★ krattjäveln

Jag avskyr att vara arg, det tar så mycket energi, men skit har jag slutat att ta och när man ifrågasätter eller säger ifrån så exploderar oftast personen som är jobbig.

Idag är det städdag på det här fula området. Vi går till lekparken, där sitter 2 tjejer och tittar på när deras karlar jobbar, happ, där finns inte så mycket att göra så vi går vidare hem för att hämta en krattjävel. Går förbi ett träd och kastar lite löv för William tycker det är så kul.



Då kommer första grannen som undrar varför vi leker, vi ska vara i lekparken å hjälpa till tycker hon.
Men henne lyssnade jag inte på utan fortsatte min färd på 50 meter hem för att hämta krattjäveln.
Då går vi förbi en annan granne. JAG TYCKER NI SKA HJÄLPA TILL! Eeeh, ja vi håller på säger jag. JAG MENAR INTE DIG, JAG MENAR MICKE! Jaa, fast vi är fortfarande påväg?? Krattan flyger liksom inte till våra händer??? JAG KRATTAR BARA RUNT MIN TOMT, DET DÄR UPPE FÅR NI TA!!!!!! Men seriöst otrevliga granne vi är fortfarande påväg att hämta krattjäveln!!!!

När en granne städar ur sitt garage på städdagen, och flera andra grannar bara fixar på sin egna tomt (idag) så kan jag också reagera för det finns liksom inte med i dagordningen, sin egen skit tar man hand om resterande dagar på året.
Men att ta en promenad på 50 meter för att hämta krattjäveln går inte utan att bli påhoppad av faktiskt- arga, otrevliga grannar. Men tjejerna som bara sitter och tittar på då? Hon som bara krattar runt sin tomt? Han mittimot som klipper sitt egna gräs men inte områdets...Nej låt dom hålla på, för dom har en kratta i handen. Vi hade inte hunnit greppa våran krattjävel än, och det fick vi sota för.

Såna här grejjer exploderar jag av. Det är onödigt. Är man nyfiken varför man tar en paus med sin son och kastar löv så kan man fråga som en normal människa. Vill man att någon ska kratta lövjävlar så kan man säga det med god ton. Varför ska allt vara så otrevligt? Otrevliga människor är bara idioter. Och idioter ger jag inte energi. Så jag gick in. Utan krattjäveln!

Ja jag är gravid. GAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Men ni får ju faktiskt hjälpa till när det är städdag. Gå där o dra benen efter sig, dessutom utan krattan. Skäms på er. ;) Tihi

2010-10-16 @ 15:47:57
Postat av: Cattis

Jag hade också blivit sur.. o jag är INTE gravid =P Spöa alla otrevliga människor!!

2010-10-17 @ 15:56:26
Postat av: Emelinda

Ut med agressionerna nu Ida, på dem bara!! Förstår att du flippar ur, det skulle jag också gjort trots att jag inte har nån bulle i ugnen ;)

2010-10-17 @ 20:58:53
URL: http://emelinda.gopshusgarden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0