★ Te Amo

Igår fick jag uppskattning på mors dag, middag på kolgrillen med mina bästa pojkar och sen en fin blomma till min ampel på framsidan. Solig och underbar dag! Tack mina älskade för att ni finns i mitt liv <3

Magen växer och frodas, undrar lite hur det ska sluta, ser redan ut som en barbamamma, men det är bara att gilla läget =)
Får mycket komplimanger från stamkunder på jobbet, det är roligt! Fast dom på Tidermans analyserar och glor och diskuterar min mage, man nästan hör "Är hon gravid eller är hon bara fet??"  Jag har lust att skrika, JA jag är gravid, det räcker nu. Bjud på en bulle för fan!! =P Fet är jag ju också, så det blir 50/50= Barbamamma.

Imorgon ska jag äta lunch med mina bästa snuttgummor, Sofija fyllde år i lördags så jag ska bjuda på en födelsedagslunch. Hoppas på soligt väder så vi kan sitta ute och njuta. Tjejer, hur blir det med min present? Jag fyllde år i Oktober =P
Middag och bio? Jag vill jag vill jag vill! =) Kryssning känns inte så aktuellt med bebis i magen...hoho.

Har inte mått så bra på sistonde så imorgon ska jag till svärmor och ta blodtrycket. Bra att hon har allt sånt så kan man smita in på hennes kontor och checka läget när man är orolig. Då sa hon att man kan lyssna på bebisens hjärtljud med hennes den dära vad det nu heter. Hoppas vi hör något!! Wiiiiiiiii!!!!! Testade med ett Angel sound men man hörde ingenting...inte ens mina bubblande tarmar ;) moaahahaha.

Guuuuuuud vad jag är kissnödig, jag är ju ständigt törstig så jag dricker och dricker och dricker lite till. Vilket resulterar i ett jäkla massa kissande! Vaknar på nätterna och har sprängont i magen, bara å springa!

Hmmm...jag hade ju tänkt att blogga om massvis med saker ju? Men har glömt bort vad det skulle vara... Bilderna sätter jag in nån annan dag, orkar inte föra över nu. Ska gå och duscha och knoppa. Hoppas på att William smiter över till mig inatt, han gör ju aldrig det längre! Kommer bara in när han sovit klart och säger god morgon. Han är så stor... Jag kan inte förstå det! Han är ju en bebis??

Nähepp, skrubba feetarna som stinker Urban.

Puss på er.

★ Oooops

Jag lever i ett ständigt lyckorus. Denna känsla är så härlig! Jag är verkligen så jäkla lycklig i mitt liv, jag har allt man kan önska sig! Jag är så tacksam för allt. Detta är världens bästa liv att leva! Älskar er.

Igår hade vi familjen finn/asiaterna här ;) Vi grillade och åt mumsigt, lekte med barnen i lekparken, åt glaaaaass *dregel* Jag blev så mätt så jag bara satt och stirrade. Haha

Fick böter igår, jag är ju så dum så jag kör utan bälte alltför ofta. Jag har nog bara bälte på motorvägen? Jag är allt för slarvig och det fick jag böta för igår, 1500:- Men jag är inte bitter, jag får helt enkelt skylla mig själv =P Bara betala och sona för sitt brott. Det var inspektion av bilen också, kollade däcken och sådär. Skönt att man har nya bilar så man slipper oroa sig! Tur att man har bättre med pengar nu för tiden så det blir inga problem med räkningen men lite roligare skulle man kunna ha för pengarna? =P

Fick massa tjockiskläder av Micke i Torsdags, helt underbart, min nya BH är guld värd!!! Tack snälla älsklingen för allt fint jag fick av dig! Du är bäst!

Nähepp, nu ska vi äta frukost sen ska vi ut på jakt efter nya utemöbler! MÅSTE ha det... Blir smått galna här hemma!
Och så måste jag köpa massa blommor till altanen, på Västerljungs handelsträdgård. Men det kanske vi skulle göra tillsammans Fitri? Tisdag blir bra för då är jag ledig och fått lön =D

Hej då alla underbara människor!!

Puss

★ Underbar dag

Påbörjade dagen med att äta frukost ute på altanen. Min lilla skrutt till son sov till halv 9 idag också, låg vaken en halvtimme och väntade på att han skulle komma tassandes från sitt rum.



Youghurt med banan och äggmacka

Jag, Fitri, Bella och William var ute till skogs för att plocka blommor till David. Årsdagen var igår men jag valde att åka dit idag istället, tänkte att det skulle vara skytte trafik där igår.



4 buketter från oss. Vila i Frid David, du finns ständigt i våra tankar!

Det har varit helt underbart väder nu i 2 dagar, sa bara pang så var buskarna gröna.
Så underbart! Vi har verkligen varit ute hela dagen. Förutom när jag bakade bullar men då
satt William i sin pool och skvätte vatten på sin far. Men insåg att vi verkligen måste köpa större
pool. Haha, bebispool AB.







William imorse med sitt älskade Nintendo Ds. Hihi

Rebecca har varit här idag och klippt mig! Hon jämnade till min hockeyfrilla så det blev en helhet. Trodde nästan det va kört, men på en kvart var det gjort. Skickligare frisör får man leta efter! Längtar tills håret på sidorna växer ut mer så jag slipper glappet där... Vill ju så gärna va fin i håret.



Hektor tar en middagslur. Jaaaa, jag är medveten om att jag har julstjärnorna kvar =P Jag har inte hjärta att slänga levande blommor! Kan inte någon göra det åt mig när jag inte ser och ställa dit någe nytt?

Nähe, guuud va klockan är mycket. Time to hit the sack! Om jag får sova nåt vill säga, Hektor gillar att jama. Jobbigt AB. Kapa bollarna kanske? Fast det kanske man inte gör på raskatter? Vad vet jag, jag är ju rutten =D

Tjingeling alla dårar! Imorgon blir en underbar dag!

★ plupp

*gäääääsp* Lite slö idag känner jag! Syrran fyller år idag, ska dit och käka lite mat senare.

Har en kissemiss här hos oss, han får bo här tills han får ett hem. Micke vill ju ha kvar honom såklart. haha. Jag med såklart men det är en pengafråga också, har mycket utgifter nu med trasiga bilar och renovering. Det är en helig birma så han kostar några tusenlappar.



WOW! Han låg NÄSTAN still. haha. Galnare katt får man leta efter, har glömt bort hur kattungar är. Han är överallt och ingenstanns samtidigt. ;)

Har haft ruggigt ont i magen länge nu, kan va magkatarren, men det sitter på sidan och där brukar det ju inte svida... Gör ont över levern, jag har ju haft dåliga levervärden förut så bläääää. Men men, jag lever ju iaf ;)

Hockeyn va bra igår! Sista målet var najs, såg inte att den gick in, BANG sa det så åkte den ut igen.

Jag vet inte alls vad jag ska skriva, jag bara svamlar- som vanligt.

Blaj blaj blaj

Hej då

★ tjohooo

Nämen nu lyser soooooolen! Vilken lyx!!  Jag skulle skriva nåt men glömde bort, jag går å pussar på mina grabbar istället.

Puss å hej så länge

★ bitter

Jag är trött, grinig, sur, trött, trött, trött...Sa jag trött?  Seriöst, jag vet inte hur länge det här går? Jag ger allt på jobbet men sen när jag kommer hem orkar jag inte hålla ögonen öppna. Då är jag bara vresig. Försöker vara trevlig, för det är ju inte deras fel, men ALLT är jobbigt. Det är tillochmed jobbigt att sitta upp. För jag orkar inte. Orken är totalt borta. När jag inte heller kan äta smärtstillande så känns det som att kroppen faller isär. Rygg, ben, knän, fötter, armar, händer, fingrar, ALLT värker. Hur ska jag orka? Vad har jag gett mig in på?  Stackars Micke får ju göra allt medans jag bara jobbar och sover. Vilket också resulterar i att hemmet är inte så fint som jag är van vid. Men som sagt, ork för att städa??? Herregud nej. Jag har inget liv. Okej, nu har jag gnällt. Kan någon leverera en iskall burkcola till mig då? Och en apelsin.

Var på inskrivning idag, väldigt mycket trevligare barnmorska än de 2 tanterna i Trosa. Jag valde att gå på kliniken istället, där har dom tätare kontroller och skulle något verka avvikande så skickar hon bara ner mig till min läkare. Känns tryggt och bra. Och supergullig var hon!

Huvudvärk- IGEN. Seriöst, jag ooooooorkar inte.................................................................................................

★ Joraaa satteeee....



Saknar vår Spinkis... Men ångesten börjar avta, vilket är skönt. Känns så konstigt för det är så tyst här hemma, inget brandalarm som ligger och skriker. Nätterna är tysta, har nästan glömt bort hur det är med tysta lugna nätter...

Tjockis däremot, hjälp vilken gosig katt! Han har blivit helt galen i gos, ligger på golvet och åmar sig och kurrar som en hel traktor! Förhoppningsvis så trivs han som ensamkatt.

Imorgon ska jag få se bebisen för tredje gången! Åh =) Min läkare ville ta en till titt så varsågod, glutta på, jag säger inte emot! Jag längtar tills man ser att det är en bebbe, just nu är det bara en klutt. Åååååå våran lilla beeeeebis. Det är så overkligt så jag blir tårögd! Tänk att vi ska få en liten underbaring till. Det kommer bli kaos and I love it!!! =P Närå, men alla vi är så pass lugna så jag tror nog att det kommer gå smidigt och fint med en till. Varför ska man intala sig annat =D
Jag har bestämt att det ska bli en tjej, bäst bebben lyssnar ;) Men vad underbart med en till pojke om det så blir. Det spelar ju verkligen ingen roll, och när man får bebisen i famnen så har det verkligen ingen betydelse, man är ju bara så jäkligt lycklig. Väntan till December blir oändlig. Håhåjaja.

På Fredag ska jag, William och pappa till Kullbergska i Katrineholm där de ska bestämma om William ska få sitt ljumskbråck opererat eller inte. Han hade en tid förra fredagen men det blev avbokat för läkaren var fast utomlands pga av askmolnet. hoho, stackars sate. Man ska inte ut å resa, det är farligt ;)

Men jaha jag ska faktiskt gå och lägga mig nu, med lite illamående som ligger och gror. *GÄÄÄÄÄÄSP*

Natti natti!!



Men min gravid tidning va visst ockuperad.

RSS 2.0