★ The butterfly messenger

Oh lilla Tomten. Du kan väl snälla skicka en sådan här till mig? Den silvriga med rosa pärla. Det är Ida så det bara skriker om  det. Oh Tomten, jag gör vad som helst!!!!!!  Det absolut bästa Carolina Gynning gjort...

Carolinas signum som konstnär är kvinnoansiktena med de särpräglade linjerna och färgerna, men en viktig symbol som hon alltid arbetar med i varje målning är fjärilen.

"Fjärilen som symbol betyder väldigt mycket för mig. Det är puppan som utvecklas till fjäril och som sedan pånyttföds i en härlig kropp med vackra färger. Fjärilen är en gammal symbol för själen, glädje och lycka. Den står för pånyttfödelse och frihet och är därför en symbol som jag tycker att alla borde bära med sig. Nu har jag skapat The Butterfly Messenger® för att du oxå ska kunna flyga."

Så använder du ditt smycke!

Sätt dig i stillhet med din fjäril i handen och meditera över vilket ord du behöver mest just nu. Kanske är det kärlek, hopp eller styrka. Skruva av huvudet på din fjäril och viska ditt ord ner i fjärilskroppen. Du kan också skriva ditt ord på en liten lapp och stoppa in den i fjärilskroppen.

Sätt på huvudet igen och bär ditt ord med dig.




William har bakat pepparkakor idag, med sina nya grejer som han fick av sin mormor på Linnéas kalas.



Fröken Fräken klätterapa. Hon har varit uppe på bordet en vända också.


Idag tog jag en uteritt på 1½ timme. En alldeles underbar uteritt i solen med mycket galopp. När jag precis kommit tillbaka från min härliga ritt så kom min syster Linda med man och barn och Benjamin. Barnen fick rida ett par varv och det var populärt! I stallet fick dom borsta Lollan och ge honom mat. Kim var så söt, när han såg hästarna i hagen så han "Titta, fler hästar! Dom fryser, dom har jacka på sig" hihihihihi så gulligt <3



Någon mer än jag som är heltänd på Tomas Ledin?? Han är så otroligt vrålhet *nami nami nami* Älskar hans tolkning av E-Types Set the world on fire.

Nu ska jag spela Bingolotto!


Kommentarer
Postat av: Micke

Älskar dig ida. ska upp och lägga mig nu.

så får vi se om man somnar Linnea brukar vakna vid denna tid pungt om hon vill ha mat-

2011-12-12 @ 02:48:17
Postat av: Anonym

Kim tyckte det va så kul å rida å borsta hästen! Han pratar mkt om lollan! Han älskar lollan säger han! Så en dag i stallet måste bokas in!

2011-12-12 @ 10:46:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0