★ Strutspenis

Sitter här och väntar på att Micke ska komma hem. Längtar SÅÅÅ tills imorgon när vi får vakna upp hela familjen i lugn och ro utan att någon ska iväg till jobbet. Underbart. En hel dag med familjen, kan det bli mer underbart!

Har jobbat idag, när jag satt i min ensamhet och käka lunch så hörde Ange av sig så vi gick och tog en fika. Hur trevligt som helst!! Var ju sjukt länge sen vi sågs. FÖR länge sen. Vi börjar bli gamla =)

Det gick jätte bra att lägga Wille idag, han sa till själv, stängde av tv:n och gick upp och borstade tänderna *fniss* Fast det är ju inte så intressant för er att veta... Finns ju aldrig något att skriva om. Därför man bloggar så sällan.
Vad kan man möjligtvis skriva om som är intressant? Jag fick julgranskulor av chefen idag... Va det intressant? Fick julgranar också. Köpte en penna till Wille. Ett skelett som boxas och blinkar.

Händer ju ingenting i mitt extremt roliga liv. Antingen jobbar jag eller så går jag bara hemma och vankar. Så extremt roligt att vara jag emellanåt. Kanske ska skaffa lite vänner? Moaahahaha. Jag och mina katter. Fattas bara en virkning också.

Nä ni, nu ska jag äta nåt jätte gott...ska inte säga vad för då får ja utskällning av er sen. Hoho.

mmmmmm.....


Kommentarer
Postat av: Sara

Ida, jag ska inte skälla på dig fast jag vet vad de är! =) tihi...och du, du har ju mig som vän, men du får ju fanemej höra av dig nån gång!!! ja börjar bli lite ledsen i ögat snart. Vill ju leka med dig juh!!

tycker du är en bra vän i alla fall fast du suger på å ringa!!!

ta hand om dig...kram***

2009-10-22 @ 23:16:26
URL: http://saraeeeriksson.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det är väl inget fel med en virkning? :)

2009-10-24 @ 10:28:20
URL: http://www.handlashantverk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0