★ runkanus förkyld



Alkis tomten och grannen i Beck önskar god jul!!



William har ett hjärta av guld. Han satt vid frukosten och funderade på morgondagen... Han tyckte synd om Tomten som köper så mycket julklappar men inte får något själv. Så han ritade en teckning till honom. Han avbildade Tomten himself med julklappar och julgran. Julstjärnan ville inte riktigt forma sig utan bildade istället ordet MOD? Det stämmer på min pojk det <3





Vi har ätit julbord här hemma. Hade senap och malen kryddpeppar i köttbullesmeten och jäklar vad gott det var! Ett tips till er som rullar egna köttbullar.

Nä hörrni, vad tyst det är nu... Vad gör Linnéa????? Vänta...... Måste kolla....
Jahopp, hon har röjt ner halva tvättstugan...



Skönt att det inte var något värre! Ånej.... Nu slänger hon ut alla pantflaskor!!!!! LINNÈEEAAAAAA!!!!!




Måste ha ändrat inställningarna på min mobilkamera? Den fungerar INTE som den ska. Rena nattbilderna mitt på ljusan dan.
Här ligger iaf våran kissemiss och sover i docksängen. Vi har en alldeles egen liten Herr Nilsson <3 För han har också en egen säng!




Jag ber om ursäkt för våra hemska tapeter. Jag skäms! Men de ska bort, ska bara trolla fram lite tid...
William spelar tvspel, han laddar dosan samtidigt så han sitter ju 1 cm ifrån den lilla tv:n...
Linnéa röjer som vanligt. I detta fall- tvskåpet med filmer och tvspel. Vojne vojne. Jag behöver färga håret för det har blivit grått.


Gårdagen bestod av snor och feber samt en släng av mild magsjuka. Tjohooo! Härliga tider... Vet inte om det var magen som var förkyld (kan faktiskt bli det) eller om det var magsjuka. Fick inte behålla något jag åt!
Blä vad jag är förkyld! Att det är julafton imorgon känns bara jobbigt! Antingen skjuter vi på jul en vecka eller så får någon komma och utföra någon inhemsk medicin ritual på mig. Dansa nakna runt en eld,stampa fötterna i jorden och hojta  HO! HA! HO! HA! WAAAO WAAAO HO! HA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0