★ Lite fynd lite plock



Doften av Liljekonvalj är fantastisk! Denna fina bukett plockade mamma till min mormor på mors dag. Graven blev jätte fin!
Även jag planterade en blomma! Till farfar också =)



LillDonnan fick prova på att gunga för första gången hemma hos farmor och farfar, inte en min gjorde hon! haha snuttbulle <3 Hon försöker sig på att krypa nu, upp med benen under magen men hon lyckas bara komma bakåt, vilket gör henne lite frustrerad =D




William hoppade av sig lite energi hos svärföräldrarna. Vi var där på mors dag fika =)




Linnéa snurrbulle/rullbagge sover åt alla möjliga håll. Innan detta kort så låg hon med fötterna på huvudändan- precis som Pippi =P



Syskonkärlek <3






Denna fjäril har jag trånat efter i över 2 år. Varför jag inte köpt den vet jag inte?? Jag fick den iaf av mina fina barn på morsdag. Tack snälla finingar! =) Nu har spindeln fått sällskap ute på altanen.

I lördags var vi på loppis i vhd och Trosa. William fick 3 st starwars gubbar, 2 polisbussar, en trollerilåda, godis på fiskdamm. Linnéa fick en flytväst och kläder, Hello Kitty för hela slanten ;) Micke fick en sprillans ny Black&Decker grästrimmer och jag fick lyxiga hårprodukter från B.Wallin som ska nyöppna frisören i Trosaporten... Känns som att vi handlade massor?? Men gjorde bara av med 200 kr drygt... Lite mer kanske... Älskar när det finns fräscha och billiga prylar på loppis! Grästrimmern var ju helt klart det bästa köpet, helt ny, kartongen aldrig öppnad- 50 kr! Nypris ligger runt tusenlappen! Micke blev snorglad och monterade ihop den med en gång! =)

Idag så har vi städat och röjt inne. Men även ute i altanförrådet! Slängt massvis med gammalt skräp har vi gjort! Så himla skönt, och vilken plats det blev ;) Jag och William har planterat blommor medans Linnéa låg och rullade på en filt i skuggan.
Vi har haft en underbar dag idag!

Vi längtar till Fredag, då ska jag och Micke åka på romantic boat trip <3 Vi blir borta hela dagen, vi ska äta gott, sova, basta, bada, mysa! Barnen får trakassera svärföräldrarna hela superlånga dagen medans vi är borta =P Mihihihihihi

På onsdag är det som sagt Tupperware, fler som vill göra beställning? Eller följa med?

Förresten så har jag gått ner 5 kilo. Eller 7 egentligen, beror på hur man ser det. Men vi säger 5 ;) Hoppas det blir 5 till! Och ytterligare 5....och 5 till =D



★ Tupperware

Jag är en riktig förespråkare för Tupperware! Har alltid varit och kommer alltid att vara. Jag har själv sålt Tupperware produkter och hållt i visningar.

Det bästa med Tw, tycker jag är att all plast är helt och hållet giftfri. BPA har aldrig funnits i deras produkter, ingen annan gift heller. De har patent på sin plast, den är unik. Plasten avger ingen plast, som annan plast gör. Har du tänkt på att saften/vattnet i din kanna kan smaka kylskåp? Eller att istärningarna kan smaka vitlök? Det är plasten som utsöndrar massa skräp. Tw produkter håller smaken på maten utan att ge bismak. Ja, den kan vara dyr- MEN du har livstid garanti på dina produkter. Går det sönder- lämna in och få en ny!

 sugrörsmugg





Dessa sugrörsmuggar är oumbärliga, iaf för mig! Varje sommar så är dessa med på stranden.
Varför? Jo för att jag behöver inte vara orolig för getingar i saften. Sand och annan skräp håller sig borta.
Det är silikonflikar som håller tätt vid sugröret och även om du vänder upp och ner på muggen, tappar den i sanden- så håller den tätt. Alla barnfamiljer borde ha en sådan mugg.

Jag hade de tillochmed på förlossningen med Linnéa! Eftersom man kan vinkla hur som helst utan att spilla kunde jag dricka min nyponsoppa liggandes utan att drälla. När jag var nygravid och mådde lite illa på mornarna så stod den på mitt sängbord med saft i. Så fort jag vaknade drack jag upp saften- med massa socker i för att snabbt få upp nivån i kroppen och slippa illamåendet. Varför inte bara ha ett vanligt glas, tänker väl ni nu? Men jag AVSKYR dammet som hamnar i ett vattenglas som står över natten. Urk.

Just nu är det kampanjpris på dessa underbara muggar. Du får 4 st för 239:-
Vill ni köpa? Säg bara till så beställer jag åt er då jag på Onsdag ska vara värdinna på visning.

http://www.tupperware.se finns den aktuella katalogen, vill du köpa något annat? Säg bara till innan onsdag så fixar jag det!

Kanske en hamburgerpress med tillhörande frys set så att du kan frysa in dina burgare? Nu endast 199:-


★ Apocalypsen. 2011 eller 2012?


Vi vaknade imorse snoriga och krassliga. Linnéa är ju -som jag skrev igår- snorig om vartannat och lite halvrutten.
William är snorig och hostig och nu vaknade även jag med halsont och rinnande snor.

Det blev bättre framåt dagen så jag drog med mig familjen till Safiren... Eftersom badhuset stänger snart så fick William bada även fast han har hosta (aktiviteter kan göra det värre iom astman) Men klart han ska få bada innan de stänger nu på söndag. Så han badade och plaskade med pappa och syrran som åskådare medans jag svettades nere på gymmet =)

Känner nu att jag inte borde gymmat. Min hals skär sig. Urk. Blev bara värre... Men men, gjort är gjort ;)
 


Morsans vattendjur!







Vi köpte med oss hämtmat som vi mumsade på hemma...



William valde sin favorit pizza- Barn Margerita



Men jag och Micke valde en varsin kycklingsallad. Nam nam.



Linnéa valde flaskan... =)

Han den där skrynkliga profeten från USA, som kom fram till att jorden skulle gå under nu 21 Maj... Har han rätt eller? Han kom ju på senare att han räknat fel. Igen. Nu är det nya datumet 21 Oktober... Det var den andliga nånting som skulle starta den 21 Maj... Och nu har det ju blåst storm ända sen den 21. Tornadosar drar fram som körkemäki i USA, vulkaner sprutar ut det ena och det andra. Håller det på att hända? Seriöst? Jag är skraj. Känns som att något är på gång =(

Ända sen Timmy berättade om hokuspokus indianerna som förutspådde att jorden ska dö 2012, har jag varit rädd. Maya indianer eller Inka indianer eller skillimadinki dinki dinki dooo indianer eller vad det nu var...
Enligt kalendern så ska jorden gå under med massvis av vatten. Vi ska alltså dränkas till döds. Härligt. Kan det inte bara säga POFF så är vi döda before we know it?

Alla mina drömmar handlar om döden. Jag har världens bästa drömbok, allt stämmer. En dröm betydde tydligen att jag skulle få mens. Skadat tyckte jag... En vecka fick jag tillbaka mensen efter 1,5 år. Läskig bok att stämma i tamejfan allt jag slår upp. Men nu för tiden så handlar varenda dröm om döden. "även en symbol för död" "står för bland annat döden, tomheten och det okända" osv osv osv. Så, eftersom denna drömbok stämmer så bra, betyder ju det att jag kommer att dö snart. Så därför är väl apocalypsen nära? Eucalyptys.



Drömmar A-Ö av Maria Ulaner. Den rekommenderar jag starkt. Men iof, vi ska ju alla dränkas snart ändå så spendera pengarna på nåt annat istället. Ta ett lån och elda upp pengarna. Råna en bank. Bajsa utanför kungens dörr. Repa Zlatans bil. Pissa i grannens rabatt. Häll coca cola i busstanken. Res till Maldiverna och spendera pengarna som du nyss rånat....

Do whatever. There will be no consequences.


★ gäääsp

Linnéas tand spökar... Tror vi. Hon är halvfebrig, snorig och bajsig, i omgångar. Inte sjuk utan bara...Konstigt sjuk? Hon gnäller, piper, skriker, äter ingenting knappt. Ingenting är sig likt.
Inatt höll hon mig vaken till 04. Sen somnade vi ÄNTLIGEN! Men William kom in 07:15 så då var det bara att gå upp...
Herregud. När jag lämnat honom på dagis så gick jag upp och sov i 3 timmar. Linnéa sov i 4 timmar. Vi var lite trötta. Har varit seg hela dagen och somnade i soffan en stund...

Snälla rara, hoppas denna natt blir bättre? Och hoppas tanden tittar upp snart. Man ser ett vitt streck under tandköttet... =)

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och titta på Desperete Housewives. Dricka julmust som jag fyndade för 1,50:- hahaha


★ Sova med Charles





William gör andningstestet. Han fick en klämma på näsan och på monitorn så syns vargen som ska blåsa ner de 3 små grisarnas hus. För att "locka" barnen att blåsa allt de orkar så får de vara Vargen =) Smart!
Dock orkade William bara göra testet 1,5 gång av 3. Sen var han helt slut och fick inte ut luft alla. Det bara pustade från hans lungor =( Min lilla skrutt! Men hon var glad för datan hon fick... Kan ju inte göra så mycket mer.

I belöning så fick han en bok av sköterskan, en bok av mormor, ett trollspö och bil av mig. Vi gick in i Järnas leksaksaffär så fick han välja ut nåt! På vägen ut så ser han det häftigaste som finns i hans värld- en polisbil! Wow... hihi. 2 poliser kom gåendes och hans ögon blev större...



Min son bredvid en snygg tjejsnut- lyckliga han ;) Efteråt så ville han inte gå därifrån, han ville se bilen åka iväg först. Han var så stolt och glad =)  hihihihihi

Vi smet in på Kolgrillen för lite lunchintag men Linnéa bara skrek. Och skrek. Och skrek. Herregud.



Tills hon somnade i mammas famn! Efter allt vi testat så tyckte hon att detta var den skönaste sovstilen??

Gymmade idag efter en vila på 6 dagar! En välbehövlig vila för idag gick det riktigt riktigt bra på gymmet!! SKÖNT! Sist klarade jag knappt av uppvärmningen på 15 minuter. Svetten rann och benen vek sig nästan. Idag fick jag upp värmen och flåset men inte så mycket mer =) Nice.

Just nu ser jag verkligen ut som Charles Ingalls



Mitt hår VS hans är identiskt!! Jag duschade efter gymmet och vet inte vad som hände. Känner mig otroligt het!
"I love you Pa" "You have to do yor chorses Laura!"  Inte för att jag vet hur "sysslor" stavas på engelska men ni fattar nog =P

Jag är trött och hungrig. Soffan ropar på mig, den nästan sjunger!! ÅNEJ DEN ÄR DANSK!!! Den sjunger "Jag kaller på daj, kaller på daj..."

Krööööööööööööööööööööööööööööööööööökelilöööööööök.

Adjö.

Imorgon ska jag nog handla blommor. Röööjke. Stöke. Yppe. Köre möre ycke, ycke.

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAO HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

God natt.

★ äventyr



Rallyföraren Nr.1 William Neibeeeeeeerg *WROOOOOM*

Vi åkte till Lådbilslandet igår. William har längtat som en dåre och vi alla trodde han skulle älska det! Men tyvärr blev dagen inte som vi hoppats på. Han börjar med att krocka, bilen går sönder och han börjar gråta. Han ville bara hem!! Hem hem hem... Happ? Nudå?? Han fick leka av sig på äventyrsbanan och lekplatsen... Sen fick vi iallafall honom att åka banan på ovanstående bild.

Han testade att köra traktor också men han var för stor för den så han orkade köra halva tiden bara sen hoppade han ut och sa att det gjorde ont att sitta så trångt...



Det var svårt för honom att styra för att benen var i vägen och stolparna gjorde ju att han inte kunde bredda benen mer...



Man ser hur besviken han är... =(

Efter detta hade han tappat lusten helt och var inte ens intresserad av att testa motorcyklarna eller någonting annat! Det blåste halv storm och det var kallt... Tyvärr blev inte denna dag som någon av oss hoppats på. Droppen var väl när vi tagit sjukt många underbara kort med systemkameran som jag var så förväntansfull över... Men mmmm. Minneskortet satt kvar i datorn hemma så inte ett enda kort fanns ju sparat. Allt vi tagit var förgäves. På låtsas. Och så var det mitt fel också så jag hade bara mig själv att bli arg på. GAAAAAAH!!!!!!



En tröstglass mitt i allt elände



Syrran i solhatt var nöjd under dagen iallafall ;)

Efter lådbilslandet så åkte vi till svärmor och åt lunch...



Jag latar mig i svärmors soffa medans Anton leker med min nya mobil...

Efter mat och latning så åkte jag och Micke Mys på bio



      INSIDIUS såg vi.

Jag, om någon, har höga krav på skräckfilmer. Jag brukar skratta och sucka mer än skrika. Kanske tillochmed anse mig själv till att göra filmen i fråga mycket mycket bättre och läbbigare ;) Inom mig har jag en skräckfilm som jag vill få ur på film. Den skulle bli sjuuukt bra =D Men skitsamma, nu var ju saken den att jag skrek, rös, gömde mig hos Micke, hade Lökringar XXL även fast jag frös. Jag har aldrig någonsin blivit så rädd att jag börjat RYSA. Oh.My.God. Den bästa filmen på länge!! WOOHOOO!!!! Kanske var jag den enda som tyckte det i salongen? Då en kille bakom mig somnade och SNARKADE! Haha =P



Filten på golvet är Williams scen. För han är Erik Saade. Papprena som ligger på är hans "sångtexter"...



Han dansar och sjunger... Min lilla skrutt <3



Linnéa somnade i bilen under våran färd till tokstan. Köpte en ny bilstol till William.
En Britax från Babyland! Känns iaf liiite säkrare än en vanlig bilkudde...



Vi har haft picknick idag! På tomten, men ändå ;) Vi hittade en engångsgrill i förrådet som vi tog fram, grillade korv och låg på filtar under ett parasoll hela familjen och tokmyste. Till och med katten var med! Hur mysigt var det inte??? Vad enkla medel kan bli fantastiska. En hemmapicknick liksom, haha =)

William och jag har spelat Bingolotto nu på kvällen! Han är grym på att kryssa i rutorna min lilla skot! Vi åt popcorn och hade kvalitetstid. Syrran sov och Micke med för han jobbar natt nu, så han vilade innan det var dags att bege sig.
Herregud vad jag älskar dig Emil William Mikael Neiberg. Du är magnifik. <3

Imorgon bär det av mot Järna. William ska på besök för Aladdin studien. De ska mäta hans lungkapacitet, pricktest på armen, insamling av alla salivprover, sängdammsugningsprover, enkäter samt avföringsprov, vilket han inte klarade av att göra. Så de får bli utan avföringsprov. Jag kan inte tvinga min son att bajsa i en burk, han ska få välja det själv. Han försökte iallafall men blev så obekväm att han avbröt. han höll sig HELA dagen och tillsist märkte jag på honom att han behövde gå på toa. Så jag sa "Älskling, gå och bajsa om du behöver det, vi behöver absolut inte samla upp det om det känns jobbigt, vi struntar i det!" Innan jag hunnit prata klart hörde jag ett vrålsnabbt OKEJ sen satt han redan på toa.
Lilla vän, som varit orolig hela dagen men inte sagt till att han inte vill. Han ska lämna blod också... Det är fler saker som jag inte kommer ihåg. Besöket tar en timme sen ska jag och mamma luncha någonstanns. Hon följer med för att ta Linnéa så jag kan vara 100% med William på läkarbesöket... Ska bli intressant att få se hans lungkapacitet, hur starka/svaga de är iochmed hans astma. Can´t wait!!!

När Micke vaknar imorgon så åker vi alla till badhuset! William ska få bada en timme medans jag gymmar...

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ VÅR DOTTER LINNÉA http://www.lifestone.se 
Snälla snälla SNÄLLA, det tar 2 sekunder. Ett klick så är det klart!
Taaaaack =D



★ Pippi Linnéa Viktualia Rullgardina....

Har inte blivit så mycket bloggande då datorn har varit avstängd i flera dagar. Har slösurfat på telefonen bara och haft fullt upp med hem och barn och allt som hör en förälder till =)

Igår var det förskolans dag så vi var på dagiset och lyssnade på barnens skönsång, jag och William hade bakat munkar som såldes för att få in pengar till roliga saker på hans avdelning. Det såldes barnsaker och kläder och mycket fikabröd...
Vi grillade korv med Filippa och Tommy och hade det supermysigt! Ja Leia och Milo var med såklart också ;) (Deras barn)
Milo är 3 veckor äldre än Linnéa, kul att det inte skiljer så mycket =) 



Vackert svall eller generande hårväxt?





Här sjunger alla barnen Popular av Eric Saade. När refrängen kom så tog de i och sjöng så jag blev alldeles varm och tårögd! Jag rös, de var så söta alla barnen så jag ville pussa på varenda en =) Superglada var dom och hoppade "I WILL BE POPULAAAAAR" hihihihi ååååh <3



Storebror ger frukt till syrran. Han är grym- som vanligt =) Vad mer kan man säga <3






Mysfötter!! Tänk om man hade så fina, oförstörda fötter...

Idag skulle vi ta vårt pick och pack och åka till lådbilslandet men då är det stängt idag =( Så imorgon åker vi omedelbums så vi är där till öppning! Williams farmor följer med också och kanske Linnéas gudföräldrar, sen åker vi hem till svärmor och äter mat. Skön dag =) William är så glad och han sa nyss att han önskar att klockan blir 20:00 så han får gå och sova så vi kan åka nångång... Han vill ju ta körkort och köra polisbil!! =)

Idag är jag sugen på att åka till Gröna Lund men Micke är mindre sugen... Han vill åka till Nyköping (!!!!) Men åh, jätte spännande, Nyköping?? haha jippi. Vill till grönan och åka karuseller med Wille... Spela bort massa pengar och förhoppningsvis vinna nån jätte toblerone och nån onödig nallebjörn. Gå in i lustiga huset med William och skratta ihjäl oss =P hihihihihihihi

På söndag är det mors dag. Jag önskar mig ett skydd till mobilen

Flipväska i9100 Galaxy S II Cow Leather - FVI9100CL
  Flipväska i9100 Galaxy S II Cow Leather

Inte världens snyggaste men det är precis en sån jag vill ha! Man öppnar skyddet uppåt och inte åt sidan. Samt att inne i skyddet finns fickor för kreditkort. Så då har jag körkort och kontokort med mobilen... HUR bra som helst! Nu när jag ger mig iväg på snabbuppdrag i byn så lägger jag körkortet i bilstolen hos Linnéa och mobilen är jag rädd om och håller i handen hela tiden. Med denna blir ju bara allt såååå bra =D Eller hur Micke *flirt flirt* Eller är det Wille jag ska flirta med? hihihi

Nähepp, om man skulle ta och göra lite nytta =)

Puss!!

★ Fader, förlåt mig, jag har syndat!

Gick inge bra på gymmet idag. FY! Höll inte på att klara uppvärmningen??? ööööh?? Kändes som varenda muskel förtvinat under helgen. Allt var bara extremt jobbigt! Efter 45 minuter så gav jag faktiskt upp och drog hem. Nä fy, denna gymupplevelse kan vi stryka.

Kanske beror det på att jag endast fick 3 timmars sömn inatt? Hela dagen har jag bara gått och gäspat och frysit, så har man 2 barn att underhålla... Ibland undrar jag hur mycket man kan ge av sig själv egentligen? Man är ganska otrolig som mamma =) Men det vore en liten dröm om det knackade på dörren så står det en barnvakt där som säger "Hej, jag är här för att ta hand om era barn i ett dygn, passa på att njut med din man" Men aah...det förblir en dröm ;)

Skulle vilja åka på en kryssning med Micke... I lördags var jag på Ålandskryssning då syrran fyllde tant, och det skulle passa mig och Micke perfekt, då har man barnvakt under dagen bara. På båten så äter vi underbar frukost och middag, fikar, sover, badar bastu och plaskar bubbelpool, shoppar i taxfreen, nuppar lite, å ah, ni vet =D Bara är. Andas.

Lite bilder från dagskryssningen i lördags:



En underbar frukostbuffé!



En galen William i bollhavet



2 galna kusiner =P



Kusinerna gör ett varsit armband



Kusinerna bygger med det lilla legot



De 3 musketörerna kramar Ville Viking



Här gasar de för fullt på motorcyklarna! De var riktigt duktiga =)



Mätta och belåtna efter en fantastiskt god buffé. William har en kattmålning på kinden och en tatuering på armen.
Jag syndade faktiskt på denna buffé. Åt en halv kula sorbetglass och 3 småååå bakelser av någe slag. Förlåt =(



Födelsedags kyssen!



Ja men eller hur... hahahaha



Den glada skiten stannade hemma med pappa medans vi röjde på båten

Kameran hade ju såklart slut på batterier så jag fick ta kort med mobilen. Som jag ÄNTLIGEN fick hem i fredags. Då den släpptes. SOOOOOM jag väntat. Ojojoj. Som ett barn veckorna innan julafton. Fast jag har nog varit värre =P Samsung Galaxy S II . Grym telefon! Min skatt! Den släpptes i fredags och den är redan slut över hela sverige! Tack gode gud att jag förbeställde min =D Hade aldrig klarat av att vänta en dag till ;)

Linnéa är vaken ännu den skroten då hon somnde middag så sent... William snarkar där uppe och jag ska krypa ner i soffan känner jag. Inget kul på tv va? Näää...

Tack Linda för en supermysig kryssning med god mat och mys!!


★ Åskar, var är duuu?



Igår flydde vi den stekheta solen på baksidan och tillbringade tiden i skuggan på framsidan istället. Jag tog bort all klisterband från trädet och skrubbade det med såpa. Så jäkla mycket skadedjur på mitt fina äppelträd så jag blir galen!! Och vad gör jag åt alla miljoner myror?? Klisterbanden hjälper väl i 50% om inte mindre...




Vi var på utvecklingssamtal idag för William och fröken sa att de ville ha fler som honom, hans personlighet, omtänksamhet och mysighet fullkomligt älskar dom. Det gör vi med =) William är väldigt väldigt snäll, han skulle aldrig vara elak mot någon... Tog även upp ungen X som är elak. Jag var inte den första föräldern som hade något att säga så de skulle ta upp det med föräldrarna. Så tråkigt att det ska finnas såna skitungar rent ut sagt!! När William kommer hem från dagis och säger glatt "Ida, vet du, idag så slog inte X mig!!" Då reagerar man... William har råkat ut för mycket av denna bråkstake =(



Det är jobbigt att läsa, man måste faktiskt vila mellan raderna!!

Har väntat på Åskar hela dagen men näe. Ingen Åskar vill komma.

När Micke jobbar så händer det som sagt inte så mycket... Har gymmat idag så svetten rann... det är väl typ det. Haha. Sen är det att vara mamma som gäller =P Nu sover mina guldklimpar och jag har planer på att dregla lite över Saade sen. Men det står massa om ljud och fiasko och att han ska lämna scenen? Fattar ingenting.

Och den som väntar, väntar alltid för jävla länge!!! Orkar inte vänta en dag till.

★ www.lifestone.se KOLLA IN MIN BLOGG

Vi har under en tid lagt undan pengar för att göra en glasavgjutning till Linnéa. William har också en så det är inte mer än rättvist att syrran också ska få! Hon fick bidrag till detta i dop present och nu har Linnéa chansen att VINNA sin!

Snälla rara underbara människor!! Rösta på vår dotter http://www.lifestone.se klicka på GILLA vid hennes bild. Linnéa står det och det är bilden där hon tittar uppåt med en rosa luva på huvudet.

SNÄLLA RÖSTA!!!!!! Betyder sjukt mycket om ni gör det! Be familj och vänner att göra detsamma, tar ju bara en sekund.
Vore så underbart om ni vill hjälpa mig med detta! Ett barn har redan 600 röster och hur i hela friden ska vi hinna ikapp?? Jooo om ni hjälper mig!

Värdet för detta är 3.500:- så sprid röstbudskapet??? Snälla...

Ni kan gå in på min FB sida och dela med er av länken och publicera den på er fb sida, bland ERA vänner.

Ni anar inte vad det betyder om ni hjälper mig med detta!

WIIIIHOOOOOO!!!!


★ Gullvivan ute i hagarna står

Sitter här i tystnaden och funderar... Barnen sover för natten och Micke jobbar. Det är verkligen Tyst. Jag njuter fullständigt av tystnaden men den kan också göra mig ledsen. Ensamheten kryper sig inpå. Lägger sig som ett täcke på mig och skrattar mig rakt upp i ansiktet.

Gårdagen började iaf med en familjepromenad vid 8 tiden, gick runt rundan och solens strålar värmde oss gott. Plockade lite blommor på vägen och hade mysiga disskutioner med William. Efter det så smet jag till gymmet och körde på utav bara helvete! Svetten rann på mig och jäklar vad skönt det är. Det är verkligen det, att tävla mot sig själv, pressa sig själv till det yttersta. Har lite träningsvärk idag som känns i vissa rörelser men inte så mycket som jag VILL ha. Så imorgon blir det hårdpress igen... =D Kosten är tokändrad och jag gymmar varje dag + promenader men ändå inte ett enda gram ner. Kul??
Även lekparken i Trosa hanns med så William fick lite miljöombyte till andra lekprylar... 

Denna soliga dag började med skogspromenad med fina familjen! Vid 8 begav vi oss ut till Stensunds hästhagar och plockade gullvivor! Williams mun pladdrade på och till sist hörde jag mig själv "jaha, oj, jasså, vad bra, jaha, nämen" man kan liksom inte kontra hans babbel med något annat till slut =P Öronskav jo visst!! <3 Tog med bullar och isvatten och klappade hästar. Linnéa sov i vagnen =) Såg att Bonny (en häst) hade hela hoven inlindad med silvertejp (!!) Kom då att tänka på det man brukar säga, det som inte går att laga med silvertejp är trasigt! Tillochmed hästhovar... haha

Eftermiddagen spenderades hos min farmor som fyller år idag! William sa att hon fyllde 37 så hon blev ju glad ;)
Min lilla farmor... Herregud vad jag älskar henne!! <3 <3 <3

Angående alla vattkoppor och skit så har de torkat nu på Lindsi, FINALLY!!!!! Grandes Finale Del Vattkoppo. Hon är dock snorig och hostar ibland. Alltid är det ju nåt?? William har fått 2 stora ärr i ansiktet av kopporna =( Jag med, en i pannan... Men det är ju skitsamma, den säckar ihop snart med rynkorna.



★ catfight

What a day!! Wunderbar wunderbara Barbara....

Kl 05:30 var det bara att slå upp sina fula ögon och glatt möta dagen!

Har varit ute i detta soliga fina väder hela dagen! Vi har städdag på området så jag har sopat parkeringen, skyfflat grus, krattat grusgången, gjort rent brunnar, oljat in lekprylarna i lekparken och smågrejjat lite.

William har lekt och lekt och lekt! Ojojoj vad kul han har haft. Linnéa har mest glidit med på en räkis och sovit i vagnen.

En bit flintastek med lite chilipotatissallad gled ner i våra magar nu på kvällskvisten och vi har mest suttit och njutit på altanen!

Nu ska Willes katt bråka med grannens. Spännande. Ska nog göra popcorn och heja på.

Fitri undrade varför Edward Cullen skulle ha en klädnypa på näsan när han skulle sätta på sin Bella och det är ju självklart för att han inte ska känna doften av henne som gör att han vill äta upp sin tjej...

Tänk om man skulle ha sig en egen Edward? Mmmm nam nam. Bästa med det skulle ju vara när man har mens. Han skulle älska att slurpa upp allt blod och tömma mensbehållaren! Samtidigt som det skulle vara trevligt att ha en alldeles egen Edward mellan benen. Vinst till alla!

★ Vampyrsex

Kollar på Twilight och blir så fruktansvärt frustrerad över spänningen mellan dom. Kan dom inte bara ha sex?? Gaaaaah.

Med en klänypa på näsan och en bettskena i munnen ska han nog klara de sekunder det lär ta för honom. Med tanke på att han inte har fått nuppa på en sisådär 100 år?? Men å andra sidan har han iskallt dött blod i sig så hur ska han få ballen att stå?

Blir det inge sex i nästa film så lägger jag ner Twilight.

★ inspiration

Kl 8 imorse var vi alla ute på familjepromenad! Vi lämnade ena bilen på Allt i Glas för att byta framrutan som var sprucken. Därifrån så tog vi en promenad hem. Det var skönt och soligt =)

Vi var på färgaffären idag för att hitta inspiration till vardagsrummet... Men hur ska vi ha det? Snälla rara, tips mottages med varmt hjärta. Vi vill möblera om också, men det är så svårt med alla fönster tycker jag.

Barnen sover...hockeyn väntar! Jag går runt i morgonrock och luktar illa.


★ muttrar

Snart bär det av mot dagis. Direkt efter det så blir det gymmet! Vad dagen har att erbjuda idag är inte mycket. Micke jobbar eftermiddag, jag är inlåst här inne. Linnéa har under natten blivit snorig och hostig. Så ja... kul...

Skulle behöva komma iväg och veckohandla men nä...

*muttrar*

Att vi dessutom spenderar mest tid i vardagsrummet med mina HEMSKA lila tapeter gör mig om möjligt ännu mer galen. Varför kan inte den där bågen bara bli klar så vi kan tapetsera om??? Vi har väntat i 4,5 år på den... Snart tapetserar jag om iaf och låter öppningen från köket vara sne och vind. Jag skiter i´t.

Gud vad bitter man blir när man är missnöjd och allt suger. Finns liksom inget positivt nånstans.

Tack till mamma som kom hit igår och höll mig sällskap... Hjälpte mig med Linnéa!

Nu ska vi till dagis.

Adjö.

★ less

Var på gymmet imorse, gymmade en timme! Det är skönt att gymma på morgonen för då är det jag och 3 farbröder. Lugnt och stilla, man behöver inte skämmas inför massa vältränat folk.

Var tvungen att handla bröd och mjölk förut... Vi har ju i princip slutat att småhandla men jag var tvungen att inhandla frukost. Helt sjukt vad dyrt det är! För en rågkaka, 1,5 liter mjölk, en liten kaviartub och 6 äpplen gick på 81 kr. Är det ett skämt?? Hemköp rånar ju folk för fan! Det tåls att upprepas, WILLYS ska man handla på... Även fast vi är en familjemedlem mer nu, med dyra blöjor och välling och allt sånt där så har vi ändå minskat våra matkostnader med 2000:- i månaden pga att vi veckohandlar på Willys...

Svärföräldrarna har varit här ikväll... Jag känner mig så ensam och TRÖTT så jag bjöd hit dom på mat så jag fick lite sällskap. Linnéa har fått klartecken av barnläkaren att få 2 ml Tavegyl mot vattkopporna så det gav vi henne, men det spydde hon upp senare. Såklart. Jag är less, ensam, trött, mosig... you name it. Jag orkar inte mycket mer... Nätterna består av oändligt spring och matande...William kissar ner sig varenda natt och går upp mellan 04-05:30. Det känns som att jag vittrar sönder. Det är mest synd om Linnéa som är sjuk men jag orkar inte mer snart... vill bara lägga mig på golvet och gråta av ren utmattning. Vill bara att min älskade man ska komma hem från jobbet och säga att han är hemma i en månad.

Nä hörrni, inget muntert inlägg men jag skulle ljuga om jag skrev att fåglarna kvittrar här hemma.

Puss på er.

★ solitära bin

Jag vann på bingolotto igår, yeeeaah, 100 riksdaler =D Vet inte vad jag ska göra med alla pengar??  Är så rik nu så jag blir rädd, ojoj. Alla kommer vilja bli min vän nu =P

Vi sitter fortfarande i karantän här hemma, jag längtar ut... huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Linnéa får bara fler och fler prickar =( Så det blir ingen vaccination på torsdag för hennes del.
Lördag den 14 så åker jag och William på en Ålandskryssning med frukostbuffé och middagsbuffé. Behöver jag ens säga att jag LÄNGTAR? Vill komma bort från det här sjukhålet. Nu säger han att han inte vill åka, men lite sent för det, allt är redan bokat.

Min käre son vaknade 04 idag. Kul. Vad är det för fel på honom?? Spelar ju ingen roll om vi lägger honom sent, han går upp lika tidigt iallafall. Nu ligger han däckad och likså hans lillasyster. Som är nedkladdad med zinkpasta på alla hennes kliande prickar... Nätterna består av spring upp och ner för att lugna henne med nappen... Som hon tappar och blir orolig och så håller det på. Jag längtar så tills hon blir frisk, tycker så synd om henne när det inte finns nån Tavegyl för så små barn.









Micke jobbar så läget är lugnt här hemma... tyst och tråkigt. Känner mig ensam.

Angående jordgetingarna så ringde jag Anticimex idag, det är inte dags för dessa getingar än så det som finns i stora sandlådan är solitära bin. Eller heter det solitära getingar? Kommer inte ihåg... På lördag är det städdag på området så då får vi köra med jordfräsen i sandlådan för att förstöra alla bon. Bina/getingarna är helt ofarliga så på´t ba!!
Vi är iof bjudna på Andreas 30 års kalas så vi kan inte vara med på städdagen. Men Linnéa har ju vattkoppor så vi kan ändå inte åka... Vi velar hur vi ska göra, kanske blir så att jag och Linnéa är med på städdagen medans grabbarna åker. Men hur lätt blir det för mig att göra nåt med henne i famnen?

Äh..blä.

Tack Gustav Wesslau för att du kommer tillbaka till Djurgården!

RSS 2.0