★ Växtvärk



Min skrutt som vaknade av växtvärk. Ingen ovanlighet i detta hus! Bar ner han till soffan och i med alvedon sedan somnade han skönt. Jag är trött och vill gå upp till sängen men jag kan ju inte lämna honom här nere. Och att bära upp honom för trappen när han sover är stört omöjligt! Fick knappt ner han för trappen ;)

Cattis har varit här och myst med oss. Hon köpte med sig lite gott så har vi tittat på idol. Jag har gödit henne med min lasagne. Som var pepparstark =D Hehe *oops* Men den var god ändå! Wille proppade i sig och ville ha mer.

Jag längtar till Oktober, då kommer "min" frisör och ska klippa frilla på mig! Vill ha frilla nuuuuuu!!! Håller på att sparar ut till min normala hårfärg nu, så jag kan slinga den ljust sen...Den har växt ut en bit och det är bra =D

William älskar Iris! Han tycker verkligen om henne. Han ska göra ALLT! Sitta bredvid i bilen, vika ihop och lyfta in vagnen, köra vagnen, blanda mat, skaka flaskan, ge maten. You name it. Tycker om denna bild massor. Wille ser så tillfreds ut =) Å han ser inte ut som 3 år? Ser ut som en tonåring ;)

 

Jag ska nog spela tv spel tills Micke kommer hem, vågar ju inte lämna soffan ifall han rullar ner och slår i bordet.

 

Puss å hej.


★ åh

Väntar på att El Doktoro ska ringa! Jag känner hopp, jag känner hopp, jag känner HOOOOOOOPP!!!!!

★ Kommisarien och havet??

Jobbat extra idag...Fick förfrågan om att jobba extra imorgon också men det går ej för sig för då ska jag vara barnvakt till Irisen. Ställde in kurator tiden så här ska mysas!! Vi ska bland annat till Fitri och palla plommon. Jag ytnyttjar hennes träd. Skit bra! Så ska vi självfallet ut och gå. Pussas. Kramas och sen har väl hela dagen gått =D
William ville ha hem Irisen redan idag *tihi*

Idol ikväll var ju grymt! Sjukt bra han den där som skrivit låten själv, jag vill höra MEEER!!!!! Jag rös enda ner till tårna. Åh. Ida musik. Lovely. Äkta.

Försökte se på den där nya serien "Kommisarien och havet" men jag kunde inte se klart! Fy faaan vad pinsamt dåligt det var! DUBBAT!!?? Hallå?? Varför? Finns ingen logig i det hela? Handlingen och skådisarna var väl en bra idé, men dubbningen? Förstörde ALLT! Ska man kolla så ska man kolla textat på ljudlöst. My lord...

Sitter här och fryser. Det börjar bli dags för att sätta på värmepumpen. Då är det ju bevisat att det är höst *snyft*
Och på jobbet förbereds det för JUL!! Herregud...Usch. Jag förtränger och förnekar och tittar på de fluffiga, gröna träden ett tag till... Innan de bli grå, nakna och dystra. Låt oss hoppas att det blir en kall och snöig vinter. typ 5 minus och snö. När det är 20 minus och inte en snöflinga så är det ju horibelt.

Nähepp ni ungdomar. Måste ladda upp för plommon SM inför imorgon.

Tjing. Tjong. Kines kalsong.


★ meh

Braskamin etanol

Min kamin är nedsatt på halva priset!! ååååååå. Den kostar bara 600 kr nu ju! Jag önskar mig när jag fyller =D

Bubbelbad med massagefunktion

Eller denna? Kostar bara 10 lök!

Jag vill ha så mycket...Om man ändå kunde vinna lite pengar? Eller ärva från en människa man aldrig träffat.

Vad kan man göra ikväll? Micke hostar som en dåre. Han är nog allergisk mot mig för han har inte hostat under tiden jag var på jobbet...hmmm...

Körke.

★ Guten Morgen

Kvart över 7 vaknade William. Som inte kom in till vårat rum för att gosa, utan gick ner och satte sig i soffan.
Nu sitter han ingosad i en filt och tittar på barnprogram. Jag är helt slut idag, igår var jag utvilad och avslappnad och nöjd hela dagen men idag sitter jag bara och gäspar... Har så ont i bröstet. Obehagligt, det strålar ut runt sidorna, men är värst under tuttarna.
Micke har snart hostat ut sina lungor tror jag...Och han som ska på kalas idag, det är nog bäst om han håller sig hemma. Men orka lyssna på hans extrema hostningar!! Hjälp...

Jag fyller år nästa månad! =D Då önskar jag mig virke till en trall! haha, jag är så vuxen ;) En trall på framsidan med fina möbler på, åh, vilken dröm =) hihi. Jag brukar inte önska mig saker på mina födelsedagar men i år har jag en hel lista ;)

William sitter och läser Hemmets Journal *asg* Plutt... Den tidningen är fan bra, bättre än Vecky revyn och annat sånt där skräp. Ytliga tidningar som handlar om smink och bantning. Nä du, Hemmets Journal innehåller det som alla andra tidningar glömt. Ja jävlar, ett under att jag fyller 25, borde va 45 ;)

Ska nog bli skönt att jobba för Mickes hostningar är så HÖGA och jobbiga! oooooooh.

Vad ska man skriva om? Händer ingenting i mitt tråkiga liv...Blä.

★ körke

Kuttaperkalum, kuttaperkalum. Kutta kutta kuttaperkalum.

Jag får spasmer av att sitta inne. Brööööööööööööööööööööl.

Mmmm....Ketos. Nån som vill hångla?

Röv.

★ Ut och in



Kenzie och Prinsen



Pose by Kenzie (lät som ett varumärke?) haha



Världens underbaraste Sofija



Fitri, du är så fräsch! Spy tunga...



Och den bästa av världar.

Vad vore jag utan dig? Min älskade William.Skit ungen som jag vill stoppa i soptunnan varje morgon innan dagis för att du jävlas med din stackars mamma. Hoppas att du får ett syskon någon dag...Tyvärr känns det helt jävla omöjligt. Jag är så bitter och förtvivlad så jag ibland inte vet var jag ska ta vägen.
TACK och lov för mina underbara vänner som lyssnar och stöttar. När ni pratar om det med mig och frågar hur jag mår så betyder det mer än ni tror. Och lilla PluttFia som kollat upp äggdonation. Vad kan jag säga?
Jag älskar varenda en av er och ni vet precis vilka ni är =)

Tack för att ni finns i mitt liv.


★ Höstmys

Halsbrännan håller i sig. Direkt efter en måltid så bränner det skönt i halsen. Tycker att magen borde ha vant sig vid LCHF dieten men det verkar inte så. Frågan är bara hur länge jag pallar att ha det så här. Trivs bra med att äta mycket fett för jag håller mig mätt genom dagen. Inte samma hungerkänslor som föut. Men denna halsbränna och illamående mage är ingen höjdare.

Varit på Ikea idag, shoppat loss med alldeles för mycket pengar och är arg på migsjälv men nu är det försent. Har bara mig själv att skylla. Men måste medge att ångesten inte är liten.



Fin lykta, ska inhandla 2 till. Har ju så lång fönsterbräda.


Satt upp en hylla i sovrummet. Den ser sned ut på bilden men vattenpasset motbevisar det ;)


Nya gardiner

Prisvärda ljus stakar, värmeljus och stearinljus i samma.


Köpte även tavlor till sovrummet men dom har inte kommit upp än.
Påslakan och sånt där inhandlades också...


Nu ska jag sluta blogga och krypa in till man som ligger och väntar på mig i soffan.

Puss på er!

 

 


★ Halsbränna!!!!!!!!!!!!!!

Idag är jag hemma från jobbet. Har FORTFARANDE HALSBRÄNNA!! GAAAAAH!!!!!
Fick sova sittandes inatt, så fort jag la mig ner så blev det mycket värre. Om man kan känna den brännande syran åka upp och ner så var det precis vad jag gjorde igår. Jesus.

Inga mer Nutrilette nu, måste vila magen. Sist jag bantade på Cambridge så pajjade magen och jag hamnade på sjukan i 4 dar. Vill inte gå igenom det igen. Inte värt att förstöra sin kropp... Jag har komponerat ihop min egna diet. Som jag vet fungerar för den har jag använt förut. Men då gäller det att hålla sig till den också!! Inte riktigt min starka sida. "Men åh, nu är jag ju smal, då kan jag äta godis!"  Sen är man tjock igen.

Jag vet inte vad jag ska göra med min halsbränna? Ska jag gå till doktorn? Emellanåt kan jag inte prata för det sticker så mycket i halsen. Det här tar verkligen av min energi.

William har börjat små hosta lite, så det är bara en tidsfråga innan han blir sjuk på "riktigt".

Jag får panik. Jag får verkligen det!!!!! AAAAAJJ!!!!!!!

RSS 2.0