★ God Morgon



Ida hälsar er alla välkomna till en ny underbar dag! Eller nåt...God Morgon iallafall!!



Påskäggs Wille hälsar också God Morgon! Han står i köket just nu och kokar gröt. Och säger att jag är rutten! hmmm

25 års fest igår då. Har ont i huvet idag. Pepparmint shotsen satte sina spår. Skulle ha jobbat idag, men hade Tamara som backup ifall jag skulle vara död. Jag skulle sova hos Cattis så det skulle bli smidigare med jobbet å allt. När jag har packat ALLT och kommit fram till Cattis så märker jag att jag har glömt det viktigaste! Min proppfulla sminkväska! Den är kvar hemma. Å hur ska man kunna jobba utan smink? Man vill ju inte skrämma iväg kunderna! Då blev jag arg på mig själv...Var ju bara att ringa Tamara och säga att hon får jobba. Framåt småtimmarna så började jag må illa (uuuh) så då åkte jag hem, väl hemma nu så skulle jag ju kunna jobba, men då har jag ju ingen bil istället! Den är ju hos Cattis. Suck. Men ah, har ju bara mig själv att skylla. Så alltså, är ledig idag...Helt i onödan egentligen. Som alltid så får jag ångest då, men men...Skitsamma, jag jobbar på Tisdag istället.
Så idag måste jag försöka få hem bilen på nå vis... *gääääsp* Guu va trött jag är.

Blir det någon sol idag då? Återstår att se.

Det va länge sen jag bloggade...har myst med min man eller kämpat med Cattis födelsedagskort, som hon gillade =D Och Tommy också, haha.  Tog inga kort på det, kanske jag skulle ha gjort...;)

Vem vill ha min huvudvärk? Jag bjuder!

Hoppas det är One Tree Hill ikväll, det va ju inget förra veckan...



Rikitg skönhet till sko. Satt som fastklistrade på mina små fötter hela kvällen.

Vad händer idag då? Vad ska man hitta på? Gå till lekparken med Wille...Så han får springa av sig.
Men först ska jag ta en 2 timmars dusch. Och drömma om ett stort hörnbadkar. Jag längtar till den dagen jag blir rik och kan köpa mitt stora badkar. Guuuuu va jag ska bada då! Varje kväll, släcka ner och tända ljus och bara ligga där i evigheter. Med massa härliga oljor...

Ska väl baka också, något gott att ta med till mamma imorgon. Vi är bjudna dit på påskmiddag imorgon, hon har jobbat hela helgen så middagen får bli imorgon =) hennes arbetspass är ju 6:30-18:30 så en middag hinns ju inte med.

Tvätta sängkläderna måste jag ju göra...Måste fan städa hela huset!

Jusste, skjutdörrarna är på plats! Lite lister som ska dit bara så =) Blir nog bra det där, bara en vägg med inredning kvar! Såg en hel "ställning" typ på Ikea för 1600:- Asbilligt ju! Den får det nog bli sen när vi får lite pengar över... Skattepengarna kanske. Fast det mesta ska vi betala skulder med. Det är ju alltid kul.

Gud va Micke grejjar där uppe? Ska gå upp å ge han en kopp kaffe. Och sedan ta en dusch. Slår nog till på 18 timmar.

Puss

Kommentarer
Postat av: Emelinda

Påskpuss till Ida :D

2009-04-13 @ 11:38:52
URL: http://emelinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0