★ Underbart

så trött så trött så trött. Har mycket fina bilder att sätta in egentligen men jag orkar verkligen inte.
Jag har varit ute heeeela långa fina soliga dagen.

Vaknade med ett riktigt lycko spratt i hela kroppen. Såg ju det underbara vädret och blev bara sååå glad. Tänk vad lite sol kan göra! Vi åt god frukost och begav oss sedan hela familjen till stallet, tog med oss fika.
William fick rida på Jackie och det var ju en succé. Han travade till och med! Om jag får bestämma så ska han definitivt ha en framtid på häst. =D

När vi kom hem så var det ju spisen som ropade på mig, göra lunch! Den åt vi ute såklart, varmt och skönt!
Flyttade på min Clematis och hoppas att den nu tar sig, eller som pappa sa, om inte nu i sommar så ska vi ha hopp till nästa. Pappa kom förbi förut, slurpade en kopp kaffe och busade med William. Jag stod i duschen och undrade vafasen det  var som lät där nere. Men det va ju "Monpa" =)

Efter det så kom svärföräldrarna, Percy satte upp bågen till köket och Maritha lekte med William, medans jag åkte och handlade för att sedan göra en vitlöksgratäng (som alltid tar sån tiiiid att göra)

När den var i ugnen så kom Kenzie, David och Theo . Vi grillade sjukt god mat och moffade som aldrig förr. Jag slurpade ett par cider och David lite vin och öl. Micke har alkohol skräck sen senaste fyllan och Kenzie har ju bebisen i magen. Så det fick bli jag och David ;)  Vem blev gladast åt efterätten? David eller Theo? Glass med maränger och kola sås. *mums*

Theo och Wille har lekt hur bra som helst, dom hade så himla kul! Wille däckade 3 minuter efter att dom åkte. Borsta tänderna, ta medicin, pyjamas och sedan däckade han.

Jag älskar att vara ledig. Jag är sååå tacksam för att jag fått vara ledig idag. Och ska så vara i ytterligare 3 dagar. Underbart!

Sedan jag slutade kortison kuren så vet jag inte vad som har hänt. Jag har så förskräckligt ont, speciellt i fingrarna. Det är som att kuren har triggat upp smärtan. Ska jag ringa läkaren? Fingrarna är som korvar och jag kan inte ens ha ringarna på mig! Tillochmed Kenzie lade märke till korvstumparna. Kommer inte ihåg när jag hade så här ont sist =( Det är så synd om mig, får jag present då? *rådjursögon*

Synd att jag inte pallar lägga in bilderna, vill ju visa min underbara dag ju.

Gäsp gäsp gäsp. Vafan? Ont i halsen? Huh? =(

Värktabletter+sängen=underbart!

Puss!

Kommentarer
Postat av: Kenzie

Tack för en mysig kväll raring! Så kul att grabbarna lekte så bra. Det här får vi göra om snart. Puss å kram

2009-04-04 @ 21:45:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0