★ Darin...

Hela helgen har jag drömt så otroligt. Både mardrömmar och roliga drömmar. Men inatt hade jag en UNDERBAR dröm =D Jag hade sex med Darin! hoho. Det var helt underbart och han var så fin. Micke kom hem och hörde oss, så han bäddade en hink i badrummet och sov på den! haha. Darin hade precis blivit pappa till en dotter, mamman och han hade inte ihop det längre, hon hade en ny. Men jag följde med honom till BB och då låg plastpappan och gosade med bebisen, jag gratulerade och Darin satt där med mamman som hade jätte långt hår och var jätte vacker.
Skadad dröm? VARFÖR drömmer man sådana här drömmar? Fast sex med kändisar har jag inget emot iof =D

Nu har jag äntligen semester, firade med att köpa en milkshake efter jobbet sedan firade vi med att äta ute på Kolgrillen. Åt en varsin pizza, det var det vi hade råd med, löning idag! haha. Men pizzan var ingen höjdare. Har hört att det ska va så himla bra men nope...Inte calzonen iallafall. Nästa gång får det bli grillspett med tzatziki, blir jag besviken då med då ger jag upp.

Jag och William ska ut och flyga idag. Usch och fy och blä. Men på någe vis är jag inte lika rädd när jag flyger till Norrland. Det tar ändå över 2 timmar, mellanlanda och hålla på. Tycker att när Drottning Ida är på planet så åker vi raka vägen! Men dom lyssnar inte på mig ;)  Har bara en väska med mig som handbagage men då får man ju inte ta med schampoo, handcreme, nagellack, nagelfil osv. VÄRDELÖST! Vem ska jag möjligen mörda med en flaska schampoo på väg till Norr?

Jag måste fortsätta packa men kläderna är ju inte torra än! Hängde ut dom igår kväll och så klart har det ju regnat inatt. Men det får bli torktumlaren! Glömde bort att jag hade en...haha...kokobello.

Ingen dator i 8 dagar nu då... 8 dagar!!!!! *gråter blod* HUR ska det gå? Snälla ni, uppdatera era bloggar SOM FAN nu när jag är borta så jag kan läsa från mobilen. Då får jag ändå en liten dos av er mina kära vänner!

Nej men gud jag måste verkligen sätta fart nu! Har inte tid med det här.

Sofija, varför satte ni upp det där förrådet igen för?? Irriterande dröm ;)

Och du Darin, kom till mig inatt!

Kommentarer
Postat av: sofija

Haha, knasboll. Okej att du drömmer sexdrömmar om Darin men att jag skulle sätta upp förådet igen är ju galet:)

Ha en underbar semester.



Pusspåre

2009-07-20 @ 10:24:29
URL: http://metrobloggen.se/sofija

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0