★ Bröllopsdag <3



Älskade Mikael. Idag är det våran bröllopsdag! Idag har vi varit gifta i 6 underbart mysiga år! Vi gifte oss när vi bodde i Hölö, vi ville verkligen gifta oss, ett litet infall att gifta sig innan året tog slut blev att vi bestämde oss dagen innan typ... Ingen var bjuden, men det var inte för att vi inte ville, i rådhuset så fick det inte vara massor av folk, endast de vittnen vi valt. Vilket var våra föräldrar.

Många tycker det är tråkigt med ett rådhus bröllop. Men jag skulle aldrig i mitt liv klara av att gå med en stor vit klänning, alla tittar på en och allt det där. Nej fy, scen skräck AB! Jag älskar själv att gå på bröllop, jag gråter som en bebis men när jag tänker mig själv i situationen så skrattar jag bara. Haha ser mig själv i den där vita klänningen, herregud... nää =) Vilken tur att det finns alternativ för alla =) Min syster var så himla vacker på sitt bröllop, kan ni inte gifta om er så jag får gå igen?? hihi



Fröken klätterapa bölar i skåpet



William rider våran häst. Han red själv och lärde sig start-stopp och att svänga. Grymt duktig! Lollan krökte på nacken och William blev svinglad "Jag får han att gå i form Idaaa!!!" hihihihi



I samma veva som det är jätte kul att rida så kan det också bli tråkigt. Lollan tog ner huvudet och det gillade inte Herre William Af Hedeby. Han blev så less att han tappade tyglarna varje gång. Försöka förklara för honom att man inte lär sig rida på 3kvart är ju lönlöst. Kan han inte på en gång så ger han upp. *harkel* Mitt tålamod- jajjemen!


Igår hade vi strömavbrott i nästan 3 timmar, hela vagnhärad var släckt! Fick åka till mamma och pappa för att värma välling till Linnéa. När jag kom hem igen så kom vi ju på att vi har våran gasolgrill med kokplatta, där hade man ju kunnat värma välling. Men men det är lätt att vara efterklok ;)



Blixten gör ju bilden ljus men det var mörkt och mysigt, vi hade ljus överallt. Godiset skulle vi haft idag på nyår men vi plockade fram allt mys och spelade spel. När William somnat så blev allt så tråkigt. Fanns ju ingenting  att göra. Inte ens internet på mobilen funkade eftersom vi inte har nån mottagning inomhus.

Nu ska vi handla det sista till ikväll. Vi ska äta helstekt oxfilé med vitlöksgratäng. Mmmmmm

Tack Micke för 6 underbara gifta år och snart 11 år som ett ruttet par <3


Kommentarer
Postat av: tarja malmström

Grattis till sex år.Tiden går fort.Det är bara att kämpa på så blir det snart 50 års dag.

mvh pappa

2011-12-31 @ 16:42:53
Postat av: Emelinda

Tänkte skicka grattis på bröllopsdagen-sms igår, men det glömdes bort i all stress. Men det är väl tanken som räknas ;) Puss på er sötnosar!

2012-01-01 @ 11:48:35
Postat av: Sofija

Grattis till er finingar! Min pappa gifte sig igår:) puss påre

2012-01-02 @ 01:03:21
Postat av: micke

Det är jag som ska tacka dig min fis som delar ditt liv med mig. Undra om det kommer ut mycket barn om 9 månader?

2012-01-03 @ 01:48:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0