★ Klutt



Min man i väntan på maten på Heron



Som gravid är jag konstant törstig, så den största colan till mig är given!

Vi har varit uppe i Kungens kurva idag, åt lunch på Heron, letade tandborste på Media Markt men dom var slut.
Sprang in på SKHLM centrum och köpte lite på Panduro och Clas Olsson... Smet in på Biltema. Och sist men inte minst, Ikea.
Åh herregud vad folk!! Helt skadat!! Jag fick en kundvagn rakt på magen och ont som fan gjorde det, arg blev jag. Folk gick och stannade precis hur dom själva ville. En stackars tant på minst 80 år blev fälld av en galen vagndragare så hon FLÖG.
Att sätta sig i bilen och typ köa ut till motorvägen kändes som en fridfull oas. Oh lord.

Nu har jag väldigt tråkigt och bara bläar mig. Pysslade lite med adventsljusen...



Med lite ljus från Ikea...



...Men siffror från Rusta och glitter från Panduro så blir det=



...4 st adventsljus =)

Jag är verkligen färdig med att ha tråkigt på kvällarna nu... Är så otroligt redo för att sköta om en liten bebis!
Det är för tråkigt att ha tråkigt... Man blir så uttråkad ;) hahaha

Det knackade på dörren förut och där står några ungdomar och SKRIKER Bus eller Godis!!! Dom var inte ens utklädda, gav dom några Juleskum och dom ville ha mer, då kom fler ungdomar "Men, va, får vi inget?? Fick dom skumtomtar??"
Jaa...men nu är dom slut, tyvärr. Säger jag. Vet ni vad jag får höra då? "Men vafan, jävla fitta!!"
Börjar jag bli gammal eller beter sig dagens ungdom sådär?? Knackar dörr och tigger godis och när dom inte får nåt så kallar man folk för fitta? Jag blir fan mörkrädd... Det är gulligt om det kommer små utklädda barn och räcker fram en liten skål, det är ju bara så himla gulligt! Men detta...nä jag vetifan. Usch är det enda jag får fram.

Snart åker Micke och jobbar...Jag ska väl gå och lägga mig eller nåt. Finns ju ingenting att göra!! Har så mycket sammandragningar ändå så det är väl lika bra att lägga sig. Jag längtar nåt så förbannat mycket otroligt till 11/11 och 1/12.
1/12 ger mig pirr och längtan är enorm!!!!!! Wiiiiiiiiii!!!!!!

Imorgon ska jag åka till optikern i Nyköping. Dags för nya glajjer! Ska bli kul med nytt. Behövs!

Nä, jag ska väl helt enkelt ta och borsta mina tänder och krypa ner till kojs. Ååååå bebisen, du är efterlängtad, mamma vill ha något att göra!!

★ Nöjd



Igår fick jag en Smoothie maker, blommor, en tröjja, en väska och så fick bebisen en fleecejacka =)
Idag ska jag få en till present från andra syrran, lyx =)

Hade en jätte bra dag igår!! Är jätte glad över mina presenter, tack så jätte mycket!!
Igår var mamma,pappa och syrran här. Och Williams 2 kusiner. Det var skönt att dela upp det, idag kommer svärföräldrarna på fika... Men vännerna har jag inte bjudit in för jag tycker inte vi ska fira mig ;) Men ändå så kom Cammen igår med en sån fin present, vilket gav mig ångest. Jag fick ett presentkort på en timmes Thai fotmassage= HALLELUJA! Mina trötta gravidfötter behöver verkligen en härlig genomgång. Ska boka in mig så fort jag bara kan!!

Micke och William sitter och spelar tv-spel. Fifa... Båda är Djurgården. Såklart =D

Ikväll hoppas vi på att William vill sova hos sina farföräldrar så vi kan gå på bio. Han vill inte säger han och man kan ju inte tvinga honom... Hur gör man då?? haha... Vi vill verkligen gå på bio ju... Lite mystid ihop!

Ojojoj vad William babblar, hur orkar  han??

Jag längtar tills 11/11!! Och den 9:nde för då ska jag ju ha TW party, wooooooo =D

★ Grattis

Grattis på mig själv idag! Trött som ett as idag och fryser som en gnu. Huuuhuuuuu....
Vill bara krypa ner under täcket och mysa och aldrig gå upp. Men har ju sysslor att göra så vila får jag göra någon annan gång. Micke tänder ljus överallt och gör det mysigt! William kollar på tv och jag sitter här och gäspar.
Spännande morgon?? haha

Ingen som vill vara barnvakt ikväll så vi kan gå på bio? =P Har fått biobiljetter nämligen =)

Igår träffade jag en förlossningsbarnmorska, hon hade massa trevligt att berätta.
Jag är så glad och längtar ännu mer till förlossningen om det är möjligt?? Wiiiiiiiii!!!!!!

Nä hörrnini....*gäääääääsp* Ta tag i dagen kanske vore en bra idé...

tjing

★ Hej igen

2 inlägg på samma dag! Det är inte illa... Man har nog för mycket tid över nuför tiden =)



William bygger en polis station på dagis! Han ville inte hem =)



En trött William på McDonald´s. Han och jag fikade medans pappa köpte element på Jula.



William fick en Ben 10 sten som man skulle lägga i vatten...OJ vad han väntade på vad innehållet skulle vara =)

Vi tog en vända till Södertälje idag, köpte element, lämnade in mina nycklar på jobbet, köpte smink på Make Up Store samt 2 st julklappar till William. Jag underhöll lille Adolf medans Micke betalade. Det var alldeles för bra pris för att undvika, dessutom fanns det bara 1 kvar av dom... Såklart blev det Ben 10 grejjer, han hoppade jämfota när han såg dom så han kommer bli jätte glad på julafton =) Det var bra att gå runt där med honom, för han pekade på massor av saker som han ville skriva upp på sin önskelista att skicka till tomten. hihi. Så nu vet jag lite mer vad vi ska köpa till honom.

Vi åt Thai mat till middag, mmmmmm gott! Nr 50 såklart =P Fast nu beställer jag utan starkt för det svider så förjäkligt i min mage annars. Man saknar pärlorna på näsan men det är smällar man får ta ;)

Nähepp, lite te och skorpor tror jag lockar en aning eller 7.

Puss å hej!

★ Julklappar

Idag har jag slagit in julklappar! =) Väntar på posten, att det ska komma ännu en julklapp till William. Ett nintendo DS spel.
Hittills har vi köpt alla julklappar på nätet och det är ju så himla smidigt! Förra året handlade vi typ dagen innan jul, för jag jobbade som en dåre hela december. I år vill vi va snabbt ute så vi slipper julstressen när man är nyförlöst. Barnmorskan säger att man inte ska ta ut barnet i varuhus och julhandel pga av alla baciller och bakterier. Bara tanken egentligen, på att trängas bland folk och stå i meterlånga köer med barnvagn och varma vinterkläder får mig att skruva på kroppen. Nä, då tar vi lite nu och lite då och när vi hittar =) Så passar vi på att mysa tillsammans och samlar kraft som en ny familj...

På fredag fyller jag år. Jag börjar bli gammal, jag vill hoppa över mina födelsedagar och vara 20 för jämnan... 26 är så old... Uäck.

Ska nog frosta av frysen idag kom jag på!

Men gud, jag har verkligen inget intressant att skriva, hahahaha....bläääää

Jag ska ta och sova en timme nu =)

Jag längtar tills Micke vaknar. My love, my everything. Fan vad lycklig jag är!!!

★ Curt Cobain

Herregud vilken dröm jag har haft inatt. Eller inte bara 1, många knasiga, men den som utmärkte sig mest var ju helt klart den med Curt Cobain. Den var så verklig... Som att han var där på riktigt, och han sjöng för mig i en trappa "Polly", och vi fotograferades ihop, han var så snygg *yummi* Det tragiska i drömmen är att han dog =(
Han åkte Fritt Fall vattenrutsch kanan och kraschade, för en kille i rullstol (!!) åkte efter honom och på honom så kotorna knäcktes och huvudes förflyttades, hela axeln var vriden och han tvärdog. Jag skrek och skrek efter ambulans men den kom aldrig. Så frustrerande!! Stackars Curtan!! Jag vaknade av det tragiska slutet och insåg att klockan var närmare 8:30 på morgonen! TACK min kära son för att du sov och lät oss sova. Herregud vad skönt!

Vaknade inatt av att jag läckte mjölk överallt! Det bara rann ifrån mig!! Somnade om och när jag vaknade sen var jag helt kladdig och lakanen hårda. Hahahaha! Kungligt =P
V. 34 nu dårå... 48 dagar kvar! Waooo waaooo!!!

Var inne på förlossningen igår igen, denna gång fick jag med mig Bricanyl tabletter hem så jag kan självmedicinera.
Blodtrycket var 131/92. Lite högt. Bebisen var så söt igår, när jag låg i CTG- kurvan så fick hon hicka, vilket hörs i hela apparaten!! haha =) Läkaren skrattade =) Ska till BM idag, vill väga mig, är nyfiken på hur mycket jag gått upp =)

Nu på förmiddagen ska vi rensa ut och slänga grejjer på tippen, sen ska vi till BM, sen ska jag till Nyköping och direkt efter det så är det bara att brumma hem för då kommer Trygg Hansa hit och ska sälja barn försäkring till lilla Linneá. Alva...Fridmärt...Julia? Vafan ska hon heta??? hahahah gaaaaaah.
Så hela dagen blir fullspäckad! =)

Ska ta lite kort här hemma och göra nåt sorts Hemma-hos-mig-mini-repotage. Men det hinner jag nog inte idag. Imorgon kanske när William är på dagis.

Nu ska jag sminka mig! Och slänga in de nytvättade lakanen i torktumlarn, så jag slipper sova i mjölk inatt ;) möhöhöhö

Puss!

★ Onormala familjen

Både jag och Micke vaknade kl 2:30 av kissnödighet, sen kunde han aldrig somna om och jag sov i intervaller mellan hans suckar, nintendospelande och finger trummande. Kl 05 gav jag då upp och vi låg och pratade istället. Kl 06 kommer William in och börjar prata om drakar.
"Vet ni vad som finns på riktigt? DRAKAR!! Det vet jag. Och dom har inget bajshål, ingen pung och ingen snopp!"
"-Men vad gör dom då med allt dom äter och dricker då?" Frågar vi.
"Näää, men det tar myrorna hand om!!"

Sen började han prata om att han gått i sömnen i hallen hela natten. Han hade legat i sängen i 6 timmar och det blev för jobbigt. Mitt lilla hjärtegull, vad får du allt ifrån?

Kl är inte ens 07 och vi har redan hunnit äta våfflor med grädde, skrattat som as och nu- bloggat.

Helt skadad morgon och utan tvekan, den bästa på länge. Haha...jaaa =) Vad säger man? Vi är inte normala och kommer aldrig att bli!

Idag är vi bortbjudna på lunch och det låter onekligen som en bra idé. Jag kommer inom en snar framtid att kollapsa av trötthet. Så då slipper jag ju laga mat och efter lunchen så ska jag nog sova! Lunchen är hos svärmor så då får jag sova, aaaah =)

Micke är uttråkad och ska gå ut till garaget och städa... Kl är ju bara 06:51 så varför inte liksom??? hahahah

★ hihihihihihi

ÅÅÅÅÅ VAD JAG ÄLSKAR DIG MIKAEL NEIBERG!!!!!!!!!!!!!! Du är så gullig när du är nervös!!! hihihihihi

Igår fick jag tillbaka "dom dära" sammandragningarna, värmen steg och blev alldeles röd i ansiktet.
Började gråta av utmattning för jag orkade verkligen hålla på att fixa barnvakt för att återvända till Nyköping för ännu en spruta. Kände mig bara så hopplös och trött på allt... Så jag sket i att ringa. Fick så fruktansvärt ont i ljumskarna att jag inte kunde gå så Micke fick hjälpa mig, haha, vilken syn!!!!  Han trodde att bebisen skulle komma och va så ivrig med allt.

"Jag måste spackla" "Jag måste göra klart allt fort som fan" "Imorgon är det DU & JAG som packar BB väskan!!!"
 
Wiiiiii du är så SÖT mitt lilla hjärtegull <3  Kommer aldrig glömma mina värkar med William. På den där restaurangen tillsammans med syrran. När hon frågar "Är du nervös Micke?" "JAG?? Nej nej!!!" Med helt uppspärrade ögon och bokstavligt talat SLÄNGER i sig sin goda plankstek. HAHAHAHA Ååååå vad jag älskar dig!!!

Tänk att du efter 10 år, fortfarande får mig att rodna. Och fnittra, som en tonåring.

Återigen, JAG ÄLSKAR DIG MIKAEL NEIBERG, DU ÄR MITT ALLT. UTAN DIG SKULLE VÄRLDEN FALLA SAMMAN!

Idag kommer Cammen hit. Vi ska kolla på gamla inspelade filmer, åh herregud! Jag har även tagit fram Dogge filmen, waaaoooo!!!! Vi och filmkameran för ett X antal år sen, kan ju bara betyda en sak, succé ;) hahaha

Kommer inte ihåg sist när jag frågade någon av mina vänner om vi ska ses... Jag har inte haft orken att styra upp något. Men tack och lov för att ni frågar mig, och kommer hit =) Väldigt uppskattat! Dessutom ska Cammen ha med sig en överraskning idag?? Spännande värre jö =P Men till er som jag inte hört av mig till, ta det inte personligt snälla!!! Jag är fullt medveten om jag är jävligt värdelös just nu, men det har sina förklaringar. Tveka inte att fråga bara...Kom gärna förbi och snicke lite skit och anus. Puss på varenda en av er!



Ni är utan tvekan det bästa som finns. All min kärlek till er!

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila innan Adolfina kommer...

Puss å hej

★ Bricanyl

Varför har du så bråttom lilla Fridmärt? Se till att stanna ett par veckor till...Jag kan ge dig 3 veckor till. Att födas i V.36 är godkänt, inte en dag tidigare ;)



Trött, röd och svullen Ida ligger med onda sammandragningar.
En spruta Bricanyl avstannade hela alltihopa och det var så skönt!
Det var omtumlande och jag förstod nog inte själv vad som hände egentligen.
Mitt blodtryck är fortfarande för högt men det ligger på en jämn nivå, men det får inte bli högre fan, det pallar jag inte.
Om jag kunde överföra hur jag mår till någon som har svårt att förstå så skulle jag göra det i ett ögonblick!
Denna graviditet suger musten ur mig och att lilla Fridmärt har bråttom ut gör ju inte saken bättre. Lilla gumman, du kan väl ligga och gro ett tag till? Lilla skrutta <3

Efter sprutan fick jag bara tre starka sammandragningar på 2 timmar och det var godkänt så då blev jag utsläppt från hospitalet. Men om det börjar om igen så ska jag in för lite Bricanyl-refill. Och som vanligt ska jag bara vila vila viiiiiila.
Vet ni, det är tråkigt att vila. Jag känner mig som fången i mitt egna hem. Och min mutta känns som ett enda stort blåmärke och blygdläppen gör ont. Känns som ett bråck eller nåt. Bläääää.

Har fått hem en TENS apparat... Ska ta mig tid att öva med den när jag orka sitta med allt pill.

Lunchen har inte flygit till mig än heller, värdelös lunch!! ;) Måste man göra allt i det här hemmet?? höhö...

Där fick ni en kort sammanfattning av vad som hänt för jag orkar inte skriva mer.

Puss och hej

★ Upprörd

Det var ett jäkla bloggande nuför tiden ;) Men måste bara skriva en sak. Tror ni på änglavakt och beskyddare?
Jag gör, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Jag är inte kristen eller tror på någon annan religion. Men andlighet och tron på det ger mig styrka och energi. Skitsamma, I torsdags hände det någe otäckt på dagis...

Vi kom dit som vanligt men William ville verkligen inte vara på dagis. Han är inne i en trotsålder nu och jag brukar inte ge mig i fighterna men denna gång var annorlunda, han grät och ville verkligen inte gå med ut i skogen som gruppen skulle göra. Eftersom han hade haft feber den veckan så bestämde vi oss för att åka hem istället. Fast vi åkte till Cammen och myste, åt god lunch tillsammans med Sophia. Skitsamma, iallafall, eftersom William inte varit på dagis sen dess så såg jag denna lapp idag i hans fack:

"Hej alla föräldrar

Idag hade vi våran skogsdag som vanligt, men vistelsen i skogen blev inte alls som det brukar vara. Två av våra barn tröttnade på att leka i skogen och gick tillbaka till förskolan utan vår vetskap. När vi upptäckte att barnen saknades, samlade en vuxen ihop de övriga barnen till fruktstund och de andra vuxna spridde ut sig i skogen.
Senare ringde en tuppfröken (en annan avd.)  och berättade att barnen var på förskolan. Underbart.
Vårt agerande vid försvinnandet fungerade väl men vi ska förändra och förbättra vårt arbetssätt så att detta förhoppningsvis aldrig ska hända igen. Om det är något ni undrar över så prata gärna med en av oss."

Jag blir så förbannat upprörd! Och tacksam över att vi struntade i dagis denna dag. Tänk om han varit den tredje av dom? Halkat och slagit i huvudet? Blivit påkörd? Vad som helst?? För många är det bara tur men för mig är det så mycket mer.
William blev beskyddad och det är jag så otroligt tacksam för.

Att sånt här överhuvudtaget händer är för mig ofattbart. De är 5 fröknar på 19 barn. Utbildade sk "pedagoger" som det så fint heter nuför tiden.
Jag vill inte behöva vara orolig på torsdagarna när jag vet att William är på skogsutflykt...vad händer nästa gång?
Dom har 100% ansvar för min son och jag förväntar mig att de agerar därefter!

★ happy

Idag har jag och William bakat. Vi ville testa nya bakmaskinen! Vi bestämde oss för att baka kringlor så vi åkte till affären för att köpa hjorthornsalt och jäst. Kom ju såklart hem UTAN jäst men som tur hade jag torrjäst hemma. Perfekt som backup eller när man ska göra hemmagjord pizza.



Här knådas degen under vakande små William ögon. "Meeeer mjöl Idaa!!"

Måste ju säga att en helt ny värld öppnades med denna underbara maskin =D
Vilken lyx! Och degen blev så bra så jag nästan hoppade jämfota! hihi



Slutresultatet! Williams kringlor jäste som små bullar =) Men mina höll sig iaf ;)

Hade tappat bort receptet så jag slängde ner lite och gjorde "på en höft" eller vad man brukar säga, men när man är så grym på att baka som jag är så blev dom ju ruskigt goda ;) Med eller utan recept...höhö



Titta vem som bygger bo i fågelholken utanför köksfönstret =) Den är så gullig när den kommer med pinnar och små grejjer så sitter den där och bäddar =) Det är dags att hänga ut mat till dom små lirarna! Vill ha ett mathus eller vad man säger men jag vet att en vit tjock katt kommer sitta där och slicka sig om munnen då...

V.33 nudå i graviditeten. 7 veckor kvar *pirr pirr* Jag längtar så mycket så jag inte vet var jag ska ta vägen ibland! hihi.
Tänk att komma hem med den lilla, att få amma och hitta en vardag med en ny familjemedlem...ååååååh!!!!!
Jag längtar till amningen nåt så oerhört, få höra hon ligger där och klunkar och myser. *älska*
Kunna gå som en normal människa är ju en enorm längtan. Att ta en långpromenad utan besvär, vilken lyx!! Glida runt vagnhärad med den fina barnvagnen och få vara 2 barnsmamma. Overkligt?? Fantastiskt!
Vi längtar efter dig lilla Alva Linneá Neiberg. Du är så välkommen till livet, vi älskar dig redan så oerhört mycket!

Jag är så lyckligt lottad!!!!!!

★ Bakmaskin och Robert Gustavsson

Efter den jobbiga städdagen med ruttna grannar så åkte vi till Kenneth och hämtade året runt däck. Det är halkigt ute nu på nätter och tidiga mornar, Micke fick faktiskt sladd på bilen i fredags när han åkte hem från jobbet och det vore dumt att få igen! Vi har dubbdäck till bilen men de vill vi inte slita ut när det inte är nån snö än...dom åker på senare isåfall.

När vi kom hem så gick jag och vilade, somnade som en stock och dreglade som ett barn! Då väcktes jag av Micke, William och min svägerska Sanne, med världens största paket! Looki Looki what I got!!! En bakmaskin!!





Så nu slipper jag stå där och knåda för hand med mina fibro trasiga händer. Yes!! Vilken dröm =)

Sanne och Anton bjöd på middag som vi alla hjälptes åt att göra. Potatisgratäng och en vitlöksgratäng med rödbetor. Entricote, Sallad, sås, baguette m.m. Mmmmmmmmm. Vi åt tills vi sprack!
Till efterätt blev det kladdkaka med glass- Halleluja! Bebisen fick hicka som vanligt och jag dog av mätthet. Mättnad kanske man säger? Äh, jag säger som Emelie sa en gång "Äh, jag är en analalfabet" hahahahaha.

Nu vaknade William gråtandes- han har växtvärk =( I med alvedon och hoppas på att det går över fort! Tur att Micke är hemma så han kan fixa <3 Pappa ger alvedon bäst tycker han. Oj så ledsen han är =( Stackars min underbara lilla stora kille. Det värker i mammahjärtat när jag hör han gråta ut "Det gör oooooont" i nästintill panik. Mamma älskar dig William <3
Om jag går upp nu till han också, så blir det bara värre...jag vill springa upp men det lugnaste för han är om jag inte visar mig...

Jag är så lyckligt lottad, den underbara familj jag tillgivits är mer än en dröm! Jag älskar mina killar mer och mer för varje hundradel som går, hur är det möjligt?? Och snart får vi ännu en fin familjemedlem till oss. Längtan är enorm!

Jag läser ju Robert Gustavssons bok "Från vaggan till deadline" och måste skriva ett citat från boken:

"Killinggänget åkte till Trosa och tog in på Bomans värdshus.
Det var dags för ännu en av våra humorkonferenser, och vi ville vara ifred och spåna.
 Så gör vi alltid. Vi bokar in oss där vi kan vara otillgängliga och bara hitta på ideeér, men det får aldrig vara mer än tre dagar, och vi kommer aldrig därifrån med mer än embryon till manus.
 Efter den sista dagen firade vi på Trosas enda öppna krog.
Den var helt tom, förutom en ensam man som stod vid baren och drack starköl, iklädd cykelhjälm av frigolit, och en kvinna som väntade på pizza. Båda började omedelbart tumma på sina mobiler och efter en timma var det proppfullt i lokalen.
 Stämningen framåt småtimmarna blev fullständigt hysterisk, folk låg på golvet, en flaska krossades mot någons panna, flickor visade brösten, allsång, brinnande täckjackor, blod, poliser och ambulans. Vi bara stod där med våra öl och tittade. Trosa."

Jag skrattade när jag läste detta för det är ju så himla typiskt Trosa! Det roligaste av allt är att jag vet vilka han skrivit om! hahahaha!!! =D

Nu ringde syrran och störde mig så nu kom jag av mig ;) Avslutar här =P

Puss å hej!



★ krattjäveln

Jag avskyr att vara arg, det tar så mycket energi, men skit har jag slutat att ta och när man ifrågasätter eller säger ifrån så exploderar oftast personen som är jobbig.

Idag är det städdag på det här fula området. Vi går till lekparken, där sitter 2 tjejer och tittar på när deras karlar jobbar, happ, där finns inte så mycket att göra så vi går vidare hem för att hämta en krattjävel. Går förbi ett träd och kastar lite löv för William tycker det är så kul.



Då kommer första grannen som undrar varför vi leker, vi ska vara i lekparken å hjälpa till tycker hon.
Men henne lyssnade jag inte på utan fortsatte min färd på 50 meter hem för att hämta krattjäveln.
Då går vi förbi en annan granne. JAG TYCKER NI SKA HJÄLPA TILL! Eeeh, ja vi håller på säger jag. JAG MENAR INTE DIG, JAG MENAR MICKE! Jaa, fast vi är fortfarande påväg?? Krattan flyger liksom inte till våra händer??? JAG KRATTAR BARA RUNT MIN TOMT, DET DÄR UPPE FÅR NI TA!!!!!! Men seriöst otrevliga granne vi är fortfarande påväg att hämta krattjäveln!!!!

När en granne städar ur sitt garage på städdagen, och flera andra grannar bara fixar på sin egna tomt (idag) så kan jag också reagera för det finns liksom inte med i dagordningen, sin egen skit tar man hand om resterande dagar på året.
Men att ta en promenad på 50 meter för att hämta krattjäveln går inte utan att bli påhoppad av faktiskt- arga, otrevliga grannar. Men tjejerna som bara sitter och tittar på då? Hon som bara krattar runt sin tomt? Han mittimot som klipper sitt egna gräs men inte områdets...Nej låt dom hålla på, för dom har en kratta i handen. Vi hade inte hunnit greppa våran krattjävel än, och det fick vi sota för.

Såna här grejjer exploderar jag av. Det är onödigt. Är man nyfiken varför man tar en paus med sin son och kastar löv så kan man fråga som en normal människa. Vill man att någon ska kratta lövjävlar så kan man säga det med god ton. Varför ska allt vara så otrevligt? Otrevliga människor är bara idioter. Och idioter ger jag inte energi. Så jag gick in. Utan krattjäveln!

Ja jag är gravid. GAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


★ boring



Fönstertittarn!

Vi har verkligen tråkigt idag...usch och blä. Har varit vaken i 4 timmar nu. Bröööööööl.

Imorse fick jag frukost på sängen av min kära make, och fotmassage =) Love you darling!!

Vi har trååååååååååååååååååååååååkigt.

★ fjutt

Ojojoj vad jag hånglade med Henrik Schyffert inatt! Jag drog av han bältet och tallade på hans ballefjong, men då kom Micke in i rummet och slog mig på fingrarna! Haha skadad dröm...Men varför skulle Micke störa liksom, låt mig drömma ifred?? höhö

Fick hem Opel bladet idag, där de gör reklam för nya Opeln, men ååååå jag vill haaaaa!!! Såå fiiin, me love it!!

Men varför glömmer jag alltid bort vad jag ska blogga om när jag sätter mig här?? Bröl.

Ajja,...hej då dårå.

Haha

★ gäääsp



Jag är värsta blond =P och nyklippt! Kort blev det, så skönt att bli av med det platta fula håret som var i en tofs jämt.
Nu kan jag rufsa till det och gå ut =)
Tack bästa Sandra för mitt hår, du är bäst!!

Har skrattat med Sandra hela dagen idag, jag och William sjöng sånger för henne som hon skrattade åt. Sen fick hon migrän ;) hahaha. Skönsång ju?? Vi har ätit lunch och godis och bara varit ruttna!

Igår fick William värsta febern!! Herre min gud vad han var sjuk! Han var så sjuk så jag grät, visste inte vad jag skulle ta mig till, han hade inget allmäntillstånd överhuvudtaget. Idag har han varit som vanligt, blev trött nu på kvällen och nu har han feber igen!! Varför?? Han har nyss fått alvedon och han börjar mojna mer och mer. Varför får han feber på kvällen??  Blir det som igår så kommer han få brakfeber inatt... Och som alltid så är det jag som får ta honom när han är sjuk, spelar ingen roll när han insjuknar eller i vad, vilket skift Micke än jobbar så insjuknar William ALLTID när Micke jobbar. Har inte sovit på 2 nätter nu och så som jag mår så är jag helt död på dagarna. Men som tur är så går det väl över snart så får jag sova igen...
Tycker synd om min Olof som ska behöva dras med feber =( Tycker det är så skumt...



Dålig bild men nu är trappstegen klara! Skönt att få det ur världen, tack till Trosa Golv som gjorde det på så snabb tid!

Gud vad trött jag är... Men om en timme börjar Hockeyn och sen blir det fotboll!!

Gäsp...

Adjö

★ Trött



V 32.  8 veckor kvar nu =) 8 små veckor, det klarar jag och Fridmärt, visst? =)

Var hos barnmorskan imorse, blodtrycket var lite högt men stabilt och inget protein i fjölet! Wohoo!!
Oron om havandeskapsförgiftning kunde vi lägga åt sidan så länge så ska vi ses 1 gång i veckan framöver.
Järnvärdet låg på 129, så himla skönt att slippa järntabletter. Pulsen är ett stort problem och inatt höll den mig vaken från 2 enda tills det var dags att gå upp. *gäääääsp* Under den tiden hade jag en ULTRA galen bebis som for runt i hela magen, samt en William som fick skinkan full med kliande röda prickar... Kl 4 satt han i min säng och var jätte pigg och skulle ringa till pappa...Hoppas att jag får sova inatt för idag är jag ingen människa!

Började dagen med en barnmorske besök, sedan blev det ett läkarbesök och ytterligare ett tag senare blev det tandläkaren! Och därimellan hann vi med att släppa in mattläggaren som la filten i trappen... När man är så här otroligt trött är det ibland skönt att dagen rullar på i ett, annars mojnar man och orkar inte göra någonting alls.



Min skjutgalne son skjuter ner gubbar från bordet. Nåt spel hos mormor som han älskade!



William på dagis. De skulle ut till skogen i regnet.



Vad var det jag skulle skriva om nu då? Har en illbatting här som stör mig hela tiden. Micke snickrar med trappen...Lister och sånt som ska upp...

Skulle behöva en grym fönsterputsare som drar en runda på mina fönster. Ingen som seriöst vill tjäna en slant?
Att putsa fönster skulle vara att ta sig vatten över huvet.

Men herregud, vad var det jag skulle skriva om????? Gaaaaaah!!!

Ajja skitsamma.

Adjö.

★ äggvita men ingen äggula

Hej hopp alla Adolfar!

Det är freeeedaaag idaag =) Det innebär ju fredagsmys, med tacos =D mmmm!! Och lite Idol på det.

Igår var jag och Micke på hockey, SSK-DIF. Det var kul att komma iväg även om DIF loosade och jag hade sammandragningar konstant =P Vi unnar SSK vinsten för de var det bättre laget och lite SSK:are är man ju så det spelar inte så stor roll.

Pratade nyss med en golvläggare som ska komma på måndag och kolla in trappen. Vi har bestämt att lejja bort mattläggningen där. Det verkade så enkelt- men var så svårt! Lika bra att lejja bort det så det blir ordentligt gjort =) Vi vill ju ha fint *fniss* Man blir så lycklig av att renovera, när man håller på är allt lite småjobbigt och frustrerande, men när det är klart så är man så otroligt nöjd över sig själv. Eller ja, otroligt nöjd och stolt över Micke ska det stå för det är han som gör all renovering iochmed min graviditet. Jag tar hand om barn, mat och hem så länge.

Har mått kacka nu ett tag och bestämde mig för att ringa min barnmorska. Ville inte ringa först och när folk frågar hur jag mår så säger jag alltid att det är bra. För jag vet att folk tycker jag är gnällig, jag är ju bara gravid, va är grejjen liksom?
Orkar inte höra åsikter så jag behåller mina problem för mig själv. Men nu vill jag dela med mig lite...

Åkte iaf in till min BM för att jag inte stod ut längre, då visar det sig att jag har högt blodtryck och äggvita i urinen. Det kan vara en varningsklocka för havandeskpasförgiftning. Så jag var inne idag igen och trycket var fortfarande för högt samt äggvita i kisset. Pulsen min ligger på 112. Det är liiite småjobbigt när man ligger i soffan och hjärtat bara rusar. Eller när man ska gå upp för trappen och man får andnöd, känns som man väger 400 kg och springer Trosa stadslopp. Jätte obehagligt!
Men sen kan jag må helt normalt i 3 timmar och sen kommer svettningar och rusande puls och svullna fingrar.
Ska iaf tillbaka på måndag för ännu en kontroll, ska bara vila i helgen. Är trycket fortfarande högt då så ska jag in till förlossningen för kontroll. Har BM besök, läkarbesök, tandläkarbesök samt golvläggar besök allt på måndag så jag vet inte var jag ska kunna klämma in ett bb besök om det måste bli så =P Men det löser sig.
Jag är inte orolig, det finns så bra vård nuförtiden. Det värsta är ju att må som man gör, att det man gör bäst är att ligga i soffan. Kul liksom, hahahaha. Social? Näe inte så värst =P

Annars är jag iaf lycklig över lilla Fridmärt och stolt över den blivande storebrodern...Som frågade hur bebisen skulle komma ut?? Var ju liksom tvungen att förklara hur det går till och det tyckte han var jätte kul och konstigt att den kommer ut där nerifrån. "Då kissar du ju ut bebisen ju!!"  Haha jaaa... =)

Nu ska jag hänga tvätt...William ska väcka Micke och sen ska vi baka och göra viltfärsbiffar.

Adjöken fröken!

★ Fridmärt med ishackorna



Aftonbladets artikel! Åh vad jag önskar att det här ska bli supermodernt! haha, jag orkar inte hålla på att raka allt hela tiden, 3 timmar efter så kliar det så man blir gråhårig! Kan vi inte bara få se ut som vi vill, som vi föddes? Håriga och fria =D
Eller ja, när vi kom ut var vi nog inte så håriga men ni förstår vad jag menar ;)

Annars...hmmm...jag gör ingenting på dagarna för orken finns inte. Jag vilar, vilar, vilar... Fridmärt tar all min energi och jag börjar bli extremt tung nu så det värker ju överallt. Ibland känns det som hon sitter med ishackor där inne och försöker hugga sig ut genom musen, då kan jag knappt gå, det gör nåt förjävla ont!! Hon håller på att lägga sig till rätta säger barnmorskan. När hon borrar ner sitt huvud och trycker på alla nerver, känns ju som att hon är på väg ut, att man har nåt mellan benen som man vill trycka in igen =D V. 31 nu och 9 veckor kvar, men jag hoppas på 7 bara! Iiiiiiiiih!!!

Nu ska jag vila igen, måste passa på när William är på dagis och leker.

Tack å hej!

Jajusste, jag har tagit bort min sida på Facebook så är det nåt finns jag right here =) På bloggen, telefonen, hemma, ute i verkliga livet!

Tack å hej igen =P

★ Waaooooo waaoooo



Det var jätte roligt att köra efter denna gubbe. Som vägrar lägga sig åt sidan så man kunde köra om.
Om jag säger att jag körde på ETTANS växel bakom så får ni en idé på hur fort det gick *gääääsp* haha =)



Tjockis fick presenter från Mjau =) Han ÄLSKAR sina filtar han fick. En ligger i sängen och en i soffan. Det bästa är att katthåret blir ju bara på ett ställe numera- på filten! I love it!



Älska älska älska min underbar William <3

Micke skruvar upp trappräcken nu =) Wiiii!!! Det viktigaste är att få upp vid stupet och det är där han grejjar nu.
Allting är inköpt till trappen nu så det ska bara sågas, borras och målas och sen upp. Vi har som mål att bli klara till min födelsedag den 29 Oktober. Hoppas vi blir klara så vi kan njuta av vårat hem sen innan Fridmärt kommer.
Japp, det är hennes namn- Fridmärt. Iallafall så länge hon ligger i magen och skvalpar. Våran lilla Fridmärt. hoho. Men vad det blir för namn när hon är ute i friska luften vetitusan.... KorvOlle kanske.

Igår var jag och Micke uppe i El Stockholmo. Iallafall i början av den, kungenskurva och sånt där ni vet. (Hihi Pippi replik)
Vi köpte allt till trappen, nålfiltsmattan, sista träräckena, lim osv. Jag hade presentkort på HM så jag köpte mig ett par gråa stickade höst tights! Storlek Large, det va ju trevligt. Smet in på Skopunkten också, ville så gärna ha ett par stövlar som man kan ha till tights och leggings, inte bara jumpaskor. Köpte dessa:



Det är samma stövel men man kan bestämma höjden på skaftet själv =)



Eftersom man får halva priset på den andra paret så fick William ett par fodrade, rejäla vinterstövlar.
Perfekt för snöslask och regnrusk! =) 99:- det kan man ju inte låta bli!

Nu är det första räcket uppe!!! Vill ni se? =D hihi, jag älskar renovering....waooo waooooo.



Bara resten kvar då *s*



Det ser så himla fräscht ut med vitt! Äntligen är träet borta och de vidrigt fula järnstängerna!




Så här ska stegen se ut, med svart nålfilt på. Micke testade på ett trappsteg men det var svårare än han trodde så den blev snedskuren. Men vi får rycka bort och göra om, nemas problemas =)

Micke är så duktig när han kämpar på! Min lilla loverboy!

Nähe ni kära ungdomar! Nu ska fixas med annat än internet!

Puss å hej anuspastej!


RSS 2.0