★ ljus



Mitt lördagsgodis till melodifestivalen. Åt inte så mycket av det som jag trodde men gott var det!

Idag så fick jag sovmorgon, vaknade 10:10 =) Efter att vi ätit lunch så begav vi oss till Nyköping för att titta efter skor.



Jag fick dom här av Micke. Jag tycker ju att köparskor/träningsskor är så extremt fula men när man har dom på fötterna så betyder det ingenting alls, för satan vad sköna dessa skor är! Man nästan gungar fram, rejäl sula. Jämfört med mina platta jag har nu. Så imorgon ska de invigas!

Även William fick ett par skor, tycker dom är skit snygga!



Jag rekommenderar Stadium Outlet till er alla! Bra priser som fan.

Köpte även dessa minihantlar för 27 kronor. Från casall



Vi åkte till Willys och handlade mat också, 4 fulla påsar blev det även denna gång. Vad mycket man handlar och äter?? Eller känns det bara så eftersom man veckohandlar? Istället för att småhandla varje dag...

Direkt när vi kom hem så smet jag till badhuset och simmade. Det kändes bra!

Nu på kvällen så har jag och Linnéa varit hos Sandra på Party Lite visning. Köpte ljus, 2 olika dofter som var på rea. Malin bokade in en visning så när hon ska ha visning så ska jag handla mer ljus. Passionsfrukt luktade ju wunderbar så den ska köpas då... samt lite annat smått och gott. Ljusen jag köpte nu ska jag ha till dopet tänkte jag... wiiiiie!



Medans William sover så snackar pappa och dotter ihop sig om vem som ska gå vidare till finalen i melodifestivalen. Jag och Linnéa röstade på Brolle.

Jahapp... kom inte ihåg vad jag skulle skriva mer så det får bli nummer 18 på utmaningen:

Detta ångrar jag:

Finns inte mycket jag ångrar här i livet. Allt jag gjort har format den jag är idag.
Tyvärr blev inte svaret roligare än så =)




Kommentarer
Postat av: micke

Jag och linnea pratade om hur hon bollades runt på ljuspartyt och hennes syn på det;-). Jag säger bara en ska babsan sjunger i melodifestivalen då vet man att skiten är ploj. Tack och god natt

2011-02-12 @ 22:40:37
Postat av: Caroline

4 kassar är väl inget?? Jag brukar komma ut med 8-12 kassar :D Jag handlar iof för 1 månad eller mer.. :) Hela bilen är FULL när jag kommer ut från affären :D Jag måste också köpa nya promenad skor men vågar ju inte gå med dem nu när de är SNOR halt! gaah Jag vill ha vår! NUUU!

Kram

2011-02-13 @ 10:26:09
URL: http://novaochneo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0