★ Mutti



Igår så hade vi adventsmys, pyntade lite men märkte att alla 3 advent stakar var trasiga. Så det blir inga fula stakar i år. Ingen blir mer lycklig än jag för det är inte vackert alls. Vi avslutade pyntet med att baka lussebullar.
Vi var på julmarknaden också, köpte bara brända mandlar. Som William åt upp =D

Helgen har varit lugn, i Fredas var vi hemma och spelade tv spel bara. I lördags var vi på bio- Paranormal activity. Den var så urkass så det finns inte. Hände verkligen INGENTING... Dom bara sov. Så såg man ett fotsteg typ. Nä, Telia reklamen är läskigare "-Gunnar, vill du leka?"


Efter bion åkte jag hem till Fitri och blev bjuden på cider =) Möttes av en febrig Milo med illröda kinder, så söööt.
Sen hade vi myspys och kollade på Paradise Hotel, herre min je vilket program... Ojojoj...

Idag vet jag inte vad man ska hitta på... Micke åker och jobbar snart, William är uttråkad och lite gnällig, vädret suuuger. Vad ska man hitta på? Kommer bli galen av att vara hemma hela dagen. Jag vill göra nåt.




Min son är den snyggaste av karlar!! Oh yeah...

Nu ska jag gå och duscha. Ber om ursäkt att ni blev besudlade med mitt ultratråkiga inlägg.

★ aj

Vem la mina fingrar i ett skruvstäd inatt? Jag har så ont så jag vet inte vad jag gör vaken. Idag är verkligen en innesittar-lämna mig ifred-den som stör får stryk- dag. ;)

William sitter här ute i sandlådan och leker, så töt så.

Ska väl hoppa i duschen då..märkte visst efter 18 timmar framför denna sida att jag visst inte hade något intelligent att skriva.

Idag är ingen bra dag.

★ Trött

Kl 06 kom William tassandes till mig i mitt rum. Då var det kört, han var pigg! Stjärtunge... Idag får han äta frukost framför TV:n. Ingen är lyckligare än han när man tänjer på reglerna ;)

Tog ett extra pass idag då chefen är sjuk. Direkt efter jobbet åker jag raka vägen till Nyköping och hämtar upp min La Familia. Dom åker in och lämnar Opeln på avgasrörs-tjottablängare. Nån snubbe ska bygga om hela skiten. Jätte billigt och jätte kul. Jippi.

William är snorig och hostig, har känslan av att de kan ringa från dagis idag. Men han är pigg. Piggare än mig *gäääsp*

Träffade Jossan, Jens och Nova igår! Dom varpå stan och handlade mini kläder. Behöver jag säga att dom var Rosa? ;) Jossan är så glad över att få handla maaaassa rosa =D 
 Världens minsta bebis låg och sov i vagnen =) Hihi sjukt söt!! Tog en bild:



Hihi =)

Ojoj gäääsp...Denna dag kommer gå i slowmotion. Uj uj uj...bläääää.

Meh...




★ jävla skit helvete

Jag orkar inte. Jag orkar inte. JAG ORKAR INTE!!!!!!! Pengarhelvetes jävla skit uppfinnings jävla arsel kuk så förbannat jobbigt det ska va jämt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Får 6000:- i lön... På det så ska bilen betalas 3000:- 2 vänner fyller 25, är skyldig en vän 700:- och sen ska det räcka till mat. Blir glad om det räcker till en mjölk.  Spelar ingen roll hur mycket vi planerar och sätter gränser, pengarna tar slut innan dom ens kommit. Så förbenat jobbigt att bara jobba 10 tim/vecka. Det sätter oss verkligen i skiten. Vi får sälja bilen. Det håller inte, när jag jobbar så lite nu så behöver vi inte 2 bilar. För det där jävla avgasröret kostade ju 9000:- vad roligt. Jippi.

Jag är så arg just nu. Är så otroligt trött på att leva som en jävla fattiglapp. Vrida och vända på varenda krona.
Förut hade vi alltid pengar. Köpte alltid Pop kläder till Wille och hade alltid pengar över. Nu köper vi inte kläder överhuvudtaget.

Jag känner mig längst ner på botten just nu. Och så kommer julafton. Jag är ledsen mina kära små systersöner, ni får bara 1 paket var =(

Jävla white trash man är.

Patetiskt.

★ Äh whatever...

Borde verkligen gå och duscha...Både jag och Micke ska jobba extra imorgon. Inge kul imorgon med desto roligare på december lönen... Men jag är bara ledig 1 dag på 8 dagar så jag kommer vara helt slut på Tisdag när jag äntligen får vara ledig!

Regnet öser ner vilket är mysfaktor...Men kallt inne så jag sitter här och fryser. Ska ta mig en varm och härlig dusch snart. Längtan efter badkar har inte svalnat, det vore drömmen en kväll som denna.

Har bestämt mig nu, det blir inget mer kämpande för ett syskon. Jag börjar acceptera mer och mer att vi förblir 3 st. Vi har William och det är jag så oerhört tacksam för.
För att få denna besvikelse varenda månad tär mer på mig psykiskt än att acceptera faktum. Känns inte alls som fel beslut, känns bra! Micke tycker väl inte att det känns lika bra, men hur mycket ska man palla? Besvikelsen växer sig större för varenda gång och det finns gränser för hur mycket mitt psyke klarar av. Jag blir bara ledsen och bitter och arg.

Nästa vecka ska jag komma iväg på bio, det är så jäkla välbehövligt! Ska bli så skönt och mysigt, och läskigt =P Ska kolla på Paranormal activity. Huvva =D  Adrenalin here I come!!

Nähepp, en dusch var det ja. Sen sängen...

Puss

★ Pictures

Vilka drömmar! Micke väckte mig vid 7 och frågade vad det är som händer, då har jag legat och pipit och gnytt och haft mig. Kommer ihåg varenda dröm, så arg...


Ska sätta in bilder från festen i Facebook, men ni kan glutta på några här... dags att hämnas på Fitri, därför är flest bilder på henne ;) Moaahahahahaaaaa



2 stycken kåtgötar



Fitri har varit hos optikern...



Jag med!



Även Tjockis tog sig en tittut



Pussgurkor



Fitri gumman...borsten är inte till att ätas!!



Porno bitches



Hur blev du så komprimerad Fitri???? HAHAHAHAHAHA



Sofija goes Mjau

William och Micke är och byter avgas system på Opeln. Så underbart att få lalla omkring här hemma helt ensam... Vädret är ju helt underbart! Ska nog tända ljus =) Min fina ljus stake som jag fick av Jocke...Dricka lite te till som jag fick av Timmy. Fina pojkar det där =D

Si jo lejter.


★ Grattis till 2 små fisungar idag!!

STORT GRATTIS TILL BENJAMIN MALMSTRÖM PÅ DIN 6 ÅRS DAG IDAG! HURRA HURRA HURRAAAA!!!





OCH ETT STORT GRATTIS TILL JOLINE SOM FYLLER 1 ÅR ÄVEN HON IDAG! HURRA HURRA HURRAAAA!







Idag är det så himla mysigt ruggväder! Det är kalas hela dagen lång å vad passar inte bättre, fika och fira barn med familj och goda vänner, sitta inne i värmen med en god kopp te och titta ut på rugget.
Vaknade dock inte med det bästa humöret, inte arg eller så men ledsen över att det är en sådan dag med smärta tamejfan överallt... Bara inse att denna smärta kommer följa mig livet ut så det är inte så ofta jag gnäller längre, jag biter ihop och lever på. Men idag är det långt ifrån Ok.

Ska göra klart Jolines födelsedagskort, allt håller på å lossnar. Jobbigt...
Måste måla naglarna.
Slå in paket.
Duscha
Sminka mig
Hitta kläder
Vara djurisk

Har drömt 2 nätter irad att jag varit otrogen. Igår var det med Andreas Steijer! Han känner jag inte alls men ändå så drömmer jag om honom. Haha. Det har inte varit nåra snuskiga drömmar utan jag har varit kär... Jag har smygit runt med kärlek till andra karlar. Vad kan det betyda? =D

Borde sätta igång, jag går i slowmotion idag.



Kolla va liiiiiiten =D

★ Kukhuset

Hola chicas!!! I`M ALIVE!!!! Eller ja, nästan iallafall.

Sitter här med en kopp te, lyssnar på The Voice, tycker att livet är helt ok. Ser mig omkring och tycker inte så länge till att livet är ok. städa, städa städa. Seriöst, gör man inget annat på sin lediga tid? Denna familj är duktig på att gegga ner. Orka. Igår gjorde jag nada. Satt på hallgolvet och igenom 2 kartonger med saker från mitt förflutna, dagböcker, leksaker, gaaamla brev. Jag både skrattade och grät. Hittade ett brev jag skickat till JOHNNY DEPP! HAHAHAHAHAAAAAA jag hade väl fel fanclub adress så brevet hade kommit tillbaka. Å herre min je vad roligt det var att läsa. Efter min nostalgitripp så blev det Nyköping med William för vaccinering. I bilen frågade han om det var långt kvar till Kukhuset. Haha, nej vi är snart framme vid SJUKhuset älskling. Vad säger man? Jag bara mysler när han inte kan uttala rätt. Kukhuset. Haha... När vi satt och väntade på våran tur så kom det in 2 negrer. "Men mamma, vad har dom för färg? Är dom gula?" haha, lite pinsamt blev det när han tjatade på om det där och jag bara "mm jag vet inte älskling, OJ TITTA en FÅGEL!!" =D "Dom ser inte ut som vi mamma"



William fick glass efter sprutan



Mmmm det var gott!

Inne på Donald´s så va det en jobbig fluga som surrade omkring. Helt plötsligt börjar William vifta med armarna "Men flugjävel!!" säger han... "Nämen vad sa du nu William? "Jävla fluga!!"
Bara inse att man själv MÅSTE lära sig att knipa käft så han inte tar över mer svordomar...Det värsta är väl att jag skrattar när han svär och håller på för jag tycker att det är så gulligt, haha. Jag blir så överraskad varje gång. Skärpning Idlur.

Mycket har väl hänt som är värt att skriva här men orka? Måste verkligen städa...



Här har vi bild på en mycket bakfull herre. Så här låg han hela dagen, när han inte spydde upp hela magen.
Åh, det rimmade ju, så fiffigt =D Moaahahaha.
Har massor bilder från 25 års festen men dom är kvar i kameran. Jag har ingen aning om hur man får in dom i datorn så det skiter vi i just nu. Men bilder kommer, var så säkra!

Nä måste verkligen städa, VÄDRA, det luktar ju gammal dase här inne.

I helgen blir det kalas, 2 små underbara barn fyller år. Ska bli mysigt att få ge dom paket. Har gjort klart ett födelsedagskort, bara ett kvar =)

Var på hockey med pappa i tisdags, det var mysigt att få vara med pappsen! Dålig match dock och det fanns mycket okunnigt jag ville skrika ut men det ska ni veta, jag höll mig så bra! Nästan stolt över mig själv. Moaahahaha.

Nehe, städa var det ja...

RSS 2.0