★ Sorg...

En vecka har gått sedan David lämnade jordelivet. Han finns nu på en fridfull plats med ro i hjärtat.
Det är det man får tänka på när känslorna sköljer över en. Att han har det bra nu. Lilla David...Du ska veta att jag tyckte mycket om dig! Du var ju för go... Snäll och rar, och fnissig. Jo, han var lite fnissig när vi alla sågs. hihi. Du var en bra kille David, det ska du veta! Hoppas du trivs bättre i nästa liv.

Min älskade Kenzie är så stark, så oerhört duktig i sitt sorgarbete! Att Kenzie är proffisionell i allt hon tar sig för, det vet vi alla men detta imponerar mig. Jag är så oerhört glad över att hon har så många fina personer som tar hand om henne och hennes fina barn. Att känslorna går upp och ner, att dagarna känns overkliga och nätterna outhärdliga kommer inom sinom tid att mättas av.. Men man får ge det tid, vare sig man vill eller inte. Och detta Kenzie, hanterar du så fint. Du är så duktig på att prata om det och det är den viktigaste terapin just nu.

Jag har varit så ledsen under veckan, och så oerhört orolig för Kenzie, men jag vet att hon kommer lyckas! Hur tungt det  än blir, så vet jag att hon tar sig upp. Hon bara är sån. Fenomenal. Vi är så många som älskar dig snuttan, vi är så många som vill ta dig i våra armar och hålla om dig tills solen går ner.

Att få se dig skratta i Fredags värmde mitt hjärta och gör det än. En sten föll från mitt bröst och kvar ligger det grus som jag vet blir till sand som kommer att blåsas bort... För jag vet att min älskling tar sig igenom det här.


Jag älskar dig Kenzie Eklund och kommer alltid att göra. Tack för att du finns i mitt liv, du har en speciell plats i mitt hjärta!


Kommentarer
Postat av: Sofija

Vad fint skrivet gumman! Du uttrycker dig så bra och jag håller med dig. Kenzie är fantastisk och hon kommer att klara det här.



Ses vi på fredag?

Kram

2009-05-24 @ 20:04:33
URL: http://metrobloggen.se/sofija
Postat av: Emelinda

Vilket fantastiskt fint inlägg du har skrivit gumman! Syns på onsdag, längtar verkligen efter er. Massa kärlek till dig!

2009-05-24 @ 20:34:30
URL: http://emelinda.blogg.se/
Postat av: Fitri

Fan vad fint skrivet av dig...det känns ända in i själen! Du har verkligen fått med allt av det vi alla känner o ser i henne =)

Tack för en grym fredag! Kram...

2009-05-24 @ 22:16:34
URL: http://ylmetott.blogg.se/
Postat av: Cattis

Ida, din fjant.. varför använder du dig inte av din fina sätt att skriva oftare? Du är verkligen duktig på att formulera dig. Du skriver poesi. Gör en samling och ge ut en bok vettja! Våga aldrig!!? ;)

2009-05-25 @ 19:02:16
Postat av: Anonym

Gud så fint skrivet...

Tack för i fredags !

2009-05-25 @ 21:34:09
Postat av: Erika

Gud så fint skrivet...

Tack för i fredags !

2009-05-25 @ 21:34:28
Postat av: Lizette

Åh såå fint du har skrivit!!

Tack för en rolig fredag=D

2009-05-27 @ 16:20:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0