★ prickig korv

Hade jag vetat att William skulle bli så extremt sjuk av vattkopporna så hade jag aldrig sett till att få han smittad av sin kusin. Herregud, han har varit okontaktbar flertaget gånger, han har varken ätit eller kissat, jag har gråtit och varit orolig. Kaos! Inatt stannade Micke hemma från jobbet för att hjälpa mig och tack och lov för det!! William har legat med feberyra och slängt sig runt i sängen, Linnéa har vaknat 18 miljoner gånger för att äta... Puh!

Idag är William lite piggare, han har klarat sig utan alvedon, men nu börjar han mojna så det blir en alvedon innan läggdags.
Han blev helt slut efter duschen, han var tvungen att tvätta av sig lite, alla kladdiga prickar och all intorkad svett. Igår RANN det från honom när han sov, hela tröjjan var genomblöt, byxorna likaså. Har aldrig sett någe liknande!













Jag har själv legat i feber idag, förstår inte var den kom ifrån?? Började inatt, mådde illa som fan och började skaka... På morgonen hade jag feber, och jag känner nu att den kryper tillbaka. Det blir urrigt och blicken hänger inte med, känns lite som att allt går i slow motion... Bubblig i magen...förstår inte varför?? =(

Hoppas nu bara att natten blir okej så jag inte är en zombie imorgon! Huvva...

Vi åt ute på altanen idag, vi grillade! Hade glömt bort hur grillat smakade- ljuvligt!

Min mobil är såld så nu får jag vänta i 100 år på den nya. Läääängtar! Jag har Mickes URGAMLA telefon, herregud. Jag är för bortskämd för att han en sån skit telefon ;) Tar ett år att skicka sms, knappt att man kan göra glada gubbar ;)

Nähepp, förbereda sig inför natten med allt vad det innebär...

Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0