★ Rullbagge

Hallå i sommarvärmen!! =)

Dagen började på gymmet och fortsatte med stavgång runt rundan. Sedan blev det en promenad till dagis fram och tillbaka, William fick cykla =)

Linnéa är duktig med sina prickar, det sprider sig inte lika fort som Williams och mina prickar men det pluppar upp nya lite här och var. Än så länge flyter det på, hoppas det blir lindrigt!!

Micke jobbar eftermiddag den här veckan +2 veckor till. Huvva! Gillar inte när han jobbar eftermiddag. Det är en väldigt osocial arbetsform. Och som mamma får man ta de tunga lassen själv... Urk. Men det är bara att bita ihop!

Svärföräldrarna var här idag och tog barnen så jag kunde åka iväg och veckohandla... Lindsy måste ju hållas inne (hennes nya smeknamn) Men fast jag hade en inköpslista så glömde jag köpa massa saker. Vad är det för fel på mig??
Smet även in på Sport outlet och köpte 2 leggings och en tröja. Det är så dyrt där inne, förstår inte hur jag har råd??? Tröjan kostade liksom hela 9 kr. Ojojoj ;) Leggingsen kostade 59 kr. =)

Sprang upp till El Giganten och köpte en baby watcher också... Philips Avent för 449:- Fick billigare för det var visnings exen. Så nu äntligen kan vi sitta ute i lugn och ro när hon ligger uppe och sover. Istället för att springa in stup i kvarten så hör vi istället =)

Barnen sover så sött i sina sängar och Micke jobbar... Tror jag ska bädda ner mig jag med! Läsa min nya bok av Katerina Janouch- Dotter önskas.

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0