★ gäääsp



Jag är värsta blond =P och nyklippt! Kort blev det, så skönt att bli av med det platta fula håret som var i en tofs jämt.
Nu kan jag rufsa till det och gå ut =)
Tack bästa Sandra för mitt hår, du är bäst!!

Har skrattat med Sandra hela dagen idag, jag och William sjöng sånger för henne som hon skrattade åt. Sen fick hon migrän ;) hahaha. Skönsång ju?? Vi har ätit lunch och godis och bara varit ruttna!

Igår fick William värsta febern!! Herre min gud vad han var sjuk! Han var så sjuk så jag grät, visste inte vad jag skulle ta mig till, han hade inget allmäntillstånd överhuvudtaget. Idag har han varit som vanligt, blev trött nu på kvällen och nu har han feber igen!! Varför?? Han har nyss fått alvedon och han börjar mojna mer och mer. Varför får han feber på kvällen??  Blir det som igår så kommer han få brakfeber inatt... Och som alltid så är det jag som får ta honom när han är sjuk, spelar ingen roll när han insjuknar eller i vad, vilket skift Micke än jobbar så insjuknar William ALLTID när Micke jobbar. Har inte sovit på 2 nätter nu och så som jag mår så är jag helt död på dagarna. Men som tur är så går det väl över snart så får jag sova igen...
Tycker synd om min Olof som ska behöva dras med feber =( Tycker det är så skumt...



Dålig bild men nu är trappstegen klara! Skönt att få det ur världen, tack till Trosa Golv som gjorde det på så snabb tid!

Gud vad trött jag är... Men om en timme börjar Hockeyn och sen blir det fotboll!!

Gäsp...

Adjö

Kommentarer
Postat av: sofija

Stackars Wille-skrutt!:( Hoppas han mår bättre snart!



Hojta till när du vill lunch med mig baby:)

2010-10-12 @ 20:18:47
Postat av: Cattis

Håret ser jättefint ut! Värsta bruttan!! =D

2010-10-13 @ 00:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0