★ Kukhuset

Hola chicas!!! I`M ALIVE!!!! Eller ja, nästan iallafall.

Sitter här med en kopp te, lyssnar på The Voice, tycker att livet är helt ok. Ser mig omkring och tycker inte så länge till att livet är ok. städa, städa städa. Seriöst, gör man inget annat på sin lediga tid? Denna familj är duktig på att gegga ner. Orka. Igår gjorde jag nada. Satt på hallgolvet och igenom 2 kartonger med saker från mitt förflutna, dagböcker, leksaker, gaaamla brev. Jag både skrattade och grät. Hittade ett brev jag skickat till JOHNNY DEPP! HAHAHAHAHAAAAAA jag hade väl fel fanclub adress så brevet hade kommit tillbaka. Å herre min je vad roligt det var att läsa. Efter min nostalgitripp så blev det Nyköping med William för vaccinering. I bilen frågade han om det var långt kvar till Kukhuset. Haha, nej vi är snart framme vid SJUKhuset älskling. Vad säger man? Jag bara mysler när han inte kan uttala rätt. Kukhuset. Haha... När vi satt och väntade på våran tur så kom det in 2 negrer. "Men mamma, vad har dom för färg? Är dom gula?" haha, lite pinsamt blev det när han tjatade på om det där och jag bara "mm jag vet inte älskling, OJ TITTA en FÅGEL!!" =D "Dom ser inte ut som vi mamma"



William fick glass efter sprutan



Mmmm det var gott!

Inne på Donald´s så va det en jobbig fluga som surrade omkring. Helt plötsligt börjar William vifta med armarna "Men flugjävel!!" säger han... "Nämen vad sa du nu William? "Jävla fluga!!"
Bara inse att man själv MÅSTE lära sig att knipa käft så han inte tar över mer svordomar...Det värsta är väl att jag skrattar när han svär och håller på för jag tycker att det är så gulligt, haha. Jag blir så överraskad varje gång. Skärpning Idlur.

Mycket har väl hänt som är värt att skriva här men orka? Måste verkligen städa...



Här har vi bild på en mycket bakfull herre. Så här låg han hela dagen, när han inte spydde upp hela magen.
Åh, det rimmade ju, så fiffigt =D Moaahahaha.
Har massor bilder från 25 års festen men dom är kvar i kameran. Jag har ingen aning om hur man får in dom i datorn så det skiter vi i just nu. Men bilder kommer, var så säkra!

Nä måste verkligen städa, VÄDRA, det luktar ju gammal dase här inne.

I helgen blir det kalas, 2 små underbara barn fyller år. Ska bli mysigt att få ge dom paket. Har gjort klart ett födelsedagskort, bara ett kvar =)

Var på hockey med pappa i tisdags, det var mysigt att få vara med pappsen! Dålig match dock och det fanns mycket okunnigt jag ville skrika ut men det ska ni veta, jag höll mig så bra! Nästan stolt över mig själv. Moaahahaha.

Nehe, städa var det ja...

Kommentarer
Postat av: Erika

Ja det där med felsägningar kan vara gulligt, Akilles säger handKUK istället för handduk, men skönt iaf att han lärt sig säga nästan hela ordet för i somras sa han bara KUK, när vi va nere på stranden (va några fler där nere) så skulle han ta Amelias handduk då sa jag Akilles du har en egen handduk. EGEN KUK börjar han skrika hahahahha. Ja det där med att svära måsta man ju sluta med, jag svär något fruktansvärt låter ju inte så fint när barnen svär. Igår hörde vi Amelia skrika PERKELE till Akilles (med det kommer inte från mig så = ) ) Har ni det bra annars? Kram

2009-11-12 @ 10:42:54
URL: http://metrobloggen.se/ameliaakillesmamma
Postat av: Fitri

AHAHAHAHA!!! =D Åh jösses vad roligt...gråter.. Jag är så trött. Men fan vad gött det värmer inombords. Ungarna är fan bäst!! Nää...nu kommer jag över då Berit..

Puss!

2009-11-12 @ 11:58:25
URL: http://ylmetott.blogg.se/
Postat av: sofija

Haha, ja du vad säger man. Kevin stod på balkongen för några år sen och skrek till en granne att han hade ätit FITTA. Det han egentligen menade var pizza och jag fick skämmas lite:)



Underbara ungar, vad vore livet utan då!

2009-11-12 @ 16:01:33
URL: http://metrobloggen.se/sofija
Postat av: Ida

HAHAHAHAHAHAHA gud va jag skrattar, ser framför mig hur han skriker EGEN KUK!!! Hahahaha och Kevin då, Han har ätit Fitta! hahaha....å gud, va roligt!!

2009-11-12 @ 19:35:56
URL: http://idlur.blogg.se/
Postat av: Erika

Ja dom är UNDERBARA dom små liven.....

2009-11-12 @ 22:49:21
URL: http://metrobloggen.se/ameliaakillesmamma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0