★ Joraaa satteeee....

Om jag skriver näste man till rakning, förstår ni då vad jag menar? Nu har Linnéa fått vattkoppor så nu väntar några dagar av totalt kaos. MEN, skönt att få det gjort! Så behöver jag inte bry mig sen... Behöver inte vabba i hundra år om hon får det när jag jobbar... Tycker otroligt synd om henne som skall dras med skiten men vattkoppor är ett ont måste så bättre nu än sen. För av egen erfarenhet så rekommenderar jag sjukan till alla när de är barn! För jag trodde att jag skulle dö... Jag tog tillochmed farväl av mina barn när jag var som värst. Utan att överdriva. Jag trodde jag skulle dö...

Skönt att vara piggare iallafall! Gymmade igår, blev härligt svettig och sen när jag kom hem så blev det stavgång runt rundan! Imorgon när jag lämnat på dagis så blir det återigen gymmet! Passar på medans Micke är hemma, han åker vid 14 och jobbar sen. Nu ska jag ju hålla Linnéa inne så det blir inte mycket utflykter nu framöver. Behöver jag ens säga att jag är LESS på att sitta i karantän??



Jag och Micke åkte till Trosa och åt lunch igår, satt på uteserveringen och myste <3 Inte varje dag vi tar oss tid att mysa ihop det lite.

Är med i Barnens Bokklubb och är sjukt nöjd, William är en bokslukare XXL så det är perfekt att få hem böcker. MEN, jag känner mig lurad? Det blir bara dyrare och dyrare för varje gång och denna gång fick jag betala 255 kr för EN bok! Det tycker jag är att överdriva så jag ska gå ur nu tänkte jag, vi kan väl lika gärna låna på bibblan? Får väl sprita dom innan så man vågar bläddra i dom bara ;) Har ni annars något tips på en bra bokklubb för barn?

Tror vi har ätit ute på altanen varenda dag dessa soliga dagar! I måndags så oljade Micke in den lite medans jag låg i gräset med barnen och bara njööööööt. Helt fantastiskt! Men vad jag glömmer varenda år är alla fruktansvärda getingar och humlor m.m. Det förstör verkligen hela sommaren. Inte ens på stranden är man safe för då ska man gömma sig för bromsar!!

Linnéa har somnat för natten och William också snart... Tror ni natten blir lugn? Eller vattkoppskatastrof? *gulp*

Kommentarer
Postat av: Emelinda

Men åhhh, stackars lilla skruttan (omg vad hon växer förresten)!! Jisses vad drygt det måste vara att inte kunna få komma ut ordentligt.



Jag vill också ligga på er uteplats och sola. Eller åtminstone grilla på er altan :P Myyys!



Det brukar väl alltid finnas massa starterbjudanden till alla bokklubbar och tidningar. Gå med i nåt nytt och säg upp när erbjudandet gått ut. Så gör jag alltid med tidningar, typ Icakuriren, Laga lätt etc. :P



PUSS

2011-04-27 @ 21:26:40
URL: http://emelinda.gopshusgarden.com
Postat av: Anna

Kan varmt rek Kråkes bokklubb!!! Mina tre barn har alla älskat Kråke!

2011-04-28 @ 08:00:00
Postat av: therese

Tänkte komma och lämna kattburen,tar med mig lilla lukas så kanske han blir smittad,skulle va bra om han fick det.kram

2011-04-28 @ 08:27:39
Postat av: Sofija

Stackars pluttis men skönt att ha det överstökat sen! Nu är det massa barn på dagis som har fått det men Belle verkar klara sig! Det är helt sjukt. När man för en gångskull VILL att hon ska bli sjuk så håller hon son frisk.. :)



Kevin prenumererade på http://www.goboken.se/MinaFakta/ tidigare. Han älskade dom plus att man fick med ett sagoband varje gång. Dom lyssnas det flitigt på och han har lärt sig massvis!

2011-04-28 @ 09:18:13
URL: http://justflippacoin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0