★ underbara vänner <3



Ikväll har vi haft familjen Andersson här på lite grillning och mys! Vi grillade fläskfilé och entricóte som åts tillsammans med rotfrukter kryddade med salt och vitlökspeppar. Jag grillade även hemmagjorda vitlöksbröd. Jag åt inte av dem men de sa att det var sjukt gott så det får vi väl lita på ;)






Det fanns inget kort på Cammen, bara på resten av hennes fina familj =)

Tidigare idag så har vi bara myst hemma, plockat och grejjat som man alltid gör.

Jag började dagen med att cykla till gymmet. Gymmade en timme sen cyklade jag hem... Duschade och åt en lätt lunch... Väldigt lätt. 2 ägg och 3 st Ryvita knäckemackor. Nu när jag slutat amma kan man lägga om kosten brutalt. Kan jag få börja gå ner i vikt nu tack??? Gaaaaah.

William har varit i Trosa och lekt med sin kusin idag, hämtade honom vid elden där han stod och frös... Nu sover han och HOPPAS att han sover länge imorgon, han har gått upp innan 6 varenda morgon. Priset tog han när han satt och hamrade på sitt rum kl 05:21. NACKDELEN med sommar och ljusa mornar. Även fast det är kolsvart i hans rum så har nån sorts radar... Samma sak varje sommar. Huuuuuu.

Linnéa vaknade upp med flera prickar imorse... Jag smörjer in dom med zinkpasta och har kylbalsam i beredskap. Blir det tokjobbigt så finns det antihistamin att få utskrivet, men hoppas att vi slipper det.

Vad gäller bålgetingarna så sa min pappa att det med all säkerhet är JORDGETINGAR. Huvva!!! Läbbigt!! Trodde att det va samma sak *hihi* men jordgetingar är 18 ggr värre.... Anticimex rings igen måndag morgon that´s for sure!!!

Micke kan inte titta på hockeyn... Han var tvungen att byta kanal för det var för pinsamt att titta. Så urkasst tydligen... Sverige ska vinna över Norge 7 dar i veckan säger han. Hmm... Ja vi får väl se =)

Kommentarer
Postat av: sandra

Heheheh... blev en liten blandning där :)

Sandra virrpanna!

2011-05-01 @ 11:52:11
URL: http://sandraaas.se
Postat av: Micke

Namn det var sjukt jävla gott. Det måste vi göra oftare. Har ju blivit lite lite sista tiden när man bara är inne hela tiden? puss

2011-05-03 @ 18:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0