★ college

Igår åkte vi till Jysk, köpte en ny säng till William. Äntligen =) Han sover som en gud i den, han ser så härligt avslappnad ut. Skönt för honom att slippa den trånga växasängen med den tunna madrassen. Tänk att han fått sin första riktiga säng. Tiden går så fort!! Snart börjar han college ;)

Idag har vi varit på Bvc, skruttan väger nu 4280 =D Hon har fått bulliga lår och stora kinder. Hon äter som en häst och växer så det knakar =) Just nu ligger hon och är en ladugårdsdörr... Och jag har huvudvärk. Jag har inte mått så bra den här helgen, haft ont i magen i flera dagar och igår slog det till på riktigt. Så ont inne på Jysk... Var tvungen att åka hem till syrran och låna toan =P hehe... Idag har det varit ännu värre. Herregud, tarmar kan verkligen leva ett eget liv. Men jag tror inte att det är nån magsjuka eftersom jag inte mår illa och äter normalt. Bara det att efter jag ätit så slår det till. BANG så springer jag till toan... Har kanske blivit liiite för mycket av det goda över jul och nyår? Har ätit SOCKER som aldrig förr. Herregud, stackars min kropp.

Jag längtar till våren. Eller åtminstånde tills snön smälter bort. Vill kunna gå raska promenader utan att parera barnvagnen mellan snövallar och gå mitt på vägen. Linnéa ligger och guppar och skakar i vagnen pga den ojämna marken så man tror ju att hon ska hoppa ur.

Blir inga bilder idag... Men gud vad varmt det blev. Pjuuuuuuuh


Kommentarer
Postat av: Fitri

Det kan vara en mild form av magsjuka vännen?? Så var det för mig.. Jag kräktes aldrig o kunde i stort sett äta redan efter andra dagen. Men ist rann det ur röven varje gång jag skulle pissa ;P Kolla upp det!

Längtar oxå till våren =) Då blir det andra bullar!! Puss..

2011-01-04 @ 13:03:15
URL: http://ylmetott.blogg.se/
Postat av: Micke

Du är min dagliga hjälte. Du får mitt hjärta att hålla igång. älskar dig

2011-01-05 @ 03:36:14
Postat av: micke

Du är helt underber ida. Älskar dig. Du är så söt när du bakar bullar och sjuner<3

2011-01-06 @ 16:49:25
Postat av: micke

Du är helt underber ida. Älskar dig. Du är så söt när du bakar bullar och sjuner<3

2011-01-06 @ 16:55:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0