★ mupp

Sitter här och hostar. Var så glad igår när jag typ var frisk. Hade mensvärkssammandragningar hela dagen med brännande tryck mot ryggen. Gick då ut på en RASK promenad och när jag kom hem så la jag mig en timme. Det höll i sig när jag vaknade så vi åkte in för en kontroll. Öppen en ynka cm men livmodertappen är inte utplånad än så dom funderade på att mjuka upp den med en gel och starta processen. Men efter en överläggning med nattpersonalen så bestämde de sig för att skicka hem mig och vila idag för imorgon har jag mitt planerade igångsättings samtal med chefsläkaren på specialmödravården. Så imorgon beslutar vi hur vi ska göra! 12 dagar kvar nu till beräknat... Tänk att hon snart är här?
Ja iallafall, det jag skulle få sagt var att det enda den där raska promenaden ledde till var att jag blev sjuk igen! Pressade mig för hårt. Men hoppas det går över fort =)

Har svettats som en gris hela natten så jag ska ta mig en dusch snart. Och tvätta sängkläderna!

När jag och William var ute igår så frågade han varför snö glittrar. Kan nån hjälpa mig hur jag ska svara på den frågan??
haha

Just nu sitter han och äter Lauantai lördagskorv direkt ur förpackningen. Han fullkomligt älskar det pålägget, smygfinne som han är =P

Han får vara hemma från dagis denna vecka också, fjärde veckan gillt =) Myselipys!!

★ 14 dagar kvar

MiniMicke sover sött och Micke sitter i bilen på väg till jobbet. Här sitter jag...känner mig alltid så ensam på kvällarna.
Men på ett sätt är det ju skönt också. Jag har varit så stressad på kvällarna och nätterna den senaste tiden, men jag har försökt att lugna ner mig. Hitta harmoni och NJUTA av den sista tiden. Istället för att bara känna stressen "föda föda föda fööööööda nuuuu" så försöker jag att andas lugnt och njuta av tystnaden. Att få vara för mig själv. Kunna göra vad jag vill- i stort sett. Kunna ligga i sängen och lösa mitt korsord i lugn och ro. För snart kanske jag saknar det, när vardagen som 2 barnsmor rullar på? Men nu när man börjar slappna av så blev man ju sjuk istället ;) Alla vi 3 är sjuka, men det är ju lika bra att vi blev det nu iställer för sen när bebisen kommit. Men det är ju så drygt att vara sjuk! Halsontet släpper ju aldrig och imorse när jag vaknade var jag så otroligt ynklig. Hade så fruktansvärt ont i örat. Och nu i dessa kalla tider som kommer Fibron som ett brev på posten. Men den har jag lärt mig att leva med som tur är =)

Förutom allt stress och onda halsar så mår jag bra! Svullen och svettig, precis som med William =) hihi. Jag känner mig inte som den vackraste personen på jorden men inuti mig väntar världens vackraste tös. Våran efterlängtade flicka...
William har sovit hos sin farmor inatt och när han kom hem så fick vi båda en varsin puss och kram. Sen pussar han min mage och säger "Jag har saknat dig lilla bebis". Kärlek på hög nivå =)

Har inte så mycket att skriva om då vi bara varit hemma och hostat... hmmm.... tralalallaaaaa...Nä inget kul att skriva om.

14 dagar kvar!!

Puss

★ Min Mormor...



1 Maj 1928 - 23 November 2010

Jag älskar detta kort på mig och min mormor, jag ser bara kärlek och mys.
Min älskade mormor somnade in i tisdags och för mig kom det som en chock.
Hon vandrade hem till tryggheten och till sin saknade make som väntat i 30 år från andra sidan.
Jag har gråtit så otroligt många tårar men den tröst som finns är att hon valde det själv, låter knasigt men det var hennes beslut, hon ville återvända hem. Och hon påbörjade vandringen hem i snöstorm- hennes absoluta favoritväder. Jag nästan ser henne framför mig, i ljuset, där hon tar ett djupt andetag och ler, tar steget ut i stormen och möter upp morfar. Tillsammans är dom nu och inget kan väl vara bättre än det?

Jag tror att hon har varit här och hälsat på. Igår när vi klippte Wille så var vi alla tre inne på toaletten och skrattade och myste, då släcktes lampan. För att sen tändas igen! Ja, tillfällighet kanske, men jag väljer att tro på att mormor sa Hej för jag vill det. När jag sa det till min lilla mamma idag så berättade hon att  kranen hos min syster helt plötsligt hade satts på samma dag! =) Då visste jag att det är min gulliga mormor, för hon har hela tiden sagt till mamma att hon ska hälsa på den dagen hon går över till andra sidan.

Jag älskar dig mormor och saknaden kommer alltid att finnas här. Precis som för farfar...och David.
Döden är oundviklig, men den är så overklig ändå.

Nu är jag orolig för min kära mor. Som nyss kommit hem från sjukhuset också, med sitt farligt höga blodtryck.
Hennes sorg... Önskar man kunde göra något? Men man står ju bara bredvid och ser på när hon sörjer? Vad kan jag göra? Känner mig så värdelös. Varför kan man inte trolla?? Mamma, jag älskar dig så otroligt mycket så du anar inte!!!!! Det gör så ont att se dig ledsen =(


★ Möhö

Somnade vid 00 inatt och gick upp kl 03. Känner mig lite sliten. William är sjuk stackarn. Han vaknade inatt och grät att det gjorde så ont i hans öra. Åååå nej inte öroninflammation OCKSÅ tänkte jag...Så det var bara att boka tid och visst har han öroninflammation...Och ögon infektion...och krupphosta...och snorig. Ja jo, trevligt va. Micke börjar bli sjuk. Men jag som sover bredvid min hostande sjukling och är med honom hela dagarna känner inte ett skit till att bli förkyld. Jag blir aldrig sjuk så jag är inte ett dugg orolig heller. Men bara för det så är jag väl dödsjuk på förlossningsbädden?



William och pappa ritar...Eller färglägger =)



Så här ser man ut efter att ha ätit pizza... Hur gammal är jag??



En trött lurv



William byggde en koja imorse när han hade lite energi. Nu är han nedbäddad i soffan.

Och vad var det nu jag skulle skriva igen?? Varför ska jag ALLTID glömma bort?? Gaaaaaaah!!!

Mupporvar man är då...

Jag ska beställa ljus från PartyLite, nån som vill beställa med mig?

★ oj vad text

William har varit hemma denna veckan, min lilla sjukling. Och han blir hemma nästa vecka också, hade varit skönt att ha han på dagis så jag får vila sista veckan innan det är dags för förlossningssamtalet och få ett datum för igångsättning. Men har man en underbar sjuk liten kille så är det smällar man får ta =) Klart han ska vara hemma lille Olofen, som har ögoninfektion, är snorig och hostar massvis. Ingen hostmedicin har vi heller! Och Apoteket är stängt, men tror dom har på Ica här i byn, ska brumma dit snart och glutta =) Mamma älskar dig min lille sjukling <3

I förrgår var vi i Nyköping och köpte kläder på Polarn till bebisen, fick hem en bonuscheck på 123 kr så det blev en rosa långärmad body med tillhörande byxor på rea. Så jag behövde inte lägga ut nåt knappt. Då köpte vi även längre hängslen till Willemans termobyxor så kanske dom inte skär in i hans stjärt och inte blir fullt så korta på honom *s*
Köpte även ett par mamma mjukisbyxor som jag även kan ha efter förlossningen. Och på BB framför allt! Inget som sitter åt, tog en storlek större så dom fladdrar lite härligt.
 Vi begav oss till Willys och handlade sjukt mycket mat och även schampo, duschkräm,borste, deo, cigg och tandkräm till min lilla mamma som låg på sjukhus =( Min stackars mamma har haft ont i ryggen ett tag och både jag och pappa sa att hon borde kolla upp det för smärtan satt över njurarna. Men min mamma är ju en tvättäkta finne så då går man inte till doktorn ;)
Men döm till min förvåning att hon faktiskt gick till doktorn WOHOOOOO =P Bra morsan! Och dom skickade henne till akuten där dom röntkade hela hon och till slut hittade njursten! Aj aj. Stackars lille mamma <3 Hon blev inlagd i 2 dagar med dropp.
Men jalla!! Vad lätt det är att skriva när man har en Olof bredvid sig som bara babblar babblar babblar och tok babblar lite till. Men nu är iaf lille mamsen hemma igen och får sova i sin säng, utan en massa snarkande tanter och en som jämt trycker på larm knappen. Haha ;)

Igår var vi Tälje och köpte julklappar till Kim, men än är det inte färdigt =D Hihi, är du nyfiken Linda?
Kollade även tv spel i Moraberg men det är ju skadat dyrt i affärerna ju?? Vi beställde från nätet istället... Enorm prisskillnad!!

Nu har jag kommit av mig 711 ggr av min son som ständigt avbryter mig, känner mig helt grötig i huvudet!

Har sovit som en kratta inatt, jag är så enormt färdig med att vara så här HUGE!! Går ju inte att sova, allt är obekvämt och det känns som jag krossas av min egna vikt. När jag var gravid med William så mätte min mage efter 40 fullgångna veckor- 36 cm. I V.36 nu med bebisen så mäter jag 37 cm!!!! Och den blir ju inte mindre. Shit, va hände liksom. Förväntad vikt på bebisen var i V36, 2640 gram men hon vägde 2800 gram. Och ändå säger många att jag måste ha en väldigt liten bebis? Eeeh, nä, den är större än förväntat ;) hehe.

Vill bara få igång skiten nu så jag får hålla henne i min famn. Men nu när Wille är sjuk och Micke går runt och huttrar och småhostar så är det ju inge bra om hon kommer ut till den här sjukstugan! Gaaaaaah!!! Hon kommer aldrig komma ut =(
Jag är så färdig med det hääääääär........... 21 dagar kvar. Känns som eternity itself.

Benjamins julklapp är färdig nu också... Gud vad bra! Allt är typ klart, lite återstår med Kims men det är inga konstigheter.
Känns jävligt fint att allt är klart. Blir ett par till till William såklart men det köper vi när vi ser nåt som passar.

Det enda som fattas till bebisen nu är babywatch (heter det så?) och underlag till skötbordet.

Nä usch vad jag skriver massa blajtext utan bilder. Blir så jobbigt att läsa.

Jag går och duschar istället.

★ bm

Idag har William varit hemma från dagis, han är en feberkille den lille stackarn! Men vi har iaf varit ute idag, jag krattade löv och han plockade upp =) Sen lade han sig framför ytterdörren "ska bara vila lite" och då insåg jag att han inte är så pigg som han gärna framstår. Min lilla plutt <3

Varit hos barnmorskan idag, alla värden var super!

Socker: 5,0
Järn: 135
Blodtryck: 135/86
Hjärtslag: 145

Huvudet ligger långt ner men är ruckbart ännu...

Imorgon ska jag mysa med bästa Sofija! Vi ska äta MASSVIS med gott, dreglar bara jag tänker på det!

Nu vill min feberkille ha glass. Och det ska han naturligtvis få!

★ oihbgyuf

Men KUL. William nya termobyxor har blivit för korta. GAAAAAH.

★ Woooooo

Glutta in min nya sida =D Wooooooo! Micke undrar varför jag valde en sån konstig bild på honom... Men jag var helt tvungen att svara "Men Micke, vi har inga normala bilder på oss, varför tror du jag låter min gamla bild sitta kvar för??"
Och det stämmer ju, vi är helt vrickade på varenda kort! hahaha. Nya bilder kommer sen när Fridmärt anlänt...

Inatt har jag haft natten från helvetet och om jag skulle skriva allt här så skulle ni få läsa i 3 timmar.
Sov i 4 timmar när jag lämnat William på dagis iallafall... Men hur det blir imorgon vetifan, William blir nog hemma från dagis så jag får vara vaken hela natten+ dagen. Gråter bara jag tänker på det =( Och snart kommer en bebis. Jag tvivlar så starkt på mig själv. Hur ska det gå? 2 barn liksom...herregud, jag kan inte föreställa mig hur jobbigt det kommer att bli. Vad har vi gjort? Lite sent nu....men fasen...Är så nervös för hur livet som 2 barnsmor kommer att bli... Tankarna snurrar så man blir gråhårig. Men visst är det väl normalt att känna som jag gör när man är nära det nya livet? Minns att jag gjorde det med William också... 2 barn. Gud hjälpe mig...

Har varit och tänt ljus på Davids grav. Det känns så fulländat nu när stenen är på plats, så fint!
Du är saknad David, fasen att det skulle bli såhär =(

Måste ta 2 alvedon, har ont i gallan fast den är bortopererad. Konstigt fenomen det där....

★ svullo

Mina ögon går o kors. Funderar på att sova medans William ändå är på dagis...Meeen det är ju så fint väder ute! Fast vad ska jag göra ute? haha...mmm....Hjula kanske? Springa spåret...

Jag är i V.37 nu och det är 26 dagar kvar till förlossningen... Låt det gå fort? Jag vill träffa bebis nuuuuuuuuu!!!
Har inte tålamod att vänta längre =D Jäkla unge att hålla oss på halster såhär ;) wiiiiii

Igår åkte jag och Cammen till Carro och käkade lunch, shit vad vi åt?? Hahahah hjälp! Men det var såååååå gott!! Jag åt mest av alla, har varit relativt liten i maten under graviditeten men så här på slut tampen så kan jag nästan äta hur mycket som helst!! Lite läbbigt för nu är det bara inte 4 kilo längre jag gått upp, nu är det 10 kilo!! Mamma miaaaaa.... Vet inte var det här ska sluta?? Men jag är ju så hungrig, måste äta, annars dör jag känns det som! Någon som har någe tips på hur man kan minska på matintaget utan att lida?

Gaaaaah jag är så svullen!! Mina strumpor skär in i benen så dom nästan försvinner. När jag står upp är mina fötter och knän alldeles vita. Fingrarna ser ut som vit-röda stora svettiga manslabbar. Haha, jag svettas konstant och mina lökringar blir bara större för varje dag som går =D JAG ÄR SÅÅÅÅÅ SEXIG som preggo nu sista veckorna. Halleluja, nån som vill hångla?? hahahaha fiii faaan. Värst är att jag är svullen i fejset också, stor röd näsa och stor hals (!!). Läpparna känns sprängfärdiga... Ansiktet går ju inte att dölja som resten. Tror jag håller mig inne tills det är dags så jag inte skrämmer er =D
Men men, så här var det med William också, en del av grejjen för vissa antar jag. Bara Fridmärt mår bra så är det skitsamma <3

Nähe, om man skulle ta den här El Gigantico magen och slumra ett par timmar eller 3? =) Jajjemen!

★ 30 dagar

Igår var vi på tillväxt ultraljud. Det var helt fantastiskt att få se vår bebis så detaljerat i graviditetsvecka 36.
Bilden var så fin, inte så där svartbluddrig som vid rutin ultraljudet. Bilden var grå och klar och man såg detaljer såsom tånaglar och näsborrar. Hon har mina plutläppar och min näsa. Det var så mysigt för precis när jag kände en spark så såg jag sparken på tv:n, hur foten sparkade mig och hur hon då spretade på tårna. Underbara lilla Alva-Linneá, vi längtar ÄNNU mera nu och det trodde vi inte var möjligt! Vi har längtat efter dig i flera år och nu ligger du i min mage?? Och SNART är du HÄR?? Herregud, hur gick det till? Allt känns fortfarande så jäkla overkligt... Jag drömmer väl bara? Och så en tjej, hur byter man blöja på en sån?? hahaha....Iiiiiiiiiiih!!!!! Rosa, rosa, rosa, rooooooooosa kläder i mängder. Yes =D

När jag låg där på britsen så sa jag "Hoppas bebisen vill visa upp sig så jag vet om jag gjorde rätt i att tapetsera rosa"
Barnmorskan bara skrattade och undrade hur vi kunde varit så modiga =P Men då sa hon "men jag jag tror ni gjorde rätt i rosa...TROR" Och 10 minuter senare så frös hon en bild och sa "KOLLA!! Det ÄR verkligen en flicka, här ser ni blygdläpparna, den klassiska "kaffebönan" som vi säger vid UL" Och ja, hennes kussimurra såg ut som en kaffeböna =P
Inte som Willes snopp som jag tyckte mig se vid UL, vi frågade aldrig och fick det aldrig bekräftat men jag tyckte mig se snoppen fladdra där! hihi.

Allting i magen var iallafall super duper bra, navelsträngsflöden och vattenmängder var toppen. LillStrumpan väger 2,8 kilo vilket var exemplariskt. Hon kollade njurar och hjärta och huvud och ja, allting. Det gulligaste var när hon visade hur bebisen övade på att andas "Titta vad fint hon rör bröstkorgen, hon övar på att andas" och det såg verkligen ut som att hon andades. Som sagt, vi fick se så himla mycket detaljerat och det var helt fantastiskt!!!

Idag har vi lilla familjen varit på Funhouse i Södertälje. William hade så roligt att det rann svett i ansiktet på honom!



Kör bil



Här inne var han GALEN! haha



Dessa vildingar =)



Hopp och skutt



Mmmmm med en kall glass



Mamma torkar svett =P

Nu ska jag natta lille William. Vi har haft fredagsmys och han är så trött. Ser full ut! haha =)

Trevlig helg på er, det ska jag ha iallafall =)

30 dagar kvar till Fridmärt <3

★ Lärka



Så här ser det ut när jag och William scrappat =) Han gjorde ett födelsedagskort till sin kusin och jag gjorde ett julkort till hans gudföräldrar. Det ser fortfarande ut såhär då jag snart ska sätta mig igen =) Jag blir lugn och avslappnad av att sitta med detta pyssel.

Igår hämtade jag ut mina nya glajjer, men dom glider ner hela tiden så jag måste in och fixa det. Ska ändå till Nyköping idag då det är ultraljud kl 15 =) De ska mäta vatten, kolla flödet i navelsträngen, mäta bebisen osv. Ska bli myyyys =)

Åkerbergs var här nyss och lagade frysen. Kylskåps delen hade han felbeställt så han får komma tillbaka när han fått rätt delar. Tror han hette Krister, as trevlig gubbe!



William hjälper pappa i garaget.

Det verkar som att Williams trots har gått över! Wiiihooo!!!  Han är glad som en lärka, sköter sig exemplariskt, tycker allt är roligt, och det bästa av allt- han vill äntligen klippa sig!! YES! Hans hår är så långt, sååå långt. haha. Gullefis <3

Idag ska jag steka potatisplättar till lunch. I förrgår åt vi hemmagjord potatismos och det blev så mycket över att jag ska steka plättar *mmmmm* Visst har man väl i typ ett ägg, lite mjölk och lite typ, potatismjöl? Eller har jag fått det om bakfoten?

Nähepp, har inte så mycket att skriva, även fast det känns så VARJE gång jag ska blogga. Men när jag väl börjar så sitter jag här och bara funderar på vafasen det var jag skulle skriva om.

★ Underbar helg

Inatt har jag och Micke sovit på Quality Hotel i Linköping. En jätte mysig stad som jag aldrig varit i förut =) Mycket affärer men vi hann bara gå in i typ 2 st och det var när vi köpte en tröjja på Polarn till William samt ett Lego Star Wars spel till Ps3:an innan han ringde och saknade oss. Så då begav vi oss hemmåt! Klart han ska få paket när mamma och pappa varit borta och haft lyx på hotell =)



Micke myser med lite gottis



Badrummet där jag tog världens längsta och varmaste dusch! Jag var helt illröd när jag var klar och låg näck och eftersvettades med vidöppet fönster i en timme efteråt =)



Min hockey vy från sängen- helt perfekt! Platt tv med alla canal+. Vem behöver bio då??



Min champaigne- Trocadero! mmmmmmmm

Vi anlände till Linköping efter en bilresa med konstant sol i ögonen. När vi kom fram så gick solen ner! Såklart! haha
När det började kurra i våra ruttna magar så begav vi oss till Stora Torget som det så fint hette. Vi gick till bion för att se om någon bra film visades men icke =( Så vi gick till världens mysigaste minsta restaurang. Åt jordens godaste och fetaste oxfilé med rosmarin potatis och diverse grillade grönsaker. Det var så gott så vi satt och stönade! haha...Lord... Jag dreglar bara jag tänker på den...ååååå mums! Ge mig. Är säker på att Lars Ohly satt där och åt men Micke bara skrattade ur sig ett nej. Jag ville ta ett kort på honom och sa till Micke att personalen kanske kunde göra det. Men då började jag asgarva och sa "Nej då pekar dom bara på skylten- Tyvärr, vi tar ej kort!" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 

Väl tillbaka på rummet så tog jag -som sagt- en lååång dusch och sedan vankades det hockey och godis i sängläge! Vid detta tillfälle när jag låg där så var jag så otroligt nöjd!! Du vet, när man är så där äckligt nöjd att man bara ligger och ler =)

Och ruttna som vi är så sov vi vid 21:30 =P hahaha. Vi behövde vilan kan man säga!
Micke väckte mig mitt i natten och frågade vad jag skrattade åt. Va?? Medans jag lyssnade på honom så hörde jag hur jag låg och skrattade! Jag skrattade i min dröm- och i verkligheten då tydligen =P haha
Drömde kort sagt att jag vägde mina tuttar framför Jerry Gustavsson och jämförde dom med 2 vridkranar, han bara skakade på huvudet och gick därifrån. Då kom Sophie Fristedt och visade en sjunkande båt- "Så synd att den sjönk, jag som har 2 porrbiljetter till den!" Då berättade hon också att hennes mamma- Christa, hade nakenbilder på Sara Hull i en PET flaska och då var Sara där helt plötsligt och sa "Åh, dom bilderna har jag nästan glömt, dom vågar jag inte se på!"
Sen drömde jag att jag var på Ullared och gudarna vet vad mer jag drömde. Ojojoj... =D

Imorse vankades det hotellfrukost! Men hjälp vad folk det var! Och de hostade åt höger och vänster och jag blev äcklad ett tag. Euuuw. Man nästan såg hur bacillerna la sig på maten som en täcke... Och det var en snubbe där som var jätte lik polisen i Dum&Dummare, han som dricker piss. "Pull over!!!" "WHAT??" "PULL OVER!!" "No, it´s a cardigan, thanks for noticed!!"  HAHAHAHAHAHA Jag kunde inte sluta titta på honom och fnissa.

På vägen hem stannade vi på Donken då det kurrade nåt förjävligt i min mage! Det var mumsigt som vanligt =D

Tack Linda och El Stoffo för en underbar gåva! Min syster och hennes man betalade våran hotellvistelse+ maten på donken som vi fick i presentkort på 1000:- av dem från presentkorttorget.se. TACK! Ni anar inte hur underbart vi har haft det! Ljuvligt <3 <3 <3 =)

Nu sitter jag här och gäspar medans Bebis röjjer galet i min mage. William sover i min säng inatt som alltid på söndagar så jag ska snart krypa ner intill honom och mysa ihjäl mig. Vad vore livet utan sitt/sina barn? Vi pratade konstant om William under tiden vi var ifrån honom och vi saknade honom så mycket!!! Våran lilla Bengt Adolf Olof.

Nähepp, puss på er kära vänner... Jo förresten, var det någon som kom på svaret på mitt hemsnickrade skämt?

Vad kallar man pappas kläder för?

★ blä

Kycklingen är i ugnen. Redan...Om min son skulle sluta vakna så tidigt  så skulle vi äta lunch i mer normal tid som alla andra i denna värld ;)  Spelar ingen roll om han så somnar kl 00 på natten, likförbannat ska han upp vid 6 och härja. Why god, WHYYYY?? ;)  Vid 18 på kvällen så sitter han ju typ och nickar i soffan av trötthet så en timme senare sover han som en stock. Men egen tid med Micke på kvällen är ju guld värd. Men en sovmorgon lite och då skulle inte skada William lilla, hör du det?? ;) hihi

han är uppe i sitt rum nu och leker, med sina polisbilar. Han frågar efter dagis varje dag, han är sjukligt less på att gå hemma med en värdelös mamma som inte orkar någonting. "Ida, du är tråkig!" sa han igår. Och han har så rätt. Tyvärr. Men gudarna ska veta att jag FÖRSÖKER. Försöker så hårt att tårarna rinner. När bebisen sen väl är ute så blir det en annan trötthet...Jag kommer ju inte vara "sjuk" längre, blodtrycket, sammandragningarna, foglossningen och pulsen och allt det där... Då kommer jag bara att vara en trött 2 barnsmor. Längtar...Herregud vad jag längtar.

Om 2 timmar ska Micke väckas och jag längtar tills dess, min älskling. Kl 13 ska jag till barnmorskan också...
Sen ikväll blir det väl tacos som vanligt. William får alltid bestämma vilket fredagsmys vi ska ha och håll i hatten! Tacos blir det jämt ;) haha... Kan va så att jag börjar tröttna lite? Om det är möjligt att tröttna på tacos? Jo...lite iaf.

Har inte sovit något inatt. Hur jag än ligger så gör det ont. Det skönaste för skelettet är att ligga på rygg men då kan jag inte andas, då blir jag strypt eftersom att stora kroppspulsådern blir blockerad. När jag äntligen somnade så kom William in till mig. När jag somnade igen så började han hosta....gny...hosta...prutta...prutta....prutta...gny...hosta.... Och jag kunde inte somna om. Sen kl 06 så var det bara att dra sig upp ur sängen.

Måste masa mig till köket och vända på kycklingen. *gäääääsp*

★ Tårar

Har haft ett par trötta dagar nu då jag varit som en zombie... Igår så sa William "Ida, vad ska vi hitta på? Jag kan ju inte se på tv hela dagen!!" Och nej, det kan han ju faktiskt inte... Så jag lovade att åka till badhuset, bara det att innan det så tog orken slut *10.000 så tårarna sprutade åt alla håll. Packade allt och hade satt på William skorna med tårarna rinnandes nerför kinderna, då vaknade min älskling och tog William till badhuset så jag fick vila... Ibland förstår jag inte hur jag själv tänker? Jag orkar ju verkligen inte, men lovar William för att han ska få ha kul och slippa sitta inne. Kärlek eller idioti? En salig blandning kanske. Micke bäddade ner mig kl 20 igår kväll... Igår fick jag sovmorgon och dagen innan det sov jag middag. När ska jag få min energi tillbaka? Har fått ha den i ett par veckor nu och det har ju varit underbart!

Annars blir jag galen på mina obekväma glasögon, vill ha mina nya nuuuuuuuuuu!!!!! Jag avskyr att vänta, inte riktigt min grej, allt ska ske med en gång =) hihi

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, vi skulle ha hämtat Williams kusin Benjamin så de skulle leka men William är sjuk... När han kom hem från badhuset igår så var han så tjock i halsen och snortrött, ville inte ens ha kvällsmacka (!!) och blev nerbäddad kl 18:30 den lilla tröttmössan...Nu är han snorig och hostig och glansiga ögon. Hoppas han slipper feber bara! Han är så känslig med feber och tenderar att spy, har hänt några ggr.

Idag kommer Åkerbergs och ska kolla felen på våran kyl och frys... Så braaaaaaa. MEN, om de inte hittar några fel så debiterar dom oss allt jobb dom gjort i "onödan". Men fel är det ju, men man vet ju aldrig... Skulle ju inte förvåna mig alls om de säger "Allt är normalt, så här ska det vara"

Kanske ska bege mig till apoteket och köpa hostmedicin.

Puss

★ Höstlov

William har höstlov så denna vecka blir fullspäckad med prestationsångest för min del =D Vad har man ork till att hitta på?
Det enda han tjatar om är att leka med sin kusin hos sin mormor. Men det kan han ju inte göra varje dag.

Igår åkte jag till Nyköping, till optikern, när jag var på väg så blev tiden framflyttad 2 timmar, men jag åkte in ändå och handlade lite julklappar och bara tog det lugnt. Som kompensation för förseningen så fick jag 500:- i rabatt =)
Jag fick köpa 2 par glajjer till priset av 1 men hittade bara ett par som jag tyckte var bra, så jag behöll mina gamla fast med nya glas i. Glajjerna jag har nu i väntan på mina andra är så obekväma och bara glider ner hela tiden, dom är inte sköna nånstanns!! LÄNGTAR tills dom ringer så jag kan hämta de andra.

William ramlade igår, han snubblade på Tjockis när han sprang här utanför så han slog sig =( Som tröst och en rolig början på höstlovet så fick han faktiskt en julklapp! Ett helt set med Polisbilar, helikoptrar, gubbar, Swatbil m.m. och han blev så glad så han började svamla. Han är polisfrälst den här lille fisen så han blev helt till sig =)

Herregud, vad ska vi hitta på??? Jag vill helst sova men det vill inte MiniFis ;) Herregud vad jag är trött. Hjälp.

Som vanligt så var det ju något jag skulle skriva om men jag har helt glömt bort.

GÄÄÄÄÄÄÄSP!!!

RSS 2.0