★ Gullvivan ute i hagarna står

Sitter här i tystnaden och funderar... Barnen sover för natten och Micke jobbar. Det är verkligen Tyst. Jag njuter fullständigt av tystnaden men den kan också göra mig ledsen. Ensamheten kryper sig inpå. Lägger sig som ett täcke på mig och skrattar mig rakt upp i ansiktet.

Gårdagen började iaf med en familjepromenad vid 8 tiden, gick runt rundan och solens strålar värmde oss gott. Plockade lite blommor på vägen och hade mysiga disskutioner med William. Efter det så smet jag till gymmet och körde på utav bara helvete! Svetten rann på mig och jäklar vad skönt det är. Det är verkligen det, att tävla mot sig själv, pressa sig själv till det yttersta. Har lite träningsvärk idag som känns i vissa rörelser men inte så mycket som jag VILL ha. Så imorgon blir det hårdpress igen... =D Kosten är tokändrad och jag gymmar varje dag + promenader men ändå inte ett enda gram ner. Kul??
Även lekparken i Trosa hanns med så William fick lite miljöombyte till andra lekprylar... 

Denna soliga dag började med skogspromenad med fina familjen! Vid 8 begav vi oss ut till Stensunds hästhagar och plockade gullvivor! Williams mun pladdrade på och till sist hörde jag mig själv "jaha, oj, jasså, vad bra, jaha, nämen" man kan liksom inte kontra hans babbel med något annat till slut =P Öronskav jo visst!! <3 Tog med bullar och isvatten och klappade hästar. Linnéa sov i vagnen =) Såg att Bonny (en häst) hade hela hoven inlindad med silvertejp (!!) Kom då att tänka på det man brukar säga, det som inte går att laga med silvertejp är trasigt! Tillochmed hästhovar... haha

Eftermiddagen spenderades hos min farmor som fyller år idag! William sa att hon fyllde 37 så hon blev ju glad ;)
Min lilla farmor... Herregud vad jag älskar henne!! <3 <3 <3

Angående alla vattkoppor och skit så har de torkat nu på Lindsi, FINALLY!!!!! Grandes Finale Del Vattkoppo. Hon är dock snorig och hostar ibland. Alltid är det ju nåt?? William har fått 2 stora ärr i ansiktet av kopporna =( Jag med, en i pannan... Men det är ju skitsamma, den säckar ihop snart med rynkorna.



Kommentarer
Postat av: MIcke

Ni var sjukt söta när ni plockade blommor, " titta vad många guldvivor det är massor, jag hittade i alla fall en.." Vem är det? hi hi

linsy är jämt rutten ... men det är ju alla andra i denna familj också.. puss

2011-05-10 @ 17:55:52
Postat av: Sofija

Gud vad du är duktig som gymmar på och har dig!

2011-05-11 @ 09:46:48
URL: http://justflippacoin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0