★ tillägg

Ligger i sängen och glor lite. Ser då på bloggen att jag skrivit otydligt. Som vanligt! Efter bilden på Linnéa så skrev jag typ att tack för att ni kom på mitt dop. Det skulle stå att det var från Linnéa. För det var ju hennes dop! Inte mitt ;-) .men jag glömde skriva att det var från henne. Ajja Skitsamma. Nu ska jag sova! Förhoppningsvis?

★ Lite bilder....

Tyvärr så kan jag inte lägga in de proffesionella (Hjärnsläpp, hur stavas det??) fotona i bloggen =( Det blir bara error. De verkar vara för stora eller "för bra"?? Någon som vet om man kan ändra nån inställning eller om det räcker med att låna en dator med snabbare internetanslutning? Bjuder på dessa bilder så länge... Bara dessa bilder har tagit ett halvt liv, finns ju inte tid att hålla på. Men jag lovar, jag ska ägna ett par timmar till bloggen när jag får tag i en bättre dator, vill så gärna visa de underbara bilderna!



Moster Linda och Linnéa

Alla presenter som Linnéa fick:

     

     

     

Hon fick även presenter som inte syns, bla pengar på konto, pengar till en glasavgjutning samt en del av fotografen betald.



Tack till alla som kom och delade min underbara dopdag med mig!
Tack för alla fina presenter <3


★ Fatty fat fat

     

Seriöst, ni måste sluta äta amerikanska hamburgers och fried chicken...
Det är inte bra för er!!

★ Linnéa goes Reinfeldt




★ tonat var det hääär!



Vi har fått bilens rutor tonade idag! Härligt, äntligen gjort.
"Allt i glas" i Vagnhärad gjorde jobbet. De har tonat alla våra bilar vi haft. Alla och alla, lät ju som vi har haft 18 st, bara 3 ;)

Det har löst sig med lokal! Jag var tvungen att byta, så tyvärr blir det så att vi får förflytta oss från kyrkan till bilarna vidare till Hägerflychts... Mer info kommer vid dopet =)

Nu ska jag klippa Williams naglar sen slänga in han i duschen!

Imorgon ska jag och Cammen bli fina i håret =) Wohoo!!!

★ Vårpung

Idag så kom Benjamin hit och lekte med William. Mamma tog Kim i vagnen och gick hit! 1 timme 15 minuter tog det i den underbara solen! Under den tiden så lagade jag lunch, fläskfilé och pasta. Jag städade och dammsög och ammade och grejjade =)



Hela kusinskaran är samlad <3 så fina så!! =)



Kim ville också spela Indiana Jones men Benjamin blev mest irriterad på att Kim aldrig fick gubben att ens röra sig. haha



Morfar och Linnéa gosar lite



Vi var ute på promenad när William plötsligt pekar och säger "Det är VÅÅÅR!!!!"
Underbart att få se att det knoppar på träden... Våren har aldrig varit så efterlängtad som nu =)

Micke grillar hamburgare ute på altanen och det nästan pirrar i magen för att det är så vårigt ute! Man blir så lycklig så det spritter i kroppen! =)

Nästa vecka blir det full rulle med allt i dopväg. tack och lov så hjälper svärmor mig med att baka mockarutor och nötkakor. Cammen hjälper mig att handla samt att baka OCH att garnera. Vilken super duper hjälp va?? =)
Emelie hjälper mig att duka ordning kvällen innan. Men så mycket som jag måste handla så vore det nice med någon som kan ta Linnéa under tiden men det får gå ändå! Tänker på all läsk och tunga saker, drickabackar och sånt dära tungt.
Men jag kämpar på =)

Undrar hur mör jag kommer vara på lördagkväll när ungarna somnat? Död kanske tillochmed... hihi =)

Men jag läääääääääängtar!!!!!! Träffade fotografen igår, Özgur, super duper vrål mega trevlig!!! Och lite snygg va? Joo det tror jag allt... =P

Oj jävlar, hockeyn har ju börjat för sjutton gubbar! DIF <3 Kämpa nu FÖR FAN!

★ stressad

Ligger här i sängen och grubblar övee dopet. Hur ska vi göra? Vi blir dubbelt så många än vad det finns plats för. Herregud. Vad gör jag? Jag vill inte byta kyrka,har velat döpa i denna kyrka redan långt innan jag blev gravid. Ska jag byta lokal? Men det blir så omständligt att behöva ta sig runt halva världen för att fika. Om det ens är möjligt att byta,kanske uppbokat alltihop. Vad tycker ni? Skulle ni tycka att det vore jobbigt om ni behövde ta bilen till en annan lokal efter dopet? Snälla svara ärligt, vill göra detta så bra som möjligt. Jag är verkligen ledsen och stressad över det här. Trodde aldrig att vi skulle bli så här många. Och missförstå inte, det är mer än underbart kul förstås! Det är ju en dröm att alla vill komma! Jag är Skit glad! Men det verkar som att jag måste byta lokal. Tänk om allt är uppbokat? Jag är så stressad så jag får ont i magen. Jag trodde ju verkligen att det skulle vara gott om plats på spelarhotellet. Men det fanns plats för 30 personer. Vi blir 60 st! Jag måste verkligen lösa detta. Hjälp mig.

★ hej hopp

Den här veckan har vi varit givmilda tror jag =)

Micke har fått blommor

Syrran fick som bekant paket av oss för hon var ledsen

Sofija fick hallonmumrikar och kiwi för att hon har craving på det och har jobbigt med foglossning

Fitri fick snickersrutor som tröst när hon haft den jobbigt med en RS sjuk dotter (hon älskar mina kakor, hihi)

Pappa har fått en mobil telefon

Mamma har fått min vinst- 4 st vinglas från Orrefors

Mamma och Pappa fick en filmkamera

Jag fick blommor idag =)

Det är hundra gånger roligare att ge än att få. Utan tvekan!

Att Sofija kan bli så glad för en påse godis och Fitri som ringer och tackar och är så gullig för några snickersrutor! hihi

För att inte tala om mamma, hon är i extas av vinglasen!!



Vi var på Xpo mässan i Trosa idag. Vi skrev in oss på varenda tävling tror jag =)
När jag kommit hem och varit hemma ett par timmar så ringer de från Vingården i Trosa och berättar att jag vunnit Orrefors rödvinsglas för ett värde av 1600:- JOooo man tackar =D

Brummade dit direkt för att hämta ut dom, sen vidare till mamma för att lämna dom i en överraskning ;) hihi
Visste ju att hon ville ha dom och vi dricker inte vin här hemma så det var en självklarhet att ge bort dom!
Hon blev GLAD kan man säga. Ojojoj. Hon ringde tillochmed efteråt och berättade hur bra dom var, hon fick även en vinluftare i julklapp som hon har på flaskan så vinet var tydligen magnifint ikväll =)

Och pappa var glad över sin nya mobil, nu kan han lyssna på radio igen och fota... Nu slipper han sin skit telefon!

Och videokameran satte dom på laddning så nu ska det filmas där hemma =)

Och jag fick blommor jag idag =) Det tyckte Micke att jag var värd, så gulligt så! Röda rosor som doftar mumsens!

Nähepp, nu det ammas tycker Linnéa så det är bara att ställa upp =) Fram med patten!


★ missfall =(

Har inte hunnit blogga denna vecka... Varit full rulle hela tiden, alldeles galet!
Vet inte vad jag ska skriva om heller, känns som att denna blogg är den tråkigaste som finns!

Vi har hälsat på Sofija idag! Hon har gravid craving på hallonmumrikar och kiwi så vi var där och lämnade av det som en liten överraskning! Hon blev glad då hallonmumrikar är ruskigt svåra att få tag på! =) Kul att man kan göra någon glad!

     
Hypnotiserad av en mugg        Mirabelle <3                 Fin William och hypnotiserad syster

     



William med sängkammarblicken =P hihihi



Gudfar med sin gud dotter <3 <3 <3

     
Gudmor med sin gud dotter         Läpp knögel??               Casper kan sitta!!



Igår var vi hos min syster och lämnade paket. Hon fick en stor påse godis, en kall stor coca cola, en ljuslykta från SagaForm samt väggbokstäver- Kärlek. Såna dära fina som man ställer på tex en tavel list...

Vi ville ge henne lite tröst då hon tyvärr har fått missfall =(
Hon ringde mig och sa att hon hade ont i magen och blödde lite nu och då, efteråt så ringde hon sin barnmorska som tyckte att hon skulle åka in och kolla upp det. När Linda (syrran) bestämmer sig för att göra det så säger det bara pang när hon ställer sig upp! Blodet forsade ut och det var blod överallt, det slutade aldrig att rinna =( Hon var så ledsen stackarn, hon ringde igen och jag visste inte vad jag skulle säga, blev så ställd och fick en klump i magen =( Allt jag fick sagt var att hon skulle åka in till sjukan ögonaböj! Där konstaterades det att fostret låg kvar i magen och hade varit död i 3-5 veckor =(
Det är så sorgligt =(  Hon var så skör när vi var där, låg i sängen och hade ont! Hon fick tabletter med sig hem som skulle hjälpa till att allt kom ut. Vilken mardröm!!! Du är stark gumman!!!

Jag fick henne att skratta lite och det var underbart <3

Har 4 stycken dopband att välja mellan, alla olika nyanser och bredd. Vilken av dem ska hon ha som rosett på lilla magen? Kan man ha alla eller?? ;) hahaha, fasen....

William tycker att rosa är en jätte fin färg och ville själv ha rosa kläder när vi var och shoppade. Som tur var så fanns det mycket rosa tröjjor på pojkavdelningen så vi köpte några olika. Han var så glad lillkillen, men tror ni inte att han blev retad på dagis =( Det är ju helt sjukt, att mobbing förekommer på DAGIS om vilka kläder man har eller inte har.
En modern rosa cool pojktröjja kan väl inte vara så hemskt?? Ett ord till från nån unge och jag mobbar tillbaka ;) Min son har iallafall inte för korta byxor eller en gammal tröjja från 90 talet som de flesta andra har. William är grym och ingen ska reta honom, då får dom med mamsen att göra!!! That´s for sure!!


★ snabbis

Skulle blogga om dagen och lägga in bilder men jag orkar inte. Ska hoppa in i duschen och skrubba fläsket lite.

Blev ingen ny frisyr idag =(

Vi åkte till Trosa och handlade 6 nya Starwars tröjjor till William på Busfröt. Han var väldigt väldigt lycklig <3
Smet in på Make Up Butiken och köpte lite gojs samt 2 böcker från bokhandeln...
Allt på bara några minuter!

Fick en present av Micke, ett hängsmycke Älskad står det på ena sidan och på den andra står det mamma.
Bild kommer imorrn.

Imorgon kommer prellen sen ska vi åka till Skärholmen för att TOKhandla nya kläder till oss alla. LÄNGTAR

Snabbuppdatering var det =D

★ Frukost





★ gäääääääsp

Idag är jag riktigt jävla slö rent ut sagt! Men tog mig ändå ut på min runda och så har jag städat lite...
Min rygg är inte med mig alls. huuuuuuuuuuuuuuuuuu









Jag försökte göra denna manuellt men vilket pill, hinner ju bli stressad innan man kan knäppa av... =P

Syrran kom förbi en snabbis och gosade lite bebbe





För er som undrar varför jag sätter in fler bilder på Linnéa än William så är det för att William inte så ofta ställer upp framför kameran. När han är på kamerahumör så posar han gärna men det är inte ofta!

Ikväll blev det rester till middag, orkade inte laga nåt... Jag åt lasagne, Micke kallops och William åt fiskgratäng.

Vad tyckte ni om melodifestivalen då? Jag hejjade på Danny men sen kunde jag inte slita blickarna från Saade heller så de båda fick en varsin röst. Jag tror att jag aldrig nånsin har röstat på ett bidrag men igår var jag bara tvungen =)

Verkar som om bebbeluttan håller på att bli sjuk. Hon är varm och nyser och så kommer det tjockt snor.
Knappt har hon sovit idag heller, hon sov på mig medans grabbarna var uppe och byggde lego...
En timme sammanlagt har hon sovit idag, annars bara varit vaken och spejjat =)

Trött, gäsp, adjö

★ Danny....

Underbart väder idag! Jag tog barnen och gick på promenad, slängde lite kartonger på återvinningen och fortsatte färden mot blomsteraffären... Köpte blommor till Micke, en från oss var. William valde en orange ros, Linnéa en rosa och jag en röd.

 

     

 

Jag försökte ta kort med närbildsfunktionen men det fungerade inte. Har ingen aning om hur man tar kort "manuellt" utan har tagit på autofokus, kan ju meddela att jag inte förstår speciellt mycket av kameran, jag har massvis att läsa in och det ska jag göra när jag får tid. Plugga lite så jag kan ta finare bilder. Så bilderna blir lite kassa en framtid framöver ;)



Begav mig sedan ut på en rask promenad (kan man säga powerwalk?) och mötte upp grabbarna i korsningen där vi tillsammans gick till Bilisten och köpte lördagsgodis till William...





Vädret idag har verkligen varit fantastiskt! Vi har varit ute jätte mycket... Snart är det dags att vårstäda ute på altanen och i April brukar vi alltid köra första grillningen! Längtar *mums*



Hade ett otroligt givande och lugnande samtal med en vän igår... Hjärtat känns lättare och snart ska vi ses! Jag tror jag längtar ihjäl mig...

Snart ska vi se på melodifestivalen, egentligen vill jag bara se Danny och vem som vinner men det kan bli knepigt att pricka in. Vet inte hur länge programmet håller på? Kl 22 slocknar jag ju så ;) hihi, småbarnsförälder =)
In the club, the club, oh oh <3 Så jävla grym låt och sen att han ser ut som miljonpoängare gör ju inte saken sämre diret *nam nam*  Vill ut och dansa när jag lyssnar på den...

Prästen ringde igår, han ska komma på tisdag, hem till oss och gå igenom dopet! Det tycker jag är väldigt trevligt, att han gör hembesök. Så var det inte med William. På måndag ska Bella sjunga lite för oss och jag läääängtar!! Så otroligt nyfiken på hennes version av låtarna. Sen ska jag klippa mig och färga håret, ni vet väl hos vem ;) Min härliga vän Sandra <3 Hon är grym. Ska ni klippa er så ring henne!

Jag vill att det ska bli onsdag nu, då ska vi iväg och handla massvis till dopet, och kläder (speciellt till William) han behöver en helt ny garderob!

Jag kan knappt tro mig själv, men jag är hooked på Robyns låt- Indestructible... Blir nästan lite rädd för mig själv då Robyn annars är artist som jag har OTROLIGT svårt för.

Nu ikväll har vi mumsat oxfilé från greken. Halleluja. Nam nam. Kollat på värdelös hockey... Fasen Dif... =(



Underbar bild enligt mig =) hihi

....In the club, the club oh oh....


★ systemkamera

Idag har vi blivit med ny kamera... En Canon EOS 500D. Vi valde den för att den har video i full HD och bra pixlar...
Micke har testat kameran lite på autofokus:


     

     

  

Vet inte om jag kommer våga använda den. Avancerad *1000

★ svammel

Måste tapetsera om i vardagsrummet!!! NU helst... Det enda vi väntar på är bågen till öppningen...Ni ser på bilden bakom 
soffan, det byggdes om för 100 år sen när vi gjorde om köket, hela den bågen ska korrigeras och vi har väntat i 3 år på en ny båge men jag vågar inte fråga när den blir klar... NÄR den blir klar så bågen kan göras om så ska vi tapetsera om. Jag klarar inte av att titta på dom här lila tapeterna längre. Bläk. Har ni några förslag på färg och/eller tapet?
Alla tips mottages med varm famn =)


 

Livet som mammledig är ju underbart! Vill aldrig att den ska ta slut! Jämfört med för typ 6-7 år sen så lever man ju verkligen ett helt annat liv. Ett mycket bättre liv! Förr var det fest varje helg och man besudlade sin kropp med alkohol och tobak, man hade skit kul och det behövs när man är ung. Det är en perios i livet man ska gå igenom tycker jag.

Men nu när man har barn så har man nåt att leva för. Istället för att längta till varenda helg så njuter man av varje minut tillsammans med sina barn. Tisdag eller lördag spelar ingen roll, alla dagar är lika underbara!

På förmiddagarna brukar jag vara hemma och mysa med barnen, de dagar som William går på dagis så brukar jag hitta på något med andra mammalediga mammor här i byn. Det är då jag har min fritid kan man säga, då jag har tid att träffa kompisar. Men de kompisar som inte har barn eller större barn och jobbar så blir det inte lika mycket tid med dom. För eftermiddagarna i mitt liv är fullbokade. Det ska lagas mat och lekas och ammas och ätas och plockas och har jag tur hinner jag klämma in lite träning på schemat!

Nu har jag tid att blogga för skruttan somnade i babygymmet



Hur gör ni andra mammor, har ni tid för alla era kompisar? Jag har inte det kan jag ju säga... på förmiddagarna har jag det men sen blir det full rulle. Sen har väl jag turen att ha många vänner, låter knäppt att säga det men jag har väl egentligen mer vänner än jag hinner med. Som Cattis och Sofija tex, när träffade jag er sist, det hinns inte! det är bara så. Och då är det väldigt nära vänner... Cammen umgås jag mycket med för att vi lämnar samtidigt på samma dagis och bor nära så det är lätt att smita över till varann med våra små bebbar.

Äh skit samma, tiden räcker inte till helt enkelt och jag bara svamlar en massa gojja.

Pratade med Anna-Karin på BVC idag ang kosten när jag ammar. Hon tycker att jag ska äta enligt tallriksmodellen nu när jag ammar, och det jag ska ändra är att byta ut till fullkorn annars ska jag fortsätta som jag gör och sen om ett par månader när jag slutat amma- ändra kosten mer. Hon tycker att jag ska ha rätten att njuta av mammalivet och amma på utan att oroa mig för att mjölken ska försvinna. Precis som jag tycker. Jag har tid på mig att gå ner i vikt sa hon. Även om inte mycket händer nu så lägger jag en bra grund till min kropp genom träningen och att det tar lite längre tid när jag ammar- får det göra! Ingen lider ju egentligen av det. Det är väl snarare bättre kanske, kroppen bygger om sig helt nu, förhoppningsvis, eftersom den bygger upp muskler jag inte haft på flera år, sen jag sålde min häst typ... Äh vad vet jag, det känns rätt iallafall, äta någorlunda som vanligt men mer grönsaker och träna på som vanligt så tar jag mer Bantning när jag slutat amma. Så gör vi =) Men godis och fikabröd och annat smarr är fortfarande bannlyst!

Gud vad jag svamlar, förstår att ni sitter och suckar...


★ kolhydrater

               

 Jag funderar på att äta glass till frukost hädanefter!

I en portion kuddar så är det 60 gram kolhydrater, och i en portion krokant glass är det 27 gram kolhydrater.

HUR kan Havre Fras vara nyckehålsmärkt när mer än hälften bara är kolhydrater?? Då äter jag hellre glass till frulle =P Hell yeah!

I söndags så åkte vi förbi ett hus som brunnit i Trosa och sedan dess är William svår att natta, han är LIVRÄDD att det ska börja brinna här. Så rädd att han tillochmed gick i sömnen inatt. Han kommer ner och gråter av rädsla... Lilla vän, han är helt förstörd, skulle inte åkt förbi det där jäkla huset!

Igår gick jag och la mig kl 21, somnade väl på 15 röda och 3 sek. Kl 22:15 kommer William in och har växtvärk, in med alvedon... Lite fotmassage och mys. Så somnade vi. Sen vaknade Linnéa och ville ha mat. Ammade slut från båda, sen somnade vi om. När man väl har somnat så ska Wille upp och smyga i hallen, han traskar omkring i sömnen och mumlar en massa. Sen vaknar Linneá bara 1,5 timme efter första måltiden och är hungrig IGEN. Tuttarna är ju tomma så hon sveper i sig en flarra. När kl är 4 bajsar hon ner sig och blir tokpigg och ligger och blinkar med sina fina ögon. Men jag bytt blöja så la jag henne i sin säng och satte på sängmobilen...Låg och väntade en stund, släckte lampan och sen somnade vi. PHU! Tänk om hon hållit sig vaken? Hemska tanke ;). Sen vaknar hon igen och tömmer mina bröst. För att vakna ÄNNU en gång lite senare och svepa en till flaska. Kl 6:30 ropar William god morgon i mitt öra och jag vet knappt vem jag är eller var jag befinner mig. Lite TRÖTT man blir av att få sömnen störd så otroligt många ggr under en natt.

Jag brukar amma henne en gång per natt MAX 2 och nu blev det fyra måltider, växtvärk, bajsblöja, sleepwalking... Körke.
Och så lite ryggont på det. Halleluja.

Idag var jag ute och gick mig svettig, det blåste dvärgpingviner men det var skönt, bara mössan var på! Skönt med torr asfalt att gå på, känns ju som rena lyxen.

När jag är och simmar så är det alltid någon i omklädningsrummet som sätter på sig gamla underkläder...En tjej satte på sig en bh som skulle varit vit, men det var den INTE, en annan kvinna hade en svart, fast nej, den var grå av skit.
Eller varför inte hon igår som drog ut sina använda trosor ur byxorna och satte på dom igen? Tillsammans med hennes skitiga strumpor. Tar man inte med sig rena underkläder till badhuset när man simmar och bastat och blivit ren??

Var iväg till Willys och veckohandlade förut... Fick 70 kr rabatt på ett paket blöjor, betalade 28 kr för ett jumbopack blöjor. Jo man tackar!

Jag vill bara säga till dig Mikael Neiberg att jag älskar dig så mycket! Du är så snäll och underbar, du är en grym make och far. Tänk vilken lycka att vi får leva med just Dig. Puss puss puss, älskar dig!!!!




★ Trött

    

Jag och Linnéa har tillbringat dagen hos Camilla och Casper. Vi avnjöt den sedvanliga lunchen tillsammans, så förbenat gott så man halvdör lite granna...

Sen hämta William på dagis, hem och amma Linnéa, till badhuset för att simma, hem och amma, laga mat, tvätta, åka och handla, lämna mat hos pappa, hänga tvätt, natta William och nu sitter jag ner. Vilket är ganska skönt för att jag har ont i ryggen =( Har konstigt ont högt upp, börjar fundera på om det är nån muskelinflammation eller nåt...?

Jag är trött och känner att jag inte har någe kul att blogga om alls...

Beställde den svarta klänningen, samt en gråvit annan klänning. Om både sitter som ett korvskinn så vetifasiken vad jag gör. Då får jag ha dop i en sopsäck.

Puss på er.

★ klänning-hjälp

Satinklänning Satinklänning

Kan man ha denna klänning på dop? Om man kan det, vilken färg? Den ljusa va?

Snälla kommentera fort som fasen ;)

★ Meh

Det har verkligen varit full rulle hela veckan! Har inte ens hunnit simma! 1 gång har jag bara hunnit med, brukar vilja simma 5 ggr... Men 2 promenader till Trosa har jag hunnit med. Bättre än inget antar jag?

Igår var vi hos Sandra så att bästa svägerskan fick håret fixat! Slingor och klipp stod på menyn

                             
Gick inte att vända bilderna rätt. Suck. Ovanligt att William ska ha Star Wars tröjjan på sig, haha

Även Anton fick barret fixat så nu är dom ett riktigt tjusigt par!

Fredagsmyset blev inte riktigt som jag önskat då Linnéa skrek så hon tappade andan. Maten kallnade och Micke var inte hemma. Han var och fick sin arm tatuerad hos en kompis...

                              

Det märks att våren är på väg. Katten fäller nåt så förjäkligt!! Han får snart inomhusförbud ;)
Att ha svart nålfiltsmatta i trappen med en vit katt som fäller är ingen bra kombination. Gurgel! Efter en dag så blir det white trash trapp igen... huj huj. Bäst han håller sig ute det ruttna djuret.





Nämen, star wars tröjjan igen...Vem kunde ha gissat det?? Jag LOVAR att jag tvättar den emellan ;)



Tänk vad stor donnan har blivit! Har alltid sett henne som en nyfödd, men det motbevisades när hon lades bredvid en =)
Och hon lyckas ju alltid ha SAMMA body på sig på varenda bild i bloggen. Jag lovar även där, att den tvättas emellan också ;) haha herregud, ni lär ju tro att vi inte har andra kläder till våra barn?

Nu ikväll har vi haft lördagsmys, jag och William duschade ihop, men han tyckte det var trångt för jag hade stor mage. Och på badhuset så tittade han på min mage och sa "vilken rutten mage du har" och en pojke på dagis sa att jag var tjock. Vad kul det är att få det kastat i ansiktet hela tiden. Även fast det är från små barn så är det klart att det känns. Räcker det inte med att jag får drass med denna enorma kropp dagligen? Måste jag få höra det vareviga dag också?

Allt känns så himla meningslöst, jag kämpar på som en blådåre, men INGENTING händer. 7 veckor utan godis och massa träning men inte ett jävla kilo bort. Gick ner 1,8 kilo första veckan men dom gick jag upp sen?
Jag vill helt absolut seriöst ansöka om magsäcksförminskning. Verkar vara det enda sättet ju. Usch, ibland känns livet bra ruttet alltså...

Alla är jämt så jäkla snygga och flashar med sina fina kroppar. Jag känner mig bara äcklig och oduglig.

Vilket muntert inlägg det blev. Det bjuder jag på.

Hej då

★ vaccination

Stackars lilla bebis som fick sina vaccinations sprutor idag, GUD vad hon skrek. Hjälp =( Hon har varit ledsen nästan hela dagen efter det och nu har hon somnat i Mickes knä... Hon vägrar ta bröstet när hon är hysterisk så jag pumpade ur och Micke gav henne en slurk, fast hon ätit sjukt mycket, men några klunkar tog hon sen somnade hon. Lilla vän <3

Är det verkligen nödvändigt att vaccinera? Vad tycker ni?

Jag gick till Trosa idag, solen strålade och jag hade musik i lurarna. Synd bara att jag bara får in Bandit och inte har nån musik inlagd för hårdrock är verkligen INTE min smak. Urk. Droppen var när jag glatt går på Åda rakan, så kommer Rammstein. Helt ärligt, visst måste väl det vara en plojgrupp? För dom kan ju inte mena allvar? Det är ju så urkasst så jag blir förstummad. Jag skäms.

Tog William och åkte till Babyland nu ikväll, skulle köpa en bildbarnstol till honom, eller bältesstol kanske det heter för stora barn. Mellan 19-21 så hade de kampanjer på massvis av varor. 19:09 kom vi in och frågade var stolen var "Dom är slut" får jag till svar. Slut?? efter 9 minuter?? Jag blev på dåligt humör och kände mig lurad. Hur kan man skicka ut reklam om man inte har stolarna hemma eller bara har nån enstaka?

Oj vad Linnéa snarkar, hon är verkligen helt slut...

Nu ska jag förbereda mig inför natten, men först ska jag kolla klart på hockeyn.

pöss

★ Rättelse!!

Jag har varit ute och cyklat i nattmössan på fyllan tror jag allt...

Jag har nämligen skrivit här på bloggen att Sanne och Anton är Williams gudföräldrar, och det framgår inte direkt heller att det var LINNÈA som jag menade.

Så inlägget om gudföräldrar och bilderna på Sanne och Anton var ju alltså menat om Linnéa.

William har redan gudföräldrar, det är min moster och hennes sambo som bor uppe i Vidsel, långt upp i lapphelvetet ;)

SÅ, gott folk: Linnéa har fått 2 stycken underbara gudföräldrar, min svägerska Sanne med pojkvän Anton.

Rättat och klart ;)

                                   
                                                   YO!
                                       

★ Bebisgos <3

               
                                                                 En glad skit!

Idag så har vi gosat bebis hos familjen Findones! Efter att ha hållt i det nyfödda miraklet så blev Linnéa jätte stor helt plötsligt! Rena tonåringen ju... 

               
      Liten bebis <3                 Sara gosar bebis                     Timmy gosar Linnéa

Fitri var tråkig och ville inte vara med på kort... =P Men förstår henne, man känner sig inte speciellt vacker när man är nyförlöst, även om jag tycker att hon var jätte fin <3

När vi var i Trosa idag för att köpa present till minibebisen så köpte Micke en skötväska också. Vi har lånat våran av syrran och inne på Busfröt fick vi köpa en superfin skötväska för endast 300 kr. Ordinarie pris är 795:- Jag fullkomligt ÄLSKAR den butiken och tjejen som äger den är så himla mysig och trevlig.

Imorgon har jag planer på att gå till Trosa. Har BVC tid kl 13:45 så om allt flyter på med matning och allt så får Micke hämta William på dagis så går jag med Linnéa. Hoppas bara att vädret är bra och att allt annat flyter på... För jag behöver promenare, har inte blivit nånting med det nu den sista tiden. Det hinns inte med,... Tiden rusar med 2 barn! SWOSCH säger det så är det sängdags igen.

Ser lite på Fuskbyggarna och tjejen som medverkar har typ bara en tutte? En as stor och en liten.

Nähepp, jag bara svamlar som vanligt! Dags att sova snart, jag LÄNGTAR för jag är så trött...

Puss på er

★ Nu så...

                   

                                         Williams gudföräldrar <3

Det känns mer än rätt, att Sanne och Anton får vara gudföräldrar. Och det kändes otroligt rätt när de tillochmed blev så överväldigade att det kom tårar <3 Ni kommer att vara de bästa gudföräldrarna någonsin!

Vi valde Mickes syster med pojkvän för att de visar så stort engagemang i våra barn. Någon skrev på kommentaren när jag hade svårt att bestämma mig att man ska välja någon som barnet känner sig tryggt med. Och det vet jag att Linnéa kommer göra, William är super trygg med dessa underbara människor och han älskar dom super mycket! Det gör vi med och det kommer Linnéa också att göra, that´s for sure =)

Kvällen kunde inte ha blivit bättre!

Sanne och Anton kom hit på eftermiddagen, de lekte med William och gosade med Linnéa.
Vi bjöd på mat, vitlöksgratäng med nötkött, smarrig sallad, vitlöksbröd och lite sås åsånt...

Till efterätt så slängde Sanne ihop en kladdkaka som avnjöts med glass, men jag åt ingen! Fick njuta av doften istället ;)

När Wille var nattad och klar så ställde Micke frågan *hihi* Först blev de förstummade, sen kom det lite mysiga tårar och sen kom svaret ;) hihihihi

                       
                                                                       Vem charmar vem? <3

Nu när alla inbjudningarna är ivägskickade så vill jag visa resten av er hur de blev, lite svårt att få med hela helheten när jag är så urkass på att fota, men men :

                     

                      

Idag är jag trött då Linnéa har legat och knorrat och pruttat halva natten. Dumma mig som åt så mycket vitlök =( Hade inte en tanke på att hon kunde få lite halvont i magen... Förlåt mig gumman =(

William är på dagis och Linnéa somnade i vagnen... Vill sova jag med men hon borde bli hungrig snart så jag sätter 500 spänn på att hon vaknar precis när jag slumrar. Men om jag håller mig vaken så sover hon i 3 timmar till. Det kan man ge sig fan på!! haha

Nä, kanske ska chansa... ? =)

Pöss

RSS 2.0