★ Urk på burk

Jag sitter hos mamma jag... Vaknade 11:30 efter 14 timmars sömn och kände bara usch och blä. Snoret rann, huvudet dunkade, hostan retade i halsen... Så jag ringde mamma faktiskt, och frågade om vi fick komma dit och äta middag när Micke åkte till jobbet. Vi var välkomna och är kvar än! William brukar nattas nu egentligen och Djurgården börjar sin match men jag ska...jag skaaaa. Orka köra hem?? haha.

Micke har startat en blogg, mest med bilder men kolla gärna http://neiberg.blogg.se

Vi har som sagt varit här hela dagen, och har då suttit i köket bara så något intressant att skriva har jag dessvärre inte. Blev bjuden på isterband med stuvad potatis. Hon hade även gjort pannkakor så det gled ner också. Till efterätt blev det ananaspaj, men oj så äckligt ;) Det är nog bland det godaste som finns!!!! Huvvaliga, yum yum!
William skulle vila bredvid sin syster
När jag var uppe och hängde tvätt så hörde jag hur William sprang mellan köket och vardagsrummet som en tok, flera gånger. När jag kommer ner så ser han inte så oskyldig ut runt munnen. Han har varit i kylen och nallat chokladgodis som vi bakat! haha
När jag ändå var i farten med kameran så passade jag på att ta kort min tannalösa pöjk! Som igår tappade sin andra tand. Till vänster där så ser ni en vit prick, hans nya tand är redan på väg upp <3 När blev du så stor? Jag säger som Cattis, det var ju nyss du fick dina tänder!!
Mamma med Linnéa
Bara Kim som fattas, annars är barnbarnen på plats!

Borde ta och packa ihop mina barn nu ja... Kan ingen skicka hem oss med en laserstråle eller nåt?? ORKA köra bil, natta barn, men först kvällsmacka och sen borsta tänder, sen mata bebis, sen läsa bok, sen allt annat. Haha jag är riktigt SLÖ idag. Urk på burk.

Fråga 10:

Det här hade jag på mig idag:

Amnings BH
Trosor
Strumpor
Mjukisbyxor
En lila tröja som inte är min. Har lånat av min syster Linda
Ett armband efter min mormor
Glajjer

Sexigare är så blev det inte idag då jag är en snorjärs.

Kommentarer
Postat av: Micke

Det verkara en lite godis gris till son. Vi har otroligt vackra barn

2011-02-05 @ 16:23:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0