★ Äh whatever...

Borde verkligen gå och duscha...Både jag och Micke ska jobba extra imorgon. Inge kul imorgon med desto roligare på december lönen... Men jag är bara ledig 1 dag på 8 dagar så jag kommer vara helt slut på Tisdag när jag äntligen får vara ledig!

Regnet öser ner vilket är mysfaktor...Men kallt inne så jag sitter här och fryser. Ska ta mig en varm och härlig dusch snart. Längtan efter badkar har inte svalnat, det vore drömmen en kväll som denna.

Har bestämt mig nu, det blir inget mer kämpande för ett syskon. Jag börjar acceptera mer och mer att vi förblir 3 st. Vi har William och det är jag så oerhört tacksam för.
För att få denna besvikelse varenda månad tär mer på mig psykiskt än att acceptera faktum. Känns inte alls som fel beslut, känns bra! Micke tycker väl inte att det känns lika bra, men hur mycket ska man palla? Besvikelsen växer sig större för varenda gång och det finns gränser för hur mycket mitt psyke klarar av. Jag blir bara ledsen och bitter och arg.

Nästa vecka ska jag komma iväg på bio, det är så jäkla välbehövligt! Ska bli så skönt och mysigt, och läskigt =P Ska kolla på Paranormal activity. Huvva =D  Adrenalin here I come!!

Nähepp, en dusch var det ja. Sen sängen...

Puss

Kommentarer
Postat av: sofija

Jag kan inte beskriva med ord hur ledsen jag är för eran skull. Jag önskar att jag kunde göra någoting men det enda jag kan säga är att ni någongång i framtiden kommer bli 4. Det är jag helt övertygas om!

Puss på dig snuttan

2009-11-20 @ 12:10:55
URL: http://metrobloggen.se/sofija
Postat av: Fitri

Jag är blir oxå otroligt lessen för er.. Det är fan inte rättvist!! O jag hoppas från djupet av mitt inre att eran önskan ska gå i uppfyllelse..någongång när ni minst anar de. Längtar tills vi träffas imorrn så jag kan få krama om dig!! Puss o kram..

2009-11-20 @ 20:47:35
URL: http://ylmetott.blogg.se/
Postat av: Fitri

O duu...inte ett ord om den där jävla filmen sen!! Vet bara att jag absolut INTE ska se den. Då måste vi flytta ifrån huset..enligt Timmy. Så hysch..oki?!!

2009-11-20 @ 20:49:41
URL: http://ylmetott.blogg.se/
Postat av: Linda

Tycker så synd om er.... Du vet vart jag finns om du behöver mig... ... Som din storesyster så finns jag jämt för dig...

2009-11-20 @ 22:20:36
URL: http://halvnuffe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0