★ kärlek

Jag är så otroligt kär i dig Mikael Neiberg. Tack för att du vill spendera ditt liv med mig. Du är min bästa vän, mitt livs kärlek. Du är allt! Tillsammans är vi oslagbara. Tillsammans har vi det bästa av allt- Våran lilla baban William. Ååååååå vad jag älskar dig!!!!!!

Började dagen med en frukost med Fitri sedan begav jag mig till min farmor då jag skjutsade henne till doktorn. Vi har haft en dag ihop och hon har gödit mig med sina bullar *mums* Kom hem vid 4, gjorde en lasagne sedan åkte jag till frugan och myste med henne =) Tillsammans har vi fnissat och jag lätt bokat upp nästa helg! Oh yes!!

Micke har nyss åkt till jobbet, han har börjat jobba ständig natt. Han är överlycklig!! Förhoppningsvis så ger det extra klirr i kassan också ;) Känns så konstigt att ha han hemma om dagarna...Är man ju inte van vid, underbart <3

Jag borde väl gå och lägga mig men jag är så sprallig. Jag är så lycklig, jag vaknar jätte tidigt på mornarna, jätte pigg, har lyckorus hela dagarna och känner mig så jäkla konstig! Det måste va för att min underbara fru är kär. Hon smittar sin lycka på mig...åh. Love you!!!! Vad vore livet utan Emelie Kenzie Eklund?

Vet inte vad jag skriva mer...Skriver bara en massa blaj känner jag.

Snart är dagen här. Då har det gått 2 veckor. Är så övertygad, om det inte är som jag tror så hoppas jag verkligen att jag inte stannar upp i negativa känslor. Men det får vi snart se...

Annars. Lyckorus.

Kärlek till er alla!!!

Kommentarer
Postat av: Sofija

Hihi, åh. Nu blir jag också alldeles lycklig:)

Du är bäst hjärtat och du förtjänar att må som en prinsessa. O Kenzie också såklart! Ni 2 är underbara och jag är så glad att ni är glada!

2010-03-03 @ 11:52:40
URL: http://justflippacoin.blogg.se/
Postat av: Kenzie

Älskade älskade du. Tack för att du finns i mitt liv <3

2010-03-03 @ 11:54:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0