★ holabaloo

Jag tycker att det känns lite som julafton varje månad när lönespecen kommer. När man väntar på att den ska komma så man får se hur "mycket" man ska få i lön. Nu har KIN, (Klockgrossisten i Norden) som jag jobbar för börjat med lönespec på internet. Det är ju smidigt och dom sparar nog sjuka summor på det men vet inte om jag gillar denna framtid vi ska leva i. En liten lönespec på posten är ju som ett handskrivet brev- som också dött ut. Allt är bara dator och internet. Till och med husdjuren, jag har virtuella fiskar istället för riktiga ;)
Jag känner mig så gammal. Men jag vill gärna bevara lite av det vi har. Som våra gamla namn. Nu ska alla barn heta så nya och sjuka namn som möjligt. Någon hade ansökt om att döpa sitt barn till Adolf Hitler. Ja, visst det är ju egentligen ett vanligt namn, men kanske en aningens besudlat? Inte vill man väl att sin son ska heta Adolf Hitler??? Kan ju inte va av kärlek. Och en annan ville döpa sitt barn till Token?? Sen då, Prosit och Blyger?

Jag har fått ett vaccinationskort för gris sprutan...Jag tillhör en riskgrupp stod det. Ringde och kollade upp det och dom som suttit och gått igenom varenda stackars individ i Sörmlands län tyckte att jag tillhörde en riskgrupp pga av mina trasiga leder. Om jag får grissjukan så kan lederna tydligen bli helt kaputt. Det vill ju inte jag! Vissa dagar klarar jag mig knappt genom dagen, hur ska det då bli om detta inträffar?
Så jag får svälja min stolthet och erkänna att jag, på Tisdag ska vaccinera mig! Huvva...

Idag blir det Slöddertälje med La Familia. Köpa födelsedagspaket till Benjamin, storhandla och lite sånt.

Nu ringde Camilla!

Tjing!

Kommentarer
Postat av: Jennie

VAA? Här har de minsann inte skickat ut papper till mig som är i riskgrupp utan sånt får man hålla reda på själv, med hjälp av media som de säger på vårdcentralen idioter

2009-10-23 @ 20:45:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0