre blir just förträngningarna. Om jag förstod det rätt. Så jag tycker absolut att det är värt ett försök att gå ner i vikt, MEN jag måste ju verkligen få hjälp, annars klarar jag det inte. Doktorn tyckte iallafall att det var en strålande idé. Hon såg min utredning i datorn att problemen började långt innan jag blev fet men som sagt, värt ett försök! Någonstanns att börja...

Vet inte om jag ska smita upp till sängen och sätta på en film, jag är sådär härligt trött då man bara vill ligga skönt som en död sill och bara slappa. Ska bädda rent först bara...Nyduschad är jag så det kan ju inte bli bättre! Kanske tända ljus. Jaaa vad mysigt!

Vet inte hur länge jag skrivit detta inlägg, pratar med Djuret samtidigt, hon är så störd! *asg* Cattis, du är bäst!

Nä ni ungdomar, dethär blir man inte klok av!

Puss på er!

RSS 2.0