★ äventyr



Rallyföraren Nr.1 William Neibeeeeeeerg *WROOOOOM*

Vi åkte till Lådbilslandet igår. William har längtat som en dåre och vi alla trodde han skulle älska det! Men tyvärr blev dagen inte som vi hoppats på. Han börjar med att krocka, bilen går sönder och han börjar gråta. Han ville bara hem!! Hem hem hem... Happ? Nudå?? Han fick leka av sig på äventyrsbanan och lekplatsen... Sen fick vi iallafall honom att åka banan på ovanstående bild.

Han testade att köra traktor också men han var för stor för den så han orkade köra halva tiden bara sen hoppade han ut och sa att det gjorde ont att sitta så trångt...



Det var svårt för honom att styra för att benen var i vägen och stolparna gjorde ju att han inte kunde bredda benen mer...



Man ser hur besviken han är... =(

Efter detta hade han tappat lusten helt och var inte ens intresserad av att testa motorcyklarna eller någonting annat! Det blåste halv storm och det var kallt... Tyvärr blev inte denna dag som någon av oss hoppats på. Droppen var väl när vi tagit sjukt många underbara kort med systemkameran som jag var så förväntansfull över... Men mmmm. Minneskortet satt kvar i datorn hemma så inte ett enda kort fanns ju sparat. Allt vi tagit var förgäves. På låtsas. Och så var det mitt fel också så jag hade bara mig själv att bli arg på. GAAAAAAH!!!!!!



En tröstglass mitt i allt elände



Syrran i solhatt var nöjd under dagen iallafall ;)

Efter lådbilslandet så åkte vi till svärmor och åt lunch...



Jag latar mig i svärmors soffa medans Anton leker med min nya mobil...

Efter mat och latning så åkte jag och Micke Mys på bio



      INSIDIUS såg vi.

Jag, om någon, har höga krav på skräckfilmer. Jag brukar skratta och sucka mer än skrika. Kanske tillochmed anse mig själv till att göra filmen i fråga mycket mycket bättre och läbbigare ;) Inom mig har jag en skräckfilm som jag vill få ur på film. Den skulle bli sjuuukt bra =D Men skitsamma, nu var ju saken den att jag skrek, rös, gömde mig hos Micke, hade Lökringar XXL även fast jag frös. Jag har aldrig någonsin blivit så rädd att jag börjat RYSA. Oh.My.God. Den bästa filmen på länge!! WOOHOOO!!!! Kanske var jag den enda som tyckte det i salongen? Då en kille bakom mig somnade och SNARKADE! Haha =P



Filten på golvet är Williams scen. För han är Erik Saade. Papprena som ligger på är hans "sångtexter"...



Han dansar och sjunger... Min lilla skrutt <3



Linnéa somnade i bilen under våran färd till tokstan. Köpte en ny bilstol till William.
En Britax från Babyland! Känns iaf liiite säkrare än en vanlig bilkudde...



Vi har haft picknick idag! På tomten, men ändå ;) Vi hittade en engångsgrill i förrådet som vi tog fram, grillade korv och låg på filtar under ett parasoll hela familjen och tokmyste. Till och med katten var med! Hur mysigt var det inte??? Vad enkla medel kan bli fantastiska. En hemmapicknick liksom, haha =)

William och jag har spelat Bingolotto nu på kvällen! Han är grym på att kryssa i rutorna min lilla skot! Vi åt popcorn och hade kvalitetstid. Syrran sov och Micke med för han jobbar natt nu, så han vilade innan det var dags att bege sig.
Herregud vad jag älskar dig Emil William Mikael Neiberg. Du är magnifik. <3

Imorgon bär det av mot Järna. William ska på besök för Aladdin studien. De ska mäta hans lungkapacitet, pricktest på armen, insamling av alla salivprover, sängdammsugningsprover, enkäter samt avföringsprov, vilket han inte klarade av att göra. Så de får bli utan avföringsprov. Jag kan inte tvinga min son att bajsa i en burk, han ska få välja det själv. Han försökte iallafall men blev så obekväm att han avbröt. han höll sig HELA dagen och tillsist märkte jag på honom att han behövde gå på toa. Så jag sa "Älskling, gå och bajsa om du behöver det, vi behöver absolut inte samla upp det om det känns jobbigt, vi struntar i det!" Innan jag hunnit prata klart hörde jag ett vrålsnabbt OKEJ sen satt han redan på toa.
Lilla vän, som varit orolig hela dagen men inte sagt till att han inte vill. Han ska lämna blod också... Det är fler saker som jag inte kommer ihåg. Besöket tar en timme sen ska jag och mamma luncha någonstanns. Hon följer med för att ta Linnéa så jag kan vara 100% med William på läkarbesöket... Ska bli intressant att få se hans lungkapacitet, hur starka/svaga de är iochmed hans astma. Can´t wait!!!

När Micke vaknar imorgon så åker vi alla till badhuset! William ska få bada en timme medans jag gymmar...

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ VÅR DOTTER LINNÉA http://www.lifestone.se 
Snälla snälla SNÄLLA, det tar 2 sekunder. Ett klick så är det klart!
Taaaaack =D



Kommentarer
Postat av: Matilda

Åhhh vad mysigt med hemma picknick! Jag är en stor förespråkare av hemmapickninckar!Det behöver inte alltid vara så krångligt. När barna var mindre tog vi ofta med oss fika och gick till berget(läs kullen)bakom huset o fikade, hur mysigt som helst!

kramis!

2011-05-23 @ 14:17:50
URL: http://matildas-recept.bloggplatsen.se/
Postat av: Fitri

Men fan så äckligt Ida!! Du är ju sjuk som utsätter dig för vidriga skräckisar =P Självplågeri AB!! Häxan liknar ngn..btw ;) Puss

2011-05-24 @ 16:30:53
URL: http://ylmetott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0