★ smörgåstårtor




Här har vi kärleksparet medans vi geggade med smörgåstårtor!

Dagen börjades med sovmorgon till 8:30, tack min make!! Sedan bokade jag om kyrkan, lokalen samt fotografen! Så nu är det fixat! Linnéa sov så jag satte mig med en smörgås och en kopp te tillsammans med min skvaller tidning. William var ju som sagt hos sin farmor och farfar. När jag myst färdigt så kom Camilla och Casper så då satte vi igång med smörgåstårtorna! 3 stora blev det och jag hoppas att det räcker?? Tänk om det inte gör det, då skäms jag! Eller tänk om dom smakar prutt? Gaaaah. Är nervös. Usch.

Till lunch blev det ju Thaimat. Vad annars när jag och Cammen är i samma rum?? =D
När allt var färdigt och undanplockat så drog vi till Trosa, jag smet in på Make Up Butiken och köpte en ny mascara och Camilla smet in på blomsteraffären för att köpa ett blått band till dopklänningen.

Ett filmteam röjde runt på torget då de spelar in Svensson Svensson i byn. Nyss var det filmen Midsommar och nu denna! Kul att vi har en bra by att spela in i. Vet att Rasmus på luffen har scener härifrån, finns det fler filmer från Trosa?

William är hängig, nyser och små snorar och hostar ibland. Jag har en blåsa i munnen och små snorar, men bara ibland. Så nåt är väl på gång här i la familia... Orkar inte bli sjuk så hoppas jag klarar mig.

Ska ta fram kläder till barnen som de ska ha imorgon. Bör nog stryka Williams skjorta... Och Linnéa ska badas så hon inte sprider spydoft i kyrkan!

Fråga 4 på utmaningen lyder:

Det här åt jag idag:

Började dagen med 2 st "bubbelmackor" som William säger. Tillsammans med en kopp hallon te.
Till lunch blev det Thaimat, nr 50.
Till middag blev det tacos eftersom William fick välja maten...
Nu på kvällen har det slinkit ner lite godis också!

Det är vad jag har ätit idag... Vilken intressant fråga att svara på ;) haha

Nu ska jag förbereda William för nattinatt. Han är trött TRÖTT. Hoppas han inte får feber inatt nu bara...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0